Hyundai leasen naar keuze

DutchLease vormt de aangewezen adviseur om u te helpen aan de perfect passende Hyundai leaseauto voor in uw wagenpark. Wij helpen u nuchter, snel en persoonlijk door u te koppelen aan een vast contactpersoon. Bij aanvraag van een offerte ontvangt u deze binnen 24 uur van ons!

Een Hyundai leasen die bij u past

U wilt een Hyundai leasen die past in uw wagenpark. Niet ieder bedrijf is hetzelfde, iedere MKB'er heeft andere eisen aan zijn of haar leaseauto. Uw vaste contactpersoon bij DutchLease voorziet u graag van advies als het gaat om de leaseauto's in uw wagenpark. Of u nu een Hyundai leaseauto zoekt of een ander merk. Uw vaste contactpersoon staat voor uw klaar om u advies op maat te geven. Zo krijgt u straks de leaseauto die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.
Hyundai zakelijk lease
Hyundai IONIQ Electric
Vanaf €549 p/mnd*
De Hyundai IONIQ Electric combineert de beste aerodynamica van zijn klasse met gebruiksvriendelijke oplaadmogelijkheden.
Hyundai Kona leasen DutchLease
Hyundai Kona Electric
Vanaf €545 p/mnd*
De nieuwe elektrische auto van Hyundai: de KONA Electric, volledig elektrisch, een actieradius van 482 km en 8% bijtelling.

Lease-expert zakelijke Hyundai leasen

DutchLease is de lease-expert als het gaat om zakelijk leasen. Vanuit onze vestiging in Amersfoort bedienen wij heel Nederland. Wij richten ons specifiek op MKB. U kunt bij ons kiezen uit verschillende leasevormen zoals: Full Operational Lease, Flexible Lease en Stock lease. Welke leasevorm het meest geschikt is voor u hangt natuurlijk af van uw wensen. Deze kunt u bespreken met uw contactpersoon. Dan zorgt hij/zij ervoor dat u het beste haalt uit uw leaseauto.

Hyundai leasen bij DutchLease

Bij DutchLease kunt u alle merken en modellen leasen, dus ook een Hyundai leasen is mogelijk. Zo kunt u  kiezen voor populair en compact model, zoals de i10. Heeft u liever een groenere leaseauto? Dan kunt u kijken naar de IONIQ. Of misschien heeft u wel behoefte aan een iets ruimere Hyundai? Dan is binnenkort ook de Hyundai Kona bij ons te leasen. Dit is dé nieuwe compacte cross-over van Hyundai. De nieuwe Kona zal verkrijgbaar zijn vanaf het moment dat de auto ook bij de dealers verkrijgbaar is.

Onze service

Een tevreden klant is voor ons ontzettend belangrijk. Onze klanten geven ons een beoordeling van een 9,1 gemiddeld! Bent u benieuwd naar de meningen van anderen? Dan kunt u altijd even tussen de reviews kijken. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via het online contactformulier. U kunt ook even een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op uw vraag hier al tussen.

Wilt u niet te lang stilstaan bij de organisatie van uw wagenpark? Bij ons heeft u altijd één vast contactpersoon die op de hoogte is van uw situatie en u snel kan helpen."

Ook toe aan échte service?

Lennert staat voor u klaar!