Tesla Model 3 zakelijk leasen

De Tesla Model 3 is één van de meest aantrekkelijke elektrische auto's van dit moment. Met zijn ruime actieradius, moderne design, lage bijtelling op elektrische voertuigen en nieuwste technologie is het een populair model onder zakelijk leaserijders. Neem contact op met onze leaseadviseurs en accountmanagers voor een offerte op maat.

Tesla Model 3 met operational lease

Tesla's voertuigen zijn ontworpen met de hoogste prioriteit voor veiligheid. Ze combineren geavanceerde technologie met een volledig elektrisch ontwerp om elke bestuurder, passagier en voetganger te beschermen. Met de energie-absorberende dorpels, een lage batterijplaatsing om kantelen te voorkomen, en een sterke carrosseriestructuur is de Model 3 volledig ingericht op veiligheid. Standaard zijn actieve veiligheidsfuncties zoals Automatic Emergency Braking inbegrepen. De Model 3 leasen met operational lease? Bij DutchLease helpen wij u bij het samenstellen van de Model 3 die past bij uw wensen. En met ons complete all-in full operational leasepakket wordt u compleet ontzorgd.

 

Bijtelling Tesla Model 3

Wilt u de Tesla Model 3 zakelijk leasen én ook privé meer dan 500 kilometer rijden per maand? Dan krijgt u te maken met bijtelling. De Tesla Model 3 heeft een bijtellingspercentage van 16%. Bereken eenvoudig de indicatie van de netto bijtelling met onze bijtellingscalculator.

Tesla Model 3

Vanaf €625 p/mnd*
  • Gemaakt voor veiligheid
  • Interieur met comfort
  • Actieradius Achterwielaandrijving: 513 km (WLTP)
  • Actieradius Long Range AWD: 629 km (WLTP)
Tesla Model 3 bij DutchLease
Tesla Model 3 bij DutchLease
Tesla Model 3 bij DutchLease
Tesla Model 3 bij DutchLease

Tesla Model 3 actieradius en uitvoeringen

De vernieuwde Tesla Model 3 kent twee uitvoeringen: de Standard Range (achterwielaandrijving) en de Long Range AWD met Dual Motor. De Standard Range heeft een actieradius van 513 km en de Long Range AWD heeft een actieradius van 629 km. De Long Range AWD beschikt ook over een snellere acceleratie.  Wilt u de Tesla Model 3 zakelijk leasen? Bij DutchLease staan we voor snelle, persoonlijke en gedreven service en krijgen van onze klanten een 8,5! Wilt u de meningen van bestaande klanten lezen? Dat kan bij de reviews!

 

De Tesla Model 3 leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Tesla Model 3 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én het afschrijvingsrisico. Wilt u weten wat de leaseprijs wordt bij het toevoegen van een trekhaak of andere opties? Vraag vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt de lease prijs binnen 24 uur in uw mailbox.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Tesla Model 3

Tesla Model 3 bij DutchLease

Horizontaal touch screen display

Een geavanceerd 15" touchscreen dat draadloos wordt verbeterd via updates. Met slechts twee knoppen aan het stuur heeft u volledige controle vanuit de bestuurdersstoel. Het scherm biedt navigatie met informatie over Tesla Supercharger stations en geeft toegang tot verschillend entertainment.
Tesla Model 3 bij DutchLease

Gemakkelijk opladen waar u ook bent

De Tesla Model 3 biedt moeiteloos opladen, of u nu thuis, onderweg of op uw bestemming bent. Met meer dan 50.000 wereldwijde superchargers kunt u in slechts 15 minuten tot 282 km aan bereik toevoegen*, en thuis opladen is ook een handige en voordelige optie.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Hyundai Kona Electric
Vanaf €579 p/mnd*
De volledig elektrisch aangedreven Hyundai KONA heeft een actieradius van wel 484km op een volle batterij. Expressief vanuit iedere hoek met een dynamisch design.
Volkswagen ID.4
Vanaf €649 p/mnd*
De Volkswagen ID.4 combineert het beste van twee werelden: het rijplezier van elektrische mobiliteit en de kracht van een SUV.
Polestar 2
Vanaf €625 p/mnd*
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.