Voorraadmodellen met 4% bijtelling

Levering 2019

De Tesla Model 3 DutchLease Editions

Direct rijden én profiteren van 4% bijtelling tot €50.000? DutchLease biedt klanten Tesla Model 3 voorraadmodellen in diverse uitvoeringen van de Tesla Model 3 Long Range of Standard Range Plus. De auto's zijn voorzien van 19 inch velgen welke niet meetellen voor de bijtelling en enkele Long Range uitvoeringen zijn beschikbaar met trekhaak. Beschikbaar zolang de voorraad strekt en ontvang uw auto afgeleverd op de door u gewenste locatie. Neem contact op met onze leaseadviseurs en accountmanagers voor meer informatie.  

Aantrekkelijke bijtelling tot eind 2019

De Tesla Model 3 is tot nu toe een van de meest betaalbare volledig elektrische auto's in het premiumsegment. De populariteit van de Tesla Model 3 wordt grotendeels bepaald door de aantrekkelijke fiscale voordelen. Zo betaalt u als zakelijk leaserijder tot eind 2019 slechts 4% bijtelling tot een waarde van €50.000. Boven de €50.000 betaalt u 22% bijtelling. Per 1 januari 2020 zal dit veranderen in 8% bijtelling tot €45.000 en vanaf €45.000 22% bijtelling. 

 

Elektrisch rijden in het premiumsegment

De Tesla Model 3 is een slag kleiner dan de Tesla Model S en daarmee ook een prijssegment lager. Inmiddels heeft Tesla alweer 4 modellen op de markt gebracht: de Tesla Model S, Tesla Roadster, Tesla Model X én het nieuwste model, de Tesla Model 3. Allen met een grote actieradius vergeleken met het totale elektrische aanbod, waarmee Tesla zich blijft profileren als verre voorloper in de elektrische markt.

 

Actieradius Long Range Dual Motor

Bij elektrische auto's is er sprake van een verschil tussen de beloofde actieradius en de werkelijke actieradius. Dankzij de nieuwe WLTP metingen is de meetmethode een stuk secuurder geworden. Desondanks is de werkelijke prestatie van de batterij nog niet geheel duidelijk doordat de omstandigheden waaronder de auto getest wordt test optimaal zijn voor de werking van een batterij. 

De prestaties van een batterij van een elektrische auto worden namelijk bepaald door verschillende factoren: Temperatuur, type weg, snelheid en rijgedrag spelen een grote rol. De praktijkactieradius van de Tesla Model 3 Long Range wordt geschat op 475 km, tijdens warme zomermaanden op 551 km en in de Winter 399 km. Bij een Tesla Supercharger station (120kW) is de batterij in 40 minuten voor 80% opgeladen. De vanafprijs van een Tesla Long Range Dual Motor ligt op €59.318.

 

Actieradius Standard Range Plus

De Tesla Model 3 Long Range Dual Motor heeft een praktijkactieradius van 386 km, een zomeractieradius van 447 km en tijdens koude wintermaanden 323 km. Bij een Tesla Supercharger station laadt u uw Tesla in 45 minuten voor 80% op. De vanafprijs van een Tesla Model 3 Standard Range Plus ligt op €48.818.

 

Voorraadmodellen nu nog te bestellen met 4% bijtelling exclusief bij DutchLease

DutchLease heeft de Tesla Model 3 Long Range en Standard Range Plus voor zakelijk lease klanten op voorraad. Bestel uw Tesla Model 3 zolang de voorraad strekt en u profiteert nu nog van 4% bijtelling en gegarandeerd dit jaar rijden. Neem direct contact op met onze accountmanagers en leaseadviseurs voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Gratis laadpaal bij elektrisch leasecontract bij DutchLease

Tijdelijk krijgt u bij een elektrisch leasecontract bij DutchLease gratis een elektrische laadpaal. Vraag onze leaseadviseurs en accountmanagers naar de voorwaarden. 

Naast een laadpaal aanvragen voor thuis, kunt u ook een laadpaal aanvragen voor op de openbare weg, bijvoorbeeld wanneer er weinig elektrische laadpalen in uw omgeving staan waar u gebruik van kunt maken. Onderweg elektrisch laden? Geen probleem, Tesla heeft namelijk hard gewerkt aan een hoge dekkingsgraad met 'supercharger stations', waar u de accu van uw Tesla snel opnieuw kunt laden. De navigatie op het scherm in uw auto stippelt uw route uit en geeft aan wanneer u waar moet zijn om uw accu op te laden.

Prijs op aanvraag

Full Operational Lease
Looptijd: 60 maanden
Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende leaseofferte.


Tesla Model 3 DutchLease Editions Model 3 Long Range en Model 3 Standard Range Plus

  • Beschikbaar in de kleuren Pearl White, Solid Black en Midnight Silver
  • Garantie levering in 2019
  • Meerdere uitvoeringen in Long Range en Standard Range Plus
  • 19 inch velgen die niet mee tellen voor de bijtelling
  • Enkele Long Range uitvoeringen beschikbaar met trekhaak
  • Mattensetten meegeleverd met de Standard Range Plus
  • Auto’s worden op locatie afgeleverd

Nu exclusief bij DutchLease uit voorraad leverbaar. Dit jaar bestellen is dit jaar rijden met 4% bijtelling. Zolang de voorraad strekt.

De Tesla Model 3 in beeld
Gratis laadpaal bij elektrische auto
Stap nu over naar elektrisch rijden via DutchLease en profiteer nog tot eind dit jaar van 4% bijtelling én een gratis elektrische laadpaal
Het interieur van de Tesla Model 3

Horizontaal touch screen display

Tesla Model 3 zakelijk leasen bij DutchLease

Waar bij de Tesla Model S een prachtig groot display scherm verticaal in het midden van de auto prijkt, bevat de Tesla Model 3 een vergelijkbaar scherm horizontaal. Het scherm is middels twee knoppen aan het stuur te bedienen vanuit de berijdersstoel. Het scherm toont de navigatie van uw route met op de route de verschillende 'Tesla Supercharger stations' waar u terecht kunt voor het opladen van uw accu.

 

Frunk - kofferbak aan de voorzijde

Zakelijk lease de Tesla Model 3 bij DutchLease

Door middel van de smartphone-app, of door de knop in te drukken op het touchscreen in uw auto, opent u de kofferbak aan de voorzijde.

*Vanafprijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

Alles over elektrisch leasen

Laadpalen, actieradius & de nieuwste modellen

Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Zakelijk lease de volledige elektrische Audi e-tron

Audi e-tron

Vanaf €899 p/mnd*
Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch. De nieuwe Audi e-tron is een autoriteit in het elektrisch rijden.
Jaguar I-Pace zakelijk lease bij DucthLease

Jaguar I-Pace

Prijs op aanvraag
Een sportwagen met 5 zitplaatsen én veel laadruimte. Het gevoel van Jaguar, met slechts 4% bijtelling.
Volkswagen e-Golf zakelijk lease

Volkswagen e-Golf

Vanaf € 499 p/mnd*
Met de e-Golf rijdt u niet alleen van A naar B, maar gaat u ook puur elektrisch de stad uit. De elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 300 km.

Wat is de beste laadpaal voor uw elektrische leaseauto? Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van een 1 fase laadstation met 3,7 kW laadvermogen tot en met een 3 fase laadpaal met 22kW vermogen."

Ook toe aan échte service?

Bas staat voor u klaar!