Tesla Model 3
Vanaf € 639 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Tesla Model 3 zakelijk leasen

De Tesla Model 3 is een van de meest aantrekkelijke elektrische auto's van dit moment. Met zijn ruime actieradius, moderne design, lage bijtelling op elektrische voertuigen en nieuwste technologie is het een populair model onder zakelijk leaserijders. Neem contact op met onze leaseadviseurs en accountmanagers voor meer informatie.

Elektrisch rijden in het premiumsegment

De Tesla Model 3 is een slag kleiner dan de Tesla Model S en daarmee ook een prijssegment lager. Inmiddels heeft Tesla alweer 4 modellen op de markt gebracht: de Tesla Model S, Tesla Roadster, Tesla Model X én het nieuwste model, de Tesla Model 3. Allen met een grote actieradius vergeleken met het totale elektrische aanbod, waarmee Tesla zich blijft profileren als verre voorloper in de elektrische markt. Vanaf 2020 is de bijtelling 8% over de eerste € 45.000 geworden.

Tesla Model 3

  • Standard Range (vanaf 2020) - 315 km
  • Standard Range Plus - WLTP 409 km
  • Long Range Performance - WLTP 530 km
  • Long Range Dual Motor - WLTP 560 km
Tesla Model 3 red driving sunset
Tesla model 3 dashboard
Tesla Model 3 red rear sunset
Tesla Model 3 achterbank

Long Range Dual Motor

Bij elektrische auto's is er sprake van een verschil tussen de beloofde actieradius en de werkelijke actieradius. Dankzij de nieuwe WLTP metingen is de meetmethode een stuk secuurder geworden. Desondanks is de werkelijke prestatie van de batterij nog niet geheel duidelijk doordat de omstandigheden waaronder de auto getest wordt test optimaal zijn voor de werking van een batterij.
De prestaties van een batterij van een elektrische auto worden namelijk bepaald door verschillende factoren: Temperatuur, type weg, snelheid en rijgedrag spelen een grote rol. De praktijkactieradius van de Tesla Model 3 Long Range wordt geschat op 475 km, tijdens warme zomermaanden op 551 km en in de Winter 399 km. Bij een Tesla Supercharger station (120kW) is de batterij in 40 minuten voor 80% opgeladen. De vanafprijs van een Tesla Long Range Dual Motor ligt rond €59.000.

Actieradius Standard Range Plus

De Tesla Model 3 Long Range Dual Motor heeft een praktijkactieradius van 386 km, een zomeractieradius van 447 km en tijdens koude wintermaanden 323 km. Bij een Tesla Supercharger station laadt u uw Tesla in 45 minuten voor 80% op. De vanafprijs van een Tesla Model 3 Standard Range Plus ligt rond de €48.000.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

De details van de Tesla Model 3

Tesla Model 3 zakelijk leasen bij DutchLease

Horizontaal touch screen display

De Tesla Model 3 beschikt over een groot 15" scherm dat zoals Tesla het zelf zegt steeds beter wordt door draadloze updates. Het scherm is middels twee knoppen aan het stuur te bedienen vanuit de berijdersstoel. Het scherm toont onder andere de navigatie van uw route met op de route de verschillende 'Tesla Supercharger stations' waar u terecht kunt voor het snelladen van uw Tesla.
Zakelijk lease de Tesla Model 3 bij DutchLease

5 sterren veiligheidsscore

De Tesla Model 3 heeft 5 sterren gescoord in de veiligheidtest . Dit komt doordat bij het ontwerp van de Tesla Model 3 de veiligheid van zijn inzittenden maar ook voetgangers centraal heeft gestaan. De constructie van de Tesla Model 3 is zo goed dat hij zelfs met het volledig glazendak tijdens de crashtest van het dak vier keer zijn eigen gewicht kon weerstaan.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Polestar 2
Vanaf €779 p/mnd*
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.
Volkswagen ID.3
Vanaf €579 p/mnd*
Een Volkswagen, maar dan elektrisch met het gebruiksgemak en de comfort die u van een Volkswagen gewend bent. WLTP Actieradius van 424 km.
Hyundai Kona Electric
Vanaf €579 p/mnd*
De volledig aangedreven Hyundai KONA heeft een actieradius van wel 484km op een volle batterij. Expressief vanuit iedere hoek met een dynamisch design.