De Hyundai i10 zakelijk leasen

De Hyundai i10 is een slimme, compacte auto waarmee u soepel door het drukke stadsverkeer kunt navigeren en de kleinste parkeerplekken kunt benutten. Met een lengte van 3,67 meter en een breedte van 1,68 meter, combineert de Hyundai i10 compacte buitenafmetingen met relatief veel interieurruimte. Of u nu op zoek bent naar een parkeerplaats in de stad of alle bagage voor een weekendje weg meeneemt, de Hyundai i10 is flexibel en ruim. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs.

Diverse uitvoeringen van de Hyundai i10

De Hyundai i10 is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: van de basis i-Drive tot de sportieve N Line. Elke uitvoering is ontworpen om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen, met een standaard vermogen van 67 pk, oplopend tot 100 pk voor de N Line. Deze uitvoeringen combineren zuinigheid met rijplezier en zijn uitgerust met moderne technologieën voor een comfortabele en veilige rit. Voor specifieke kenmerken en voordelen van elke uitvoering, kunt u contact met ons opnemen.

Compact, maar ruim

Ondanks zijn compacte afmetingen, biedt de Hyundai i10 verrassend veel ruimte. Hij is geschikt voor vier of vijf passagiers, afhankelijk van de configuratie, en heeft een bagageruimte van 252 liter (1050 liter met neergeklapte achterbank). Dit maakt de i10 niet alleen een uitstekende stadsauto, maar ook praktisch voor zakelijke behoeften. Zijn WLTP verbruik van gemiddeld 1 op 20,8 voor de 67 pk krachtbron, zorgt voor kosten-efficiënte ritten terwijl u vlot meekomt met het verkeer.

Hyundai i10
Vanaf €329 p/mnd*
  • Compacte stadsauto
  • Standaard rijk uitgerust
  • 252 liter bagageruimte
  • Verbruik van 5 l/100 km (1 op 20)
Hyundai i10 zakelijk leasen
Hyundai i10 zakelijk leasen
Hyundai i10 zakelijk leasen
Hyundai i10 zakelijk leasen

De Hyundai i10 zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Hyundai 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Hyundai i10

Hyundai i10 zakelijk leasen

Hyundai Smart Sense

Hyundai Smart Sense biedt de i10 geavanceerde veiligheidsfeatures, waaronder botspreventie, grootlichtassistentie, en rijstrookassistentie, met een camera aan de voorkant die deze ondersteunt. Dit systeem is ontworpen voor maximale veiligheid en gemoedsrust.
Hyundai i10 zakelijk leasen

Hyundai Bluelink-connectiviteitsdiensten

Hyundai Bluelink laat u de i10 via smartphone of stem bedienen, voor een eenvoudigere en comfortabelere rijervaring. Bij het navigatiesysteem is een vijfjarig LIVE Services-abonnement inbegrepen voor real-time updates over verkeer, weer, en meer.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Kia Picanto
Vanaf €315 p/mnd*
De Kia Picanto is een compacte maar efficiënte auto die perfect geschikt is voor stedelijke omgevingen.
Toyota Aygo
Vanaf €345 p/mnd*
De stille, compacte en gemakkelijk wendbare Toyota Aygo vormt de perfecte auto voor in de stad. Daarnaast vormt de Toyota Aygo een prettige zakelijk lease auto dankzij zijn eigentijdse looks.
Volkswagen Polo
Vanaf €415 p/mnd*
De nieuwe Volkswagen Polo. De veiligste Polo ooit in een sportief, karaktervol design.