Hyundai IONIQ Electric
Prijs op aanvraag
 • Full Operational Lease
 • Looptijd: 60 maanden
 • Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Hyundai Ioniq zakelijk leasen bij DutchLease

De Hyundai Ioniq is een populaire 5 deurs hatchback te verkrijgen als parallel-hybride, plug-in hybride en als volledig elektrische auto. Begin 2021 komt de nieuwe Ioniq op de markt, namelijk de Hyundai Ioniq 5. Onze lease adviseurs kunnen u voorzien van meer informatie of prijzen.

Hyundai IONIQ Electric opladen

Afhankelijk van waar u uw auto wilt opladen, zijn er meerdere oplaadtijden van toepassing. Thuis opladen aan een gewoon stopcontact wordt mogelijk gemaakt door een in-Cable Control Box, erg gemakkelijk dus! Deze laadtijd neemt ongeveer 12 uur in beslag. Als u over een Wallbox-oplaadpunt beschikt, kan de batterij in 4 uur en 30 minuten volledig opgeladen worden. Een Wallbox-oplaadpunt heeft zijn eigen zekeringskast, welke buiten het circuit van het huis om loopt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de energietoevoer in de rest van het huis.

Onderweg opladen kan uiteraard ook gemakkelijk bij een openbaar oplaadpunt of aan een snellaadstation. Opmerkelijk om te weten is dat de laadtijd significant korter is bij een snellaadstation; namelijk tussen de 30 en 23 minuten. Meer lezen over opladen? Kijk dan op onze elektrisch laden pagina.

De Hyundai IONIC Electric

 • Volledig elektrisch
 • 80% snelladen in 20 min
 • Actieradius Zomer: 225 km
 • Actieradius Winter: 160 km
 • Actieradius NEDEC: 280 km
Hyundai IONIQ back
Hyundai IONIQ interior
Hyundai IONIQ laden
Hyundai IONIQ side

Uitgebreid veiligheidssysteem

Een uitgebreide reeks actieve en passieve veiligheidssystemen zorgen voor de ultieme bescherming van de inzittenden van de Hyundai IONIQ Electric. Hij maakt deze claims zeker waar: onlangs heeft de Hyundai IONIQ in de crashtest van Euro NCAP de hoogst mogelijke waardering van vijf sterren gekregen. Een paar van de veiligheidssystemen zijn de volgende:

 • Lane Keep Warning System
 • Blind Spot Detection
 • Autonomous Emergency Braking
 • Advanced Smart Cruise Control

Andere specificaies van de Hyundai IONIQ Electric

Er zijn drie verschillende rij modi in de Hyundai IONIQ Electric: ECO, Normal en Sport. De normale rijmodus is al zuinig, afhankelijk van hoe er gereden wordt en diverse andere factoren, maar deze rijmodus wordt aangevuld door de ECO-modus.

De ECO-modus maximaliseert namelijk efficiency. De Sport-modus zorgt voor 30 Nm extra koppel tot een maximum van 295 Nm, waardoor het accelereren nog sneller gaat. Elektrisch rijden wordt hierdoor nog makkelijker.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de Hyundai IONIQ Electric

Intuïtieve eenvoud

Intuïtieve eenvoud

Het dashboard van de Hyundai IONIQ Electric is het toonbeeld van eenvoud, ruimte en intuitie. Het interieur kenmerkt zich verder door design met koperkleurige of witte interieuraccenten (afhankelijk van de exterieurkleur).
Shift-by-wire

Shift-by-wire

Switchen van vooruit- naar achteruitrijden of naar neutraal, en wisselen van rijmodus is eenvoudig dankzij de dicht bij elkaar geplaatste knoppen op de middenconsole.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Nissan Leaf
Nissan LEAF e+
Vanaf €525 p/mnd*
De nieuwste Leaf e+ heeft door zijn 62 kWh accupakket een stuk grotere actieradius gekregen. Zo kunt u nog langer genieten van elektrisch rijden.
Hyundai Kona leasen DutchLease
Hyundai Kona Electric
Prijs op aanvraag
De volledig aangedreven Hyundai KONA heeft een actieradius van wel 484km op een volle batterij. Expressief vanuit iedere hoek met een dynamisch design.
MG ZS EV leasen bij DutchLease

MG ZS EV

Vanaf €549 p/mnd*
De MG ZS EV is de allereerste volledig elektrische SUV van MG. Verkrijgbaar in zowel de Comfort als de Luxury uitvoering.