De Hyundai Bayon zakelijk leasen bij DutchLease

Met de Bayon heeft Hyundai een nieuwe instap cross-over ontwikkeld. Een van binnen verrassend ruime auto die ook nog eens zeer zacht geprijsd is. En zoals het Hyundai betaamd, is ook dit model standaard rijk uitgerust met onder andere cruisecontrol, bluetooth-connectiviteit, een DAB+-radio, noodremassistent en vermoeidheidsherkenning. U kunt de nieuwe Hyundai Bayon nu al zakelijk leasen bij DutchLease. Vraag een offerte aan of ontvang meer informatie bij een van onze leaseadviseurs.

Slimme mild hybrid

De Hyundai Bayon beschikt over een moderne mild hybrid aandrijflijn met een iMT-handgeschakelde versnellingsbak. Dit combineert als biefstuk met pepersaus, waardoor u schoner én zuiniger rijdt. De versnellingsbak ontkoppelt automatisch wanneer u het gas loslaat, zodat de motor uitschakelt (net als een start-stop systeem). Dit reduceert uitstoot én brandstofverbruik. Omdat de auto wel in zijn versnelling blijft staan, rijdt u soepel weg wanneer u weer gas geeft.

Hyundai Bayon

Vanaf €395 p/mnd*
  • Compacte cross-over
  • Mild-hybrid
  • Standaard al rijk uitgerust
  • Veiligste auto in zijn klasse
Hyundai Bayon zijkant
Hyundai Bayon dashboard
Hyundai Bayon achterkant
Hyundai Bayon binnenkant

Ruimer dan de meeste cross-overs

De Hyundai Bayon biedt het beste van twee werelden. Door zijn compacte buitenafmetingen is hij makkelijk te besturen in de stad, terwijl hij door een ruim interieur ook ontzettend praktisch is. En die ruimte stopt niet bij de riante bagageruimte van 321 liter (met achterstoelen ingeklapt: 411 liter). Ook aan beenruimte is geen gebrek in de Bayon, met 1.072 mm voorin en 882 mm achterin. Daarnaast verstrekken de hoge zitpositie en het hogere dak het gevoel van vrijheid.

 

De Hyundai Bayon zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de nieuwe Hyundai Bayon 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Hyundai Bayon
Hyundai Bayon veiligheidssystemen

Beste veiligheid in zijn klasse

De Hyundai Bayon zit vol moderne veiligheidssystemen die veelal vanaf het instapmodel worden geleverd. In upgrades zijn ook nog parkeersensoren, autonome rijbaanassistentie en Blind Spot Collision Avoidance te krijgen.
Hyundai Bayon connected routing

Connected Routing

Google Maps behoort tot de verleden tijd met de Connected Routing optie van Hyundai. Doordat uw navigatie via de Hyundai cloud loopt, wordt verkeersinformatie razendsnel verwerkt en zijn omleidingsroutes betrouwbaarder dan bij standaard navigatiesystemen.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Mazda CX-30

Van €490, voor €467 p/mnd*
De Mazda CX-30 is de best verkochte Mazda. Standaard met M-Hybrid systeem voor een extra ondersteuning van de motor.

Opel Crossland

Vanaf €465 p/mnd*
Zonder X, maar nog steeds even groot. De nieuwe Crossland heeft een verfijnd SUV-design en zeeën van ruimte.

Ford Puma

Vanaf €515 p/mnd*
Ontdek de nieuwe Ford Puma, vol nieuwe innovaties en comfort.