Hyundai KONA Electric
Vanaf €595 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De elektrische Hyundai KONA zakelijk leasen bij DutchLease

De allereerste volledig elektrische SUV van Hyundai, de Hyundai KONA Electric. Te herkennen aan een expressief en krachtig ogend front met gesloten grille. De KONA oogt stoer en vooruitstrevend, wat goed bij de slogan van Hyundai past: 'Go Anywhere'. Doordat de KONA 100% elektrisch is, least u de SUV nu met een bijtellingspercentage van slechts 8%.

Baanbrekend met slechts 8% bijtelling

De Hyundai KONA is de eerste volledig elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Een baanbrekende zero emissie-auto (wegenbelastingvrij) met een ronduit indrukwekkend rijbereik van 449 km (volgens WLTP) op een volle batterij. Met ook een bijzonder krachtig uiterlijk en een ruim interieur – dus je kunt alle kanten op!

De Hyundai KONA Electric

  • Diverse veiligheidstechnologieën
  • Volledig elektrisch
  • 80% snelladen in 45min
  • Actieradius praktijk: 460km
  • Actieradius WLTP: 484km
  • Actieradius EVDB: 400km
Hyundai Kona detail
Hyundai Kona front
Hyundai Kona interior
Hyundai Kona leasen

Veiligheid

Diverse actieve SmartSense-veiligheidstechnologieën zorgen voor het hoogste niveau van actieve veiligheid. Voetgangersherkenning, Blind Spot Warning, Lane Keeping Assist, ga zo maar door. De auto beschikt niet alleen over bijzondere snufjes en technologieën, maar bewijst met een actieradius van meer dan 400 kilometer** dat het een auto is die écht mee doet met de andere elektrische SUV's.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de Hyundai KONA Electric

Zakelijk lease de Hyundai Kona bij DutchLease

Head-up display

Belangrijke informatie, zoals navigatieaanwijzingen, de maximumsnelheid en de route vallen door het head-up display precies in uw blikveld. Veiligheid tijdens het rijden wordt verhoogd en het rijcomfort verbeterd. Het display kan met een druk op de knop uitgeschakeld worden en verdwijnt automatisch in het dashboard.
Zakelijk lease de volledig elektrische Hyundai Kona

Veel interieur ruimte

Omdat de Hyundai Kona Electric bijzonder veel interieurruimte heeft door het wegwerken van het accupakket in de bodemplaat van de auto. Passagiers achterin genieten van maar liefst 850 mm beenruimte.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
MG ZS EV leasen bij DutchLease
MG ZS EV
Prijs op aanvraag
De MG ZS EV is de allereerste volledig elektrische SUV van MG. Verkrijgbaar in zowel de Comfort als de Luxury uitvoering. Alleen bij DutchLease dit jaar nog inclusief elektrische laadpaal.
Opel Ampera e leasen
Opel Ampera-e
Prijs op aanvraag
De Opel Ampera-e is 100% elektrisch en heeft een actieradius van 423 km (WLTP) op één acculading. Direct uit voorraad leverbaar.
Nissan Leaf
Nissan LEAF e+
Vanaf €529 p/mnd*
De nieuwste Leaf e+ heeft door zijn 62 kWh accupakket een stuk grotere actieradius gekregen. Zo kunt u nog langer genieten van elektrisch rijden.