Nieuwe Volkswagen Polo
Vanaf €415 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Volkswagen Polo zakelijk leasen

Kiest u voor de Volkswagen Polo dan is veilig rijden een garantie. Met de nieuwe rijassistenten houdt de Polo alles in de gaten wat er om u heen gebeurt. De 'Blind Spot' sensor kijkt met u mee bij het wegrijden of wanneer u van baan wisselt en geeft u een signaal als er een auto in uw dode hoek rijdt. De Park Assist berekent bij het parkeren of uw Volkswagen Polo in de parkeerplaats past en stuurt vervolgens geheel zelfstandig in en uit. Ook op de snelweg tijdens lange ritten is de Volkswagen Polo alert. De auto heeft namelijk vermoeidheidsherkenning en geeft u een seintje wanneer het tijd is voor een korte pauze.
De Volkswagen Polo
  • Nieuwe veiligheidsopties
  • Completer dan zijn voorganger
  • Sportiever dan ooit
  • Active Info Display

Sportief, groots en uitdagend

Het design van de Volkswagen Polo is sportief. Het vooraanzicht ziet er groots en uitdagend uit door de lange kap. De nieuwe koplampen met LED-dagrijverlichting en automatische lights-on functie laten de auto een krachtig gevoel uitstralen. Het interieur ziet er met de Active Info Display en 'Discover Media' navigatiesysteem avontuurlijk en strak uit. Niet onbelangrijk: de techniek ziet er niet alleen modern uit maar is ook vriendelijk in gebruik.

Volkswagen Polo achter
Volkswagen Polo interior
Volkswagen Polo stoelen
Volkswagen Polo voor

Vormen van leasen

Naast de keuze voor een bepaald model en type auto is de keuze voor een leasevorm uiteraard een belangrijk aandachtspunt. Dit is immers waarin u het verschil kunt maken op uw bedrijfsbalans. Omdat iedereen verschillende wensen en behoeften heeft, biedt DutchLease verschillende leaseproducten aan. Zo rijdt u met Volkswagen Full Operational Lease 100% zorgeloos in een nieuwe auto. Per maand betaalt u een vast bedrag inclusief onverwachte kosten. Benieuwd naar andere producten? Bekijk al onze leasevormen.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

De details van de Volkswagen Polo

Zakelijk lease de Volkswagen Polo bij DutchLease

Meer gemak met infotainmentsystemen

Het design van de Volkswagen Polo ziet er van binnen net zo sportief uit als van buiten. Kies het interieur wat bij uw smaak past.
Volkswagen Polo zakelijk leasen bij DutchLease

Geweldig geluid met het Beats-soundsysteem

Met een vermogen van 300 watt heeft u met het Beats-soundsysteem een geweldig geluid. Niet alleen is het een subliem geluid, ook het design van het systeem is modern en ziet er strak uit.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Ford Puma
Vanaf €515 p/mnd*
Ontdek de nieuwe Ford Puma, vol nieuwe innovaties en comfort.
SEAT Leon
Vanaf €609 p/mnd*
De SEAT Leon is zowel van binnen als van buiten volledig vernieuwd. Emergency assist en Lane assist ondersteunen u technisch in het dagelijks verkeer.
Hyundai Kona Electric
Vanaf €579 p/mnd*
De volledig aangedreven Hyundai KONA heeft een actieradius van wel 484km op een volle batterij. Expressief vanuit iedere hoek met een dynamisch design.