Hyunda KONA Electric
Prijs op aanvraag
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 48 maanden
  • Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Hyundai KONA Electric zakelijk leasen 

Een ruime actieradius, een aantrekkelijk lage bijtelling (8% op voorraadmodellen, zolang de voorraad strekt) en een moderne en flitsende verschijning, de Hyundai Kona heeft heel wat te bieden voor de zakelijk leaserijder. De Hyundai KONA Electric wordt geprezen om zijn eenvoud en stoere SUV uitstraling. Binnen gemiddeld 54 min laad u de Kona op bij een snellaadstation en bij normaal opladen in 7,25 uur of 4,50 uur, afhankelijk van de grote van uw accu. Kies uw KONA en rijdt duurzaam én fiscaal aantrekkelijk.

Laadpaal via DutchLease

Kiest u voor een zakelijk leasecontract voor een elektrische auto via DutchLease, dan kunt u ervoor kiezen om volledig ontzorgd te worden. Wij installeren uw laadpaal (op uw privé oprit of zakelijk adres) en de kosten voor zowel het installeren als de laadpaal bereken wij door in uw leasecontract. Uw laadpaal is afbetaald aan het einde van uw looptijd.


Flexibel opladen

Met de Hyundai KONA Electric kunt u verschillende keuzes maken qua opladen. 'S nachts, zodat de volgende ochtend uw batterij volledig opgeladen is, of snel langs de weg bij een snellader. 


De Hyundai KONA Electric in uw gewenste kleur

De KONA is in verschillende kleuren samen te stellen, 'Pulse Red' met zwart dak, 'Acid Yellow' met grijs dak, 'Chalk White met zwart dak of 'Galactic grey'. Hyundai biedt u de mogelijkheid uw eigen stijl te laten zien. 

 

De Hyundai KONA Electric

  • Diverse veiligheidstechnologieën
  • Volledig elektrisch
  • 80% snelladen in 45min
  • Actieradius praktijk: 460km
  • Actieradius WLTP: 484km
  • Actieradius EVDB: 400km
Hyundai Kona detail
Hyundai Kona front
Hyundai Kona interior
Hyundai Kona leasen

Veiligheid

Diverse actieve SmartSense-veiligheidstechnologieën zorgen voor het hoogste niveau van actieve veiligheid. Voetgangersherkenning, Blind Spot Warning, Lane Keeping Assist, ga zo maar door. De auto beschikt niet alleen over bijzondere snufjes en technologieën, maar bewijst met een actieradius van meer dan 400 kilometer** dat het een auto is die écht mee doet met de andere elektrische SUV's.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 58 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de Hyundai KONA Electric

Zakelijk lease de Hyundai Kona bij DutchLease

Head-up display

Belangrijke informatie, zoals navigatieaanwijzingen, de maximumsnelheid en de route vallen door het head-up display precies in uw blikveld. Veiligheid tijdens het rijden wordt verhoogd en het rijcomfort verbeterd. Het display kan met een druk op de knop uitgeschakeld worden en verdwijnt automatisch in het dashboard.
Zakelijk lease de volledig elektrische Hyundai Kona

Veel interieur ruimte

Omdat de Hyundai Kona Electric bijzonder veel interieurruimte heeft door het wegwerken van het accupakket in de bodemplaat van de auto. Passagiers achterin genieten van maar liefst 850 mm beenruimte.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
MG ZS EV leasen bij DutchLease
MG ZS EV
Vanaf €549 p/mnd*
De MG ZS EV is de allereerste volledig elektrische SUV van MG. Verkrijgbaar in zowel de Comfort als de Luxury uitvoering.
Hyundai i20
Hyundai i20
Vanaf €379 p/mnd*
De Hyundai i20, vernieuwd en verbeterd. Sportiever en strakker dan ooit.
Nissan Leaf
Nissan LEAF e+
Vanaf €525 p/mnd*
De nieuwste Leaf e+ heeft door zijn 62 kWh accupakket een stuk grotere actieradius gekregen. Zo kunt u nog langer genieten van elektrisch rijden.