Hyundai IONIQ Electric

Vanaf €445 p/mnd*

De Hyundai IONIQ zakelijk leasen bij DutchLease

De Hyundai IONIQ Electric combineert de beste aerodynamica met een slimme aandrijflijn en simpele oplaadmogelijkheden. Bent u op zoek naar een elektrische auto die inspireert? Dan bent u bij deze volledige emissievrije Hyundai aan het goede adres. De Hyundai IONIQ Electric heeft een batterijcapaciteit van 28 kW, een actieradius van 200 km** en haalt met gemak een topsnelheid van 165 km per uur.
 

Hyundai IONIQ Electric opladen

Afhankelijk van waar u uw auto wilt opladen, zijn er meerdere oplaadtijden van toepassing. Thuis opladen aan een gewoon stopcontact wordt mogelijk gemaakt door een in-Cable Control Box, erg gemakkelijk dus! Deze laadtijd neemt ongeveer 12 uur in beslag. Als u over een Wallbox-oplaadpunt beschikt, kan de batterij in 4 uur en 30 minuten volledig opgeladen worden. Een Wallbox-oplaadpunt heeft zijn eigen zekeringskast, welke buiten het circuit van het huis om loopt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de energietoevoer in de rest van het huis.
 
Onderweg opladen kan uiteraard ook gemakkelijk bij een openbaar oplaadpunt of aan een snellaadstation. Opmerkelijk om te weten is dat de laadtijd significant korter is bij een snellaadstation; namelijk tussen de 30 en 23 minuten. Meer lezen over opladen? Kijk dan op onze elektrisch laden pagina.
 

Uitgebreid veiligheidssysteem

Een uitgebreide reeks actieve en passieve veiligheidssystemen zorgen voor de ultieme bescherming van de inzittenden van de Hyundai IONIQ Electric. Hij maakt deze claims zeker waar: onlangs heeft de Hyundai IONIQ in de crashtest van Euro NCAP de hoogst mogelijke waardering van vijf sterren gekregen. Een paar van de veiligheidssystemen zijn de volgende:
  • Lane Keep Warning System
  • Blind Spot Detection
  • Autonomous Emergency Braking
  • Advanced Smart Cruise Control

Vanaf €445 p/mnd*

Full Operational Lease
Looptijd: 60 maanden
Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.


De Hyundai Ioniq

  • Volledig elektrisch
  • 80% snelladen in 20 min
  • Actieradius Zomer: 225 km
  • Actieradius Winter: 160 km
  • Actieradius NEDEC: 280 km
Elektrisch leasen komt met fiscaal voordeel
Onze leaseadviseurs en accountmanagers adviseren u graag
Hyundai IONIQ Electric in beeld
Andere specificaies van de Hyundai IONIQ Electric

Er zijn drie verschillende rij modi in de Hyundai IONIQ Electric: ECO, Normal en Sport. De normale rijmodus is al zuinig, afhankelijk van hoe er gereden wordt en diverse andere factoren, maar deze rijmodus wordt aangevuld door de ECO-modus. 

 

Intuïtieve eenvoud

Intuïtieve eenvoud

Het dashboard van de Hyundai IONIQ Electric is het toonbeeld van eenvoud, ruimte en intuitie. Het interieur kenmerkt zich verder door design met koperkleurige of witte interieuraccenten (afhankelijk van de exterieurkleur).

De ECO-modus maximaliseert namelijk efficiency. De Sport-modus zorgt voor 30 Nm extra koppel tot een maximum van 295 Nm, waardoor het accelereren nog sneller gaat. Elektrisch rijden wordt hierdoor nog makkelijker.

 

Shift-by-wire

Shift-by-wire

Switchen van vooruit- naar achteruitrijden of naar neutraal, en wisselen van rijmodus is eenvoudig dankzij de dicht bij elkaar geplaatste knoppen op de middenconsole.

Een Hyundai IONIQ Electric zakelijk leasen

U kunt bij DutchLease een Hyundai IONIQ Electric zakelijk leasen. Ook staan wij voor MKB-Nederland klaar om een wagenpark te helpen opbouwen. Voor meer informatie over zakelijk elektrisch leasen, neem contact met ons op.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.
Alles over elektrisch leasen
Laadpalen, actieradius & de nieuwste modellen

Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Zakelijk lease de Nissan LEAF bij DutchLease

Nissan LEAF e+

Vanaf €529 p/mnd*
De nieuwste Leaf e+ heeft door zijn 62 kWh accupakket een stuk grotere actieradius gekregen. Zo kunt u nog langer genieten van elektrisch rijden.

Seat Ibiza

Vanaf €329 p/mnd*
De nieuwe SEAT Ibiza zorgt dat circuit DNA en een sportief, stads karakter perfect samengaan. Met het grote assortiment kan uw SEAT Ibiza volledig voldoen aan uw wensen!
Volkswagen e-Golf zakelijk lease

Volkswagen e-Golf

Vanaf € 499 p/mnd*
Met de e-Golf rijdt u niet alleen van A naar B, maar gaat u ook puur elektrisch de stad uit. De elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 300 km.

Leasing is ontzorgen en ontzorgen is mijn drive!"

Ook toe aan échte service?

Allard staat voor u klaar!