Volkswagen Polo
Vanaf €380 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Volkswagen Polo leasen

Veilig is de nieuwe Volkswagen Polo zeker. Met de nieuwe rijassistenten houdt de Polo alles in de gaten wat er om u heen gebeurt. De 'Blind Spot' sensor kijkt met u mee bij het wegrijden of wanneer u van baan wisselt en geeft u een signaal als er een auto in uw dode hoek rijdt. De Park Assist berekent bij het parkeren of uw Volkswagen Polo in de parkeerplaats past en stuurt vervolgens geheel zelfstandig in en uit. Ook op de snelweg tijdens lange ritten is de Volkswagen Polo alert. De auto heeft namelijk vermoeidheidsherkenning en geeft u een seintje wanneer u pauze moet nemen.

Sportiever dan ooit

Het design van de nieuwe Volkswagen Polo is nog sportiever geworden dan dat die al was. Het vooraanzicht ziet er groots en uitdagend uit door de lange kap. De nieuwe koplampen met LED-dagrijverlichting en automatische lights-on functie laten de auto een krachtig gevoel uitstralen. Het interieur ziet er met de Active Info Display en 'Discover Media' navigatiesysteem avontuurlijk en strak uit. De nieuwe systemen zien er niet alleen modern uit maar zijn ook vriendelijk in gebruik.

De Volkswagen Polo
  • Nieuwe veiligheidsopties
  • Ruimer dan zijn voorganger
  • Sportiever dan ooit
  • Active Info Display
Volkswagen Polo achter
Volkswagen Polo interior
Volkswagen Polo stoelen
Volkswagen Polo voor

Volkswagen leaseproducten

Naast de keuze voor een bepaald model en type Volkswagen is de keuze voor een leaseproduct uiteraard een belangrijk aandachtspunt. Dit is immers waarin u het verschil kunt maken op uw balans. Omdat iedereen verschillende wensen en behoeften heeft, biedt DutchLease verschillende leaseproducten aan. Zo rijdt u met Volkswagen Full Operational Lease 100% zorgeloos in een nieuwe auto. Per maand betaalt u een vast bedrag inclusief onverwachte kosten. Benieuwd naar andere producten? Bekijk al onze leasevormen.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de Volkswagen Polo

Zakelijk lease de Volkswagen Polo bij DutchLease

Meer gemak met de infotainmentsystemen

Het design van de nieuwe Volkswagen Polo ziet er van binnen net zo sportief uit als van buiten. De nieuwe Polo is ruimer en is standaard luxer uit gerust dan zijn voorganger.
Volkswagen Polo zakelijk leasen bij DutchLease

Geweldig geluid met het Beats-soundsysteem

Met een vermogen van 300 watt heeft u met het Beats-soundsysteem een geweldig geluid. Niet alleen is het een subliem geluid, ook het design van het systeem is modern en ziet er strak uit.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Ford Fiesta zakelijk leasen
Ford Fiesta
Van 355 euro voor 329 p/mnd*
De nieuwe Ford Fiesta brengt een hoop geavanceerde functies en systemen met zich mee! Rijplezier gegarandeerd.
Renault Clio zakelijk leasen
Renault CLIO
Vanaf €365 p/mnd*
Deze opvallende CLIO heeft sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en vernieuwde Full LED-verlichting.
SEAT Ibiza
Vanaf €349 p/mnd*
De SEAT Ibiza zorgt dat circuit DNA en een sportief, stads karakter perfect samengaan. Met het grote assortiment kan uw SEAT Ibiza volledig voldoen aan uw wensen!