Volkswagen Polo

Vanaf €355 p/mnd*

Volkswagen Polo leasen

Veilig is de nieuwe Volkswagen Polo zeker. Met de nieuwe rijassistenten houdt de Polo alles in de gaten wat er om u heen gebeurt. De 'Blind Spot' sensor kijkt met u mee bij het wegrijden of wanneer u van baan wisselt en geeft u een signaal als er een auto in uw dode hoek rijdt. De Park Assist berekent bij het parkeren of uw Volkswagen Polo in de parkeerplaats past en stuurt vervolgens geheel zelfstandig in en uit. Ook op de snelweg tijdens lange ritten is de Volkswagen Polo alert. De auto heeft namelijk vermoeidheidsherkenning en geeft u een seintje wanneer u pauze moet nemen. 

Sportiever dan ooit

Het design van de nieuwe Volkswagen Polo is nog sportiever geworden dan dat die al was. Het vooraanzicht ziet er groots en uitdagend uit door de lange kap. De nieuwe koplampen met LED-dagrijverlichting en automatische lights-on functie laten de auto een krachtig gevoel uitstralen. Het interieur ziet er met de Active Info Display en 'Discover Media' navigatiesysteem avontuurlijk en strak uit. De nieuwe systemen zien er niet alleen modern uit maar zijn ook vriendelijk in gebruik.

Vanaf €355 p/mnd*

Op basis van: Volkswagen Polo 1.0 TSI 95pk Comfortline Business

Bijtellingspercentage: 22%
Netto vanaf bijtelling: €137,- p/m
Fiscale waarde: €18.336

 


De Polo

  • Nieuwe veiligheidsopties
  • Ruimer dan zijn voorganger
  • Sportiever dan ooit
  • Active Info Display
De Polo in beeld
Het interieur van de Volkswagen Polo

Meer gemak met de infotainmentsystemen

Zakelijk lease de Volkswagen Polo bij DutchLease

Het design van de nieuwe Volkswagen Polo ziet er van binnen net zo sportief uit als van buiten. De nieuwe Polo is ruimer en is standaard luxer uit gerust dan zijn voorganger.

 

Geweldig geluid met het Beats-soundsysteem

Volkswagen Polo zakelijk leasen bij DutchLease

Met een vermogen van 300 watt heeft u met het Beats-soundsysteem een geweldig geluid. Niet alleen is het een subliem geluid, ook het design van het systeem is modern en ziet er strak uit.

 * Leasetarief Volkswagen Polo Comfortline op basis van Full Operational Lease, 60 maanden met 20.000 km per jaar.

Snel wegrijden in een auto met lage bijtelling? Ik ga voor u op zoek naar een passende StockLease auto."

Ook toe aan échte service?

Allard staat voor u klaar!