De Hyundai i20 zakelijk leasen bij DutchLease

De Hyundai i20 is de eerste Hyundai volgens het nieuwe design 'Sensuous Sportiness'. Hyundai wilde zijn bestseller voorzien van een nieuw design en volledig verbeteren. En dat is gelukt: de auto heeft een scherp vormgegeven front gekregen met wigvormige zijkanten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor zakelijk lease? Onze leaseadviseurs helpen u graag aan een vrijblijvende offerte. Profiteer heel februari van een éxtra scherpe actieprijs op de Hyundai i20 zakelijk lease, alleen bij DutchLease!

Het design van de Hyundai i20

Zoals verwacht is dit gloednieuwe model van Hyundai voorzien van een nieuw, strak design. Opvallend aan de Hyundai i20 zijn de aan elkaar gekoppelde achterlichten en de scherpe lijnen. De nieuwe Hyundai i20 is een stuk breder dan zijn voorganger en heeft een lagere daklijn. De inhoud van de kofferbak is met de verbreding van de auto vergroot naar een inhoud van 351 liter.


Dashboard met lijnen over de gehele breedte

Het dashboard met lijnen over de gehele breedte zorgt voor een extra ruim gevoel van binnen. Het interieur is geïnspireerd op vormen van de natuur; de vormen lopen in elkaar over. De LED verlichting in de cockpit geeft een subtiel, verfijnd accent voor een prettige sfeer.

Hyundai i20
Vanaf €359 p/mnd*
  • Veilig reizen dankzij veiligheidsvoorzieningen
  • Revolutionair nieuw design
  • State of the art connectiviteitsvoorzieningen
  • Schoner en zuiniger
Hyundai i20
Hyundai i20
Hyundai i20
Hyundai i20

Dak in contrasterende kleur

Maak uw Hyundai i20 helemaal eigen door niet alleen de kleur, maar ook de dakkleur te kiezen. Zo stelt u uw eigen unieke Hyundai i20 samen.
 

Rijmodi in drie kleuren

De rijmodus in de auto is aan te passen aan uw stemming, afhankelijk van de gekozen modus verandert het digitale instrumentencluster van weergave en kleur. U heeft de keuze uit blauw, groen en oranje.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Hyundai i20

Hyundai i20 Multi hybrid technologie

Mild-hybrid technologie

Met name tijdens stadsritten komt de mild-hybrid technologie goed van pas. De Mild Hybrid Starter Generator ondersteunt de benzinemotor wanneer er vanuit stilstand wordt opgetrokken. De technologie zorgt ervoor dat er sneller en soepeler kan worden aangetrokken. De elektromotor zorgt voor extra trekkracht en extra vermogen.
Energy Regeneration System Hyundai i20

Energy Regeneration System (ERS)

Het Energy Regeneration System (ERS) samen met de systemen Idle Stop & Go en het Alternator Management System zorgen voor de volgende werking: wanneer tijdens het rijden het gaspedaal wordt losgelaten terwijl de versnelling ingeschakeld is, dan genereert de remmende werking van de motor kinetische energie. Deze energie wordt omgezet in elektriciteit en vervolgens opgeslagen in de accu. Wanneer deze energie wordt gebruikt om de motor te ondersteunen, wordt er minder brandstof gebruikt en minder CO2 uitgestoten.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Hyundai Kona Electric
Vanaf €579 p/mnd*
De volledig elektrisch aangedreven Hyundai KONA heeft een actieradius van wel 484km op een volle batterij. Expressief vanuit iedere hoek met een dynamisch design.
Toyota Corolla
Vanaf €529 p/mnd*
De Toyota Corolla is een extreem mooie lease deal. Het is een moderne familie auto, die ook als zuinige hybride beschikbaar is.
Mazda CX-3
Prijs op aanvraag
De Mazda CX-3 is een veelzijdige crossover en vormt een combinatie van karakter, comfort en rijplezier. Ontworpen rondom de bestuurder.