Kia e-Niro

Vanaf €629 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Kia e-Niro zakelijk leasen bij DutchLease

De eerste volledig elektrische Kia in het b-segment is de Kia e-Niro. De Kia e-Niro is een behoorlijk succes aan het worden in Nederland. Er werden in 2019 meer dan 3.500 modellen van geregistreerd in Nederland. De e-Niro borduurt daarmee voort op het succes van de niet-elektrische Kia Niro. Inmiddels is de Kia e-Niro zelfs onderdeel van een de ‘0-emissie’ pilot bij de Nederlandse Politie.

Elektrische prestaties

De Kia e-Niro heeft een WLTP-actieradius van zo’n 455 kilometer en laadt bij snelladen binnen een half uur van 10% tot 60% op. De praktische actieradius van het 64 kWh model komt neer op ong. 315 km in de winter en 425 km in de zomer. Naast elektrische prestaties heeft de Kia e-Niro ook een aantal exterieur-elementen die uniek zijn ten opzichte van de niet-elektrische Niro. Zo is de grille van de e-Niro dicht omdat er minder lucht nodig is om de elektromotor te koelen. Dit geeft de auto een wat robuustere look.

De Kia e-Niro

  • Veilig
  • Innovatief
  • 100% elektrisch
  • 16% bijtelling
  • Ruim
Kia e-Niro achter
Kia e-Niro interior
Kia e-Niro voor
Kia e-Niro zij

Slimmer rijden

De Kia e-Niro beschikt over meerdere functies die bijdragen aan een completere rijervaring door slimme features. Zo kunt u kiezen tussen verschillende rijstijlen met 'Drive Mode Select' en beschikt het model over een regeneratief remsysteem dat uw accu ondersteunt met energie tijdens het remmen. Er zit ook een flipper op het stuur die het mogelijk maakt om de auto tot stilstand te krijgen zonder het rempedaal in te trappen. Op die manier remt de Kia e-Niro volledig op de elektromotor en vloeit de bewegingsenergie terug de elektromotor in. In het model zit overigens niet een traditionele handrem in het middenconsole. Deze bevindt zich namelijk op het stuur en wordt door middel van een druk op de knop ingeschakeld. Ook over aerodynamica is goed nagedacht. Zo glijdt de rijwind langs de bumper en voorwielen voor zo min mogelijk weerstand en dus minder verbruik.


UVO Connect

De nieuwe app die door Kia ontwikkeld is om de verbondenheid van u als eigenaar met uw e-Niro te vergroten beschikt over vele nuttige functies die het mogelijk maken voor u om inzichten in uw auto te krijgen die voorheen niet inzichtelijk waren. Zo bekijkt u gemakkelijk de laadstatus, temperatuur en vergrendeling van uw auto. U beschikt over inzicht in uw ritten, de status van uw voertuig en de locatie. Kia maakt het hiermee mogelijk om echt verbonden te zijn met uw auto, en loopt hiermee voor op vele andere automerken.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van Kia e-Niro

Kia Live en UVO Connect

Kia Live en UVO Connect

De Kia e-Niro is een innovatief model dat beschikt over onder andere rijhulpsystemen, infotainmentsysteem en een strak dashboard met veel handige features. Er zit dus ook UVO Connect en Kia Live in om u als berijder verbonden te maken en houden met uw e-Niro.
Laadruimte Kia

Laadruimte

Er gaat geen ruimte verloren ondanks de elektromotor. De e-Niro biedt ruimte aan 5 personen en de laadruimte beschikt over zo’n over 451 liter laadvermogen. De achterbank is in twee delen neer te klappen.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Hyundai Kona leasen DutchLease
Hyundai Kona Electric
Prijs op aanvraag
De volledig aangedreven Hyundai KONA heeft een actieradius van wel 484km op een volle batterij. Expressief vanuit iedere hoek met een dynamisch design.
Zakelijk lease de volledig elektrische Tesla Model 3
Tesla Model 3
Vanaf € 775 p/mnd*
De Tesla Model 3 is een van de meest verkochte elektrische auto's in Europa. De Tesla Model 3 heeft bagageruimte voor en achter en biedt plek voor 5 personen.
MG ZS EV leasen bij DutchLease
MG ZS EV
Vanaf €549 p/mnd*
De MG ZS EV is de allereerste volledig elektrische SUV van MG. Verkrijgbaar in zowel de Comfort als de Luxury uitvoering.