De nieuwe Tesla Model 3

Prijs op aanvraag

De Tesla Model 3 zakelijk leasen bij DutchLease

De Tesla Model 3 leasen voor uw werk? Vraag vrijblijvend een offerte aan via DutchLease. In de Verenigde Staten en Canada rijdt de Tesla Model 3 inmiddels met 2 verschillende accupakketten: Standard Range Plus en Long Range. Daarnaast wordt er ook een Standard Accu verwacht.

Elektrisch rijden met een bereik van 530+ kilometer

De Tesla Model 3 is een slag kleiner dan de Tesla Model S en daarmee ook een prijssegment lager. Inmiddels heeft Tesla alweer 4 modellen op de markt gebracht: de Tesla Model S, Roadster, Model X én het nieuwste model, de Tesla Model 3. Allen met een relatief grote actieradius, waarmee Tesla zich blijft profileren als voorloper in de elektrische markt.

Waarom de Tesla Model 3 zakelijk leasen

De Tesla Model 3 is tot nu toe de meest betaalbare volledig elektrische auto in het premiumsegment. Vanaf 2019 zijn de bijtellingsregels iets veranderd, zo betaalt u tot €50.000 4% bijtelling en over de waarde boven dit bedrag 22% bijtelling. Een Tesla Model 3 leasen levert niet alleen fiscaal voordeel op, u rijdt ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk.  

Actieradius

Bij elektrische auto's is er sprake van een verschil tussen de beloofde actieradius en de werkelijke actieradius. De range van een elektrische auto wordt namelijk bepaald door verschillende factoren. Zo speelt de temperatuur, type weg, snelheid en rijgedrag een rol. De praktijkactieradius van de Tesla Model 3 Long Range wordt geschat op 505 km.

Elektrisch laden

De Tesla Model 3 laat zich het snelste laden met een 9,6kW lader. U vraagt een elektrisch laadpaal simpel aan via DutchLease. Naast een laadpaal aanvragen voor thuis, kunt u ook een laadpaal aanvragen voor op de openbare weg, bijvoorbeeld wanneer er weinig elektrische laadpalen in uw omgeving staan waar u gebruik van kunt maken. Onderweg elektrisch laden? Geen probleem, Tesla heeft namelijk hard gewerkt aan een hoge dekkingsgraad met 'supercharger stations', waar u de accu van uw Tesla snel opnieuw kunt laden. De navigatie op het scherm in uw auto stippelt uw route uit en geeft aan wanneer u waar moet zijn om uw accu op te laden.

Prijs op aanvraag

Full Operational Lease
Looptijd: 60 maanden
Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende leaseofferte.


Tesla Model 3 - Long Range Dual Motor

  • Volledig elektrisch
  • Snelladen mogelijk
  • 80% snelladen in 40 min
  • Actieradius praktijk: 505 km
  • Actieradius Zomer: 586 km
  • Actieradius Winter: 424 km
  • Actieradius NEDEC: 600 km

 

Let op: Vanaf 1 januari 2019 geldt de voordelige bijtelling van 4% alleen op de eerste 50.000 euro van de aanschafprijs. Boven dit bedrag geldt een bijtelling van 22%. Gebruik onze bijtelling-tool om uw bijtelling te berekenen.

De Tesla Model 3 in beeld

Gebruik Phone Key om uw Tesla Model 3 te openen

Alles over elektrisch leasen

Laadpalen, actieradius & de nieuwste modellen
Het interieur van de Tesla Model 3

Horizontaal touch screen display

Tesla Model 3 zakelijk leasen bij DutchLease

Waar bij de Tesla Model S een prachtig groot display scherm verticaal in het midden van de auto prijkt, bevat de Tesla Model 3 een vergelijkbaar scherm horizontaal. Het scherm is middels twee knoppen aan het stuur te bedienen vanuit de berijdersstoel. Het scherm toont de navigatie van uw route met op de route de verschillende 'Tesla Supercharger stations' waar u terecht kunt voor het opladen van uw accu.

 

Frunk - kofferbak aan de voorzijde

Zakelijk lease de Tesla Model 3 bij DutchLease

Door middel van de smartphone-app, of door de knop in te drukken op het touchscreen in uw auto, opent u de kofferbak aan de voorzijde.

*Vanafprijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Zakelijk lease de volledige elektrische Audi e-tron

Audi e-tron

Vanaf €899 p/mnd*
Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch. De nieuwe Audi e-tron is een autoriteit in het elektrisch rijden.
Jaguar I-Pace zakelijk lease bij DucthLease

Jaguar I-Pace

Prijs op aanvraag
Een sportwagen met 5 zitplaatsen én veel laadruimte. Het gevoel van Jaguar, met slechts 4% bijtelling.
Volkswagen e-Golf zakelijk lease

Volkswagen e-Golf

Vanaf € 499 p/mnd*
Met de e-Golf rijdt u niet alleen van A naar B, maar gaat u ook puur elektrisch de stad uit. De elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 300 km.

Wat is de beste laadpaal voor uw elektrische leaseauto? Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van een 1 fase laadstation met 3,7 kW laadvermogen tot en met een 3 fase laadpaal met 22kW vermogen."

Ook toe aan échte service?

Bas staat voor u klaar!