De Cupra Born zakelijk leasen bij DutchLease

De Cupra Born is een 100% elektrische nieuwkomer van Cupra, het merk wat voorheen bekend stond om de sportieve lijn van SEAT (SEAT Sport). Sinds Cupra een zelfstandig opererend automerk is werd in 2020 als eerste auto de Cupra Formentor afgeleverd. De Formentor was de eerste auto volledig ontwikkeld en ontworpen door Cupra. In oktober 2021 werd de Born toegevoegd aan de modellen. De eerste volledig elektrische auto van Cupra.

Passie voor (elektrisch) rijden

Bij Cupra gaat het niet alleen om elektrisch rijden, maar om passie, prestatie en kracht. Met de energie die Cupra hiervoor voelt weten zij auto's te maken die de berijder al deze elementen laten voelen. De Cupra Born is wat dit betreft geen uitzondering, zakelijk leaserijders zullen sportief voor de dag komen met een 100% elektrische Cupra Born zakelijk lease.

 

Zakelijk lease de Cupra Born 100% elektrisch

Voor zakelijk leaserijders is het vooralsnog vanwege de fiscale voordelen voordelig om elektrisch te rijden. Waar de meeste elektrische auto's een 'elektrische, moderne look' krijgen blijft de Cupra Born een zeer sportief uiterlijk handhaven welke indrukwekkend oogt.

 

Cupra Born Full Operational Lease

Zakelijk lease de Cupra Born via DutchLease met een aantrekkelijke bijtelling van 16% en profiteer van de vele voordelen die elektrisch rijden voor u als ondernemer te bieden heeft. Neem direct contact op met een van onze leaseadviseurs voor een vrijblijvende offerte.

De Cupra Born
  • 100% elektrisch
  • Performance
  • Actieradius tot 450 km
  • Van 0 naar 50 km/h in 2,9 secConnect

Door middel van de CUPRA CONNECT app kunt u vanaf uw smartphone de auto verwarmen of verkoelen. Tevens kunt u op afstand met de de app de deuren ontgrendelen en bepaalt u zelf wanneer u wilt opladen. Op deze manier kunt u gebruik maken van het daltarief stroom. Naast het op afstand bedienen is het ook mogelijk om informatie over uw auto in te zien via de app.

 

Apple CarPlay

De Cupra Born is voorzien van een zeer sportief en luxe interieur. Het 12 inch touchscreen mediasysteem met navigatie, Apple Carplay en Bluetooth-koppeling zorgen voor extra genot bij elke rit.


Cubra Born connect
Cupra Apple Carplay

Stijlvol en duurzaam

De stijlvolle kuipstoelen worden standaard geleverd bij de Cupra Born. De bekleding van de stoelen is gemaakt van gerecyclede materialen in samenwerking met het bedrijf SEAQUAL. Op deze manier zet Cupra nog een stapje extra op het gebied van duurzaamheid.

 

Interieur opties

De console in het interieur verschilt bij de Cupra Born. De Business One wordt namelijk standaard geleverd met een lage console. Terwijl de Adrenaline One, Performance One en Copper Edition One standaard worden geleverd met een hoge console.

 

 

Cupra Born kuipstoelen
Cupra Born console
Cupra Born 100% elektrisch
Cupra Born 19 inch velgen
Cupra Born krachtig en veilig rijden
Cupra Born multifunctioneel stuurwiel
*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

De details van de Cupra Born

Koper accenten Cupra Born

Koperkleurige accenten en scherpe lijnen

De Cupra Born is te herkennen aan zijn zeer sportieve uiterlijk met indrukwekkende bumper, koperkleurige accenten welke terugkomen in de bumper en velgen en de scherpe lijnen die ook de koplampen en achterlichten mooi vormgeven.
LED lampen Cupra born

LED verlichting standaard

De Cupra Born is standaard voorzien van LED verlichting in het interieur, de welkomstverlichting, koplampen en de doorlopende achterlichten.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
MG ZS EV
Vanaf €565 p/mnd*
De MG ZS EV is de allereerste volledig elektrische SUV van MG. Verkrijgbaar in zowel de Comfort als de Luxury uitvoering.
Škoda Enyaq iV
Vanaf €669,- p/mnd*
De Enyaq is de nieuwste elektrische SUV met een vooruitstrevend design, evenwichtig en zelfverzekerd.
Tesla Model 3
Vanaf € 639 p/mnd*
De Tesla Model 3 is een van de meest verkochte elektrische auto's in Europa. De Tesla Model 3 heeft bagageruimte voor en achter en biedt plek voor 5 personen.