CUPRA Born zakelijk leasen

De CUPRA Born is de sportieve elektrische hatchback van CUPRA die perfect is voor zakelijk leasen. De auto heeft een scherpe bijtelling, een reeks unieke features en biedt een sportieve rijervaring. Bekijk de mogelijkheden hieronder. Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zakelijk lease de elektrische CUPRA Born

De CUPRA Born heeft een aantal unieke features die hem tot een ideale zakelijke leaseauto maakt. Zo heeft de auto een krachtige elektromotor wat zorgt voor een vlotte acceleratie. En de auto heeft een maximale actieradius van 550 kilometer, waardoor je hem ook voor langere ritten kunt gebruiken.

Daarnaast is de CUPRA Born voorzien van een reeks moderne assistentiesystemen, zoals adaptieve cruise control, lane assist en een noodremsysteem. Deze systemen helpen je om veilig op de weg te blijven.


CUPRA Born bijtelling

Zakelijk lease de CUPRA Born via DutchLease met een aantrekkelijke bijtelling van 16% en profiteer van de vele voordelen die elektrisch rijden voor u als ondernemer te bieden heeft. Waar de meeste elektrische auto's een 'elektrische, moderne look' krijgen blijft de CUPRA Born een zeer sportief uiterlijk handhaven welke indrukwekkend oogt.

CUPRA Born
Vanaf €465 p/mnd*
  • 100% elektrisch
  • Sportieve performance
  • Actieradius tot 550 km
  • Van 0 naar 50 km/h in 2,9 sec
Cupra Born 100% elektrisch
Cupra Born 19 inch velgen
Cupra Born krachtig en veilig rijden
Cupra Born multifunctioneel stuurwiel

Stijlvol en duurzaam

De stijlvolle kuipstoelen worden standaard geleverd bij de CUPRA Born. De bekleding van de stoelen is gemaakt van gerecyclede materialen in samenwerking met het bedrijf SEAQUAL. Op deze manier zet CUPRA nog een stapje extra op het gebied van duurzaamheid.

Interieur opties

De console in het interieur verschilt bij de CUPRA Born. De Business One wordt namelijk standaard geleverd met een lage console. Terwijl de Adrenaline One, Performance One en Copper Edition One standaard worden geleverd met een hoge console.

De CUPRA Born zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de CUPRA Born 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Neem direct contact op met een van onze leaseadviseurs voor een vrijblijvende offerte.

Cupra Born kuipstoelen
Cupra Born console
De details van de CUPRA Born
Koper accenten Cupra Born

Koperkleurige accenten en scherpe lijnen

De CUPRA Born is te herkennen aan zijn zeer sportieve uiterlijk met indrukwekkende bumper, koperkleurige accenten welke terugkomen in de bumper en velgen en de scherpe lijnen die ook de koplampen en achterlichten mooi vormgeven.
LED lampen Cupra born

LED verlichting standaard

De CUPRA Born is standaard voorzien van LED verlichting in het interieur, de welkomstverlichting, koplampen en de doorlopende achterlichten.

Connect

Door middel van de CUPRA CONNECT app kunt u vanaf uw smartphone de auto verwarmen of verkoelen. Tevens kunt u op afstand met de de app de deuren ontgrendelen en bepaalt u zelf wanneer u wilt opladen. Op deze manier kunt u gebruik maken van het daltarief stroom. Naast het op afstand bedienen is het ook mogelijk om informatie over uw auto in te zien via de app.

Apple CarPlay

De CUPRA Born is voorzien van een zeer sportief en luxe interieur. Het 12 inch touchscreen mediasysteem met navigatie, Apple Carplay en Bluetooth-koppeling zorgen voor extra genot bij elke rit.

Cubra Born connect
Cupra Apple Carplay
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
MG ZS EV
Vanaf €565 p/mnd*
De MG ZS EV is de allereerste volledig elektrische SUV van MG. Verkrijgbaar in zowel de Comfort als de Luxury uitvoering.
Tesla Model 3
Van €625, voor €562 p/mnd*
De Tesla Model 3 is een van de meest verkochte elektrische auto's in Europa.
Škoda Enyaq
Vanaf €585,- p/mnd*
De Enyaq is de nieuwste elektrische SUV met een vooruitstrevend design, evenwichtig en zelfverzekerd.