Hyundai IONIQ 5 zakelijk lease bij DutchLease

Met de IONIQ 5 zet Hyundai een nieuwe standaard voor elektrische auto’s. Deze nieuwe versie van de IONIQ kan namelijk snelladen van 0 naar 100 kilometer in 5 minuten. Door dit én andere slimme extra's is hij met recht één van de beste elektrische auto’s in zijn klasse. Zakelijk lease de IONIQ 5 bij DutchLease met alle gemakken van full operational lease.

Hyundai IONIQ 5 met full operational lease

Lease de Hyundai IONIQ 5 voor een scherp all-in leaseprijs met full operational lease. Geen zorgen over financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico, dat regelen wij voor u. Laat uw wensen voor looptijd, kilometrage, opties en uitvoering weten en wij maken een persoonlijke offerte op maat.

 

Bijtelling en zakelijk leasen

Gaat u de IONIQ 5 ook meer dan 500 km per jaar privé rijden? Dan krijgt u te maken met bijtelling. Het elektrische model valt in een gunstige bijtellingspercentage. Dat betekent voor u: voordelig rijden in een elektrische auto met veel slimme extra's. Bereken de netto bijtelling van de IONIQ 5 in onze bijtellingscalculator.

Hyundai IONIQ 5

Van €799, voor €779 p/mnd*
  • Tot 100 km laden in 5 minuten
  • Van 10-80% laden in 18 minuten
  • Zee van ruimte door lange wielbasis
  • Elektrisch verstelbare stoelen voor én achter
  • Standaard 1600 kilo trekgewicht
  • Gemiddeld actieradius: 420km
Hyundai Ioniq 5 leasen
Hyundai Ioniq 5 zakelijke lease
Hyundai Ioniq 5 leasen
Hyundai Ioniq 5 zakelijk leasen

Snelladen betaalbaar gemaakt

De IONIQ 5 beschikt over vooruitstrevende techniek, die vooral in combinatie met zijn prijs uniek is. Door het 800-volt accusysteem (het dubbele dan bij de meeste concurrenten) kan hij tot 350 kW laden bij snellaadstations. Hiermee wordt het laden van 10 - 80% versneld van de gemiddelde 30 minuten naar 18 minuten. En voor 100 kilometer bijladen bent u, met 5 minuten, sneller weg bij het tankstation dan menig benzine auto.

 

Hyundai IONIQ 5 trekgewicht

Die vooruitstrevende techniek is ook te zien in de trekkracht van de auto. Doordat de IONIQ 5 standaard 1.600 kg kan trekken, is hij als één van de weinige elektrische auto's geschikt om met een caravan op vakantie te gaan. Met een gemiddelde actieradius van 420 km (gecombineerd verbruik in de zomer), kunt u ook gemakkelijk van snellaadstation naar snellaadstation rijden.

 

Extra's die uniek zijn voor de IONIQ 5

Wilt u de Hyundai IONIQ 5 afsluiten met zakelijk lease? Dan geniet u van nog meer extra's die de auto bezit. Zo liggen er zonnepanelen op het dak die de accu van stroom kunnen voorzien. Hiermee kunt u tijdens een zonnige zomer tot 1.000 km verder rijden. Daarnaast kan het accupakket ook energie leveren aan andere elektronische apparaten in en om de auto, bijvoorbeeld om een elektrische fiets of een laptop op te laden.

 

Uitstekend rijgedrag

Het weggedrag van de Hyundai IONIQ 5 is bijzonder goed voor een elektrische auto die ruim 2.000 kg weegt. Dat maakt dat de Hyundai IONIQ 5 met zakelijke lease een gewild model is. Doordat het zwaartepunt van de auto laag ligt, zijn krappe bochten scherp aan te snijden. Daarnaast rondt de 73 kWh versie een 0-100 sprint af in 5,2 seconden. In combinatie met het vermogen dat direct beschikbaar is, zorgt dit gegarandeerd voor een achtbaanervaring.

 

De Hyundai IONIQ 5 zakelijk lease

Bij DutchLease least u deze volledig elektrische Hyundai IONIQ 5 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Hyundai IONIQ 5

Hyundai Ioniq 5 zakelijk leasen

Head-up veiligheid

Bijna als vanzelfsprekend is de IONIQ 5 ook uitgerust met head-up display. Maar het veiligheidssysteem van Hyundai gaat verder. Zo is de IONIQ 5 de eerste Hyundai met level 2 technologie voor autonoom rijden én zijn er standaard 7 airbags aanwezig.
Hyundai Ioniq 5 lease

Praktisch comfort

De IONIQ 5 is volledig ingericht op comfort. Door de extra lange wielbasis van 3 meter heeft u eindeloze beenruimte achter. Alle stoelen zijn elektrisch verstelbaar en de voorstoelen transformeren met één druk op de knop in achterover leunende relaxfauteuils. Zo kunt u tijdens het laden uitrusten, of comfortabel werken in de auto.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Hyundai Kona Electric
Vanaf €579 p/mnd*
De volledig elektrisch aangedreven Hyundai KONA heeft een actieradius van wel 484km op een volle batterij. Expressief vanuit iedere hoek met een dynamisch design.
Volkswagen ID.4
Vanaf €699 p/mnd*
De Volkswagen ID.4 combineert het beste van twee werelden: het rijplezier van elektrische mobiliteit en de kracht van een SUV.
Škoda Enyaq
Vanaf €669,- p/mnd*
De Enyaq is de nieuwste elektrische SUV met een vooruitstrevend design, evenwichtig en zelfverzekerd.