Prijs op aanvraag

Tesla Model 3 zakelijk leasen

De Tesla Model 3 is een van de meest aantrekkelijke elektrische auto's van dit moment. Met zijn ruime actieradius, moderne design, lage bijtelling op elektrische voertuigen en nieuwste technologie is het een populair model onder zakelijk leaserijders.  Neem contact op met onze leaseadviseurs en accountmanagers voor meer informatie. 

Elektrisch rijden in het premiumsegment

De Tesla Model 3 is een slag kleiner dan de Tesla Model S en daarmee ook een prijssegment lager. Inmiddels heeft Tesla alweer 4 modellen op de markt gebracht: de Tesla Model S, Tesla Roadster, Tesla Model X én het nieuwste model, de Tesla Model 3. Allen met een grote actieradius vergeleken met het totale elektrische aanbod, waarmee Tesla zich blijft profileren als verre voorloper in de elektrische markt. Vanaf 2020 is de bijtelling 8% over de eerste € 45.000 geworden. 

Actieradius Long Range Dual Motor

Bij elektrische auto's is er sprake van een verschil tussen de beloofde actieradius en de werkelijke actieradius. Dankzij de nieuwe WLTP metingen is de meetmethode een stuk secuurder geworden. Desondanks is de werkelijke prestatie van de batterij nog niet geheel duidelijk doordat de omstandigheden waaronder de auto getest wordt test optimaal zijn voor de werking van een batterij.

De prestaties van een batterij van een elektrische auto worden namelijk bepaald door verschillende factoren: Temperatuur, type weg, snelheid en rijgedrag spelen een grote rol. De praktijkactieradius van de Tesla Model 3 Long Range wordt geschat op 475 km, tijdens warme zomermaanden op 551 km en in de Winter 399 km. Bij een Tesla Supercharger station (120kW) is de batterij in 40 minuten voor 80% opgeladen. De vanafprijs van een Tesla Long Range Dual Motor ligt rond €59.000.

 

Actieradius Standard Range Plus

De Tesla Model 3 Long Range Dual Motor heeft een praktijkactieradius van 386 km, een zomeractieradius van 447 km en tijdens koude wintermaanden 323 km. Bij een Tesla Supercharger station laadt u uw Tesla in 45 minuten voor 80% op. De vanafprijs van een Tesla Model 3 Standard Range Plus ligt rond de €48.000.

Prijs op aanvraag

Full Operational Lease
Looptijd: 60 maanden
Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende leaseofferte.


Tesla Model 3

  • Standard Range (vanaf 2020) - 315 km
  • Long Range Dual Motor - 475 km
  • Standard Range Plus - 340 km
  • Long Range Performance - 450 km
De Tesla Model 3 in beeld
Het interieur van de Tesla Model 3

Horizontaal touch screen display

Tesla Model 3 zakelijk leasen bij DutchLease

Waar bij de Tesla Model S een prachtig groot display scherm verticaal in het midden van de auto prijkt, bevat de Tesla Model 3 een vergelijkbaar scherm horizontaal. Het scherm is middels twee knoppen aan het stuur te bedienen vanuit de berijdersstoel. Het scherm toont de navigatie van uw route met op de route de verschillende 'Tesla Supercharger stations' waar u terecht kunt voor het opladen van uw accu.

 

Frunk - kofferbak aan de voorzijde

Zakelijk lease de Tesla Model 3 bij DutchLease

Door middel van de smartphone-app, of door de knop in te drukken op het touchscreen in uw auto, opent u de kofferbak aan de voorzijde.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

Alles over elektrisch leasen

Laadpalen, actieradius & de nieuwste modellen

Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Zakelijk lease de volledige elektrische Audi e-tron

Audi e-tron

8% bijtelling op elektrische modellen
De nieuwe Audi e-tron is een autoriteit in het elektrisch rijden. Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch.
Jaguar I-Pace zakelijk lease bij DucthLease

Jaguar I-Pace

Prijs op aanvraag
Een sportwagen met 5 zitplaatsen én veel laadruimte. Het gevoel van Jaguar, met slechts 8% bijtelling.
Volkswagen e-Golf zakelijk lease

Volkswagen e-Golf

Prijs op aanvraag
Met de e-Golf rijdt u niet alleen van A naar B, maar gaat u ook puur elektrisch de stad uit. De elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 300 km.

Wat is de beste laadpaal voor uw elektrische leaseauto? Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van een 1 fase laadstation met 3,7 kW laadvermogen tot en met een 3 fase laadpaal met 22kW vermogen."

Ook toe aan échte service?

Bas staat voor u klaar!