Hyundai IONIQ 6 zakelijk lease bij DutchLease

De Hyundai IONIQ 6 is de perfecte keuze voor de zakelijke rijder die op zoek is naar een stijlvolle, efficiënte en praktische elektrische auto. Met een royale actieradius, razendsnel opladen, aerodynamisch design en een scala aan slimme technologieën, is de IONIQ 6 alles wat u nodig heeft om comfortabel en zorgeloos te rijden. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs.

Diverse uitvoeringen van de Hyundai IONIQ 6

De Hyundai IONIQ 6 is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, met verschillende accupakketten en aandrijvingsopties. U kunt kiezen uit de Style- en Connect-uitvoeringen met een 53 kWh accupakket, of de Style-, Connect-, Lounge-, 4WD Connect- en 4WD Lounge-uitvoeringen met een 77,4 kWh accupakket. De IONIQ 6 beschikt over een actieradius tot 614 km (WLTP) en kan snelladen van 20% naar 80% binnen 19 minuten. Perfect voor lange ritten en u bent altijd snel weer onderweg.

Unieke features en bijtelling

De Hyundai IONIQ 6 springt eruit met zijn unieke features die zowel functionaliteit als comfort verhogen. Met de Vehicle-to-Load (V2L) technologie kan de auto zijn batterij gebruiken om externe apparaten zoals laptops of campingkoelkasten van stroom te voorzien, ideaal voor onderweg. De Relax modus transformeert de stoelen naar een volledig platte positie voor een ontspannende massage, perfect na een lange rit. Wat betreft kosten, de IONIQ 6 valt in de 16% bijtellingscategorie, wat u gemakkelijk kunt berekenen met onze bijtellingscalculator.

Hyundai IONIQ 6

Vanaf €568 p/mnd*
  • Vol slimme technologieën
  • Actieradius tot 614 km (WLTP)
  • Snelladen van 20-80% in 19 minuten
  • Bagageruimte van 401 liter
Hyundai IONIQ 6 zakelijk leasen
Hyundai IONIQ 6 zakelijk leasen
Hyundai IONIQ 6 zakelijk leasen
Hyundai IONIQ 6 zakelijk leasen

De Hyundai IONIQ 6 zakelijk lease

Bij DutchLease least u deze volledig elektrische Hyundai IONIQ 6 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Hyundai IONIQ 6
Hyundai IONIQ 6 zakelijk leasen

Digitale buitenspiegels

De Hyundai IONIQ 6 kan worden uitgerust met digitale buitenspiegels die de conventionele spiegels vervangen door camera's. Dit verbetert de luchtweerstand en zorgt voor een helderder zicht, wat bijdraagt aan zowel de veiligheid als de efficiëntie van het rijden.
Hyundai IONIQ 6 zakelijk leasen

360-graden zicht in de IONIQ 6

De IONIQ 6 combineert verbluffende prestaties met een reeks geavanceerde technologieën. Zoals de Surround View Monitor van de Hyundai IONIQ 6. Deze functie biedt een 360-graden zicht, wat manoeuvreren in krappe ruimtes zoals parkeergarages en wasstraten eenvoudiger en veiliger maakt.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Tesla Model 3
Van €625, voor €529 p/mnd*
De Tesla Model 3 is een van de meest verkochte elektrische auto's in Europa.
Polestar 2
Vanaf €625 p/mnd*
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.
BMW i4
Vanaf €739 p/mnd*
De BMW i4 is BMW's elektrische limousine met sportieve rijeigenschappen en een premium interieur met moderne infotainment.