De Ford Kuga zakelijk leasen

De Ford Kuga is een mooi ontworpen en opmerkelijk efficiënte auto, waarbij gemak en ruimte voorop gesteld wordt. De Ford Kuga bevat verschillende geavanceerde technologieën die ervoor zorgen dat elke rit fijn is. Van het Blind Spot Information System tot een zwevende display die belangrijke informatie toont. De Ford Kuga heeft verfijnde lederen interieurafwerkingen en een glazen panoramadak waarmee van het uitzicht genoten kan worden.

Voor elk soort reis geschikt

Het krachtige interieur van de Ford Kuga geeft u een overvloed aan opties om uw voertuig aan elke reis aan te passen. Wanneer u veel bagage of juist meer beenruimte nodig heeft, kan de flexibele achterbank naar voren of naar achteren verschoven worden. Als u de stoelen naar voren schuift, breidt u het laadvermogen met 67 liter uit. In totaal kunt u met neergeklapte banken tot maar liefst 1534 liter aan bagage vervoeren. Daarnaast creëert de Ford Kuga veel praktische opbergruimte in de cabine. Hierdoor kunt u in de grote mediabak in de middenconsole de grootste smartphones kwijt. Ook zijn de deuren ontworpen om ruimte de maximaliseren.

 

Verwarmd rijden tijdens koude dagen

De Ford Kuga heeft een verwarmd stuur die uw handen warm houdt tijdens de koude dagen. De auto beschikt over verwarmde stoelen voor de bestuurder en een passagier. Met de elektrisch verstelbare bestuurdersstoel kunt u uw rijpositie naar eigen wens aanpassen. Deze heeft 10 standen en de stoel kan naar voren en naar achteren bewegen. Daarnaast kunt u ook het kussen, de rugleuning, de lendensteun en de zithoogte aanpassen.

Ford Kuga
Vanaf €509 p/mnd*
  • Veilig
  • Gemak en ruimte
  • Glazen panoramadak
  • Praktische opbergruimte
  • Geavanceerde functies
Ford Kuga 1
Ford Kuga 2

Full operational lease de Ford Kuga 

Bent u op zoek naar een zakelijk zorgeloos lease contract waarbij alles zit inbegrepen? Full Operational Lease maakt het mogelijk. Full Operational Lease biedt u vele voordelen zoals onderhoud, reparaties, een allrisk dekking, gelijkwaardig vervangend vervoer, haal- en brengservice bij vervangend vervoer en nog vele andere services. Lees alles over Full Operational Lease.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Ford Kuga

Ford Kuga Sync 3

Ford SYNC 3

De Ford Kuga beschikt over het verbeterde en modernste SYNC-systeem ooit. Met het SYNC 3 systeem kunt u met uw stem uw telefoon, muziek en navigatie bedienen. Door SYNC 3 met AppLink te koppelen heeft u eenvoudig en razendsnel toegang tot al uw apps. Vanuit de FordPass app kunt u rechtstreeks bestemmingen naar FordPass Connect sturen. Deze worden vervolgens geprojecteerd op het SYNC 3 navigatiescherm.
Ford Kuga Co pilot 360

Ford Co-Pilot 360

Met de combinatie van de Ford Co-Pilot 360 technologieën wordt uw rijervaring comfortabeler en aangenamer. Door Adaptive Cruise Control wordt uw snelheid automatisch aangepast aan de snelheid van uw voorligger. Het systeem herkent zelfs snelheidsborden en past uw cruisecontrolsnelheid daarop aan.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Ford Puma
Vanaf €515 p/mnd*
Ontdek de nieuwe Ford Puma, vol nieuwe innovaties en comfort.
Hyundai Kona Electric
Vanaf €579 p/mnd*
De volledig elektrisch aangedreven Hyundai KONA heeft een actieradius van wel 484km op een volle batterij. Expressief vanuit iedere hoek met een dynamisch design.
MINI Electric
Vanaf €585 p/mnd*
De nieuwe en krachtige MINI Electric, iconisch en elektrisch.