Mercedes eSprinter leasen zakelijk 

Wilt u een veelzijdige en elektrische bedrijfswagen leasen? Kies dan voor de Mercedes-Benz eSprinter bij DutchLease, de leasemaatschappij voor het MKB. Met een zakelijk leasecontract bij DutchLease profiteert u van snelle, persoonlijke service die u en uw bedrijf verder helpt op weg naar succes. De Mercedes-Benz eSprinter is ook een uitstekende keuze voor ondernemers, omdat deze bedrijfswagen een echte alleskunner is. Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Emissie vrij in de stad

De eSprinter is de ideale elektrische bestelwagen als u vooral geplande routes rijdt in en rondom de stad en veel spullen moet vervoeren of behoefte heeft aan een mobiele werkplaats. Met een rijbereik tot 142 km1 en een laadvolume van 11 m3 is de eSprinter een echte krachtpatser. En hij stoot geen emissies uit, want hij is volledig elektrisch.

Ruimte voor elke klus

Wat betreft de laadcapaciteit biedt de eSprinter een indrukwekkend laadvolume van maximaal 11 m³ en een laadvermogen van maximaal 1045 kg. Dit maakt hem ideaal voor allerlei soorten bedrijven, van bezorgdiensten tot bouwbedrijven en alles daartussenin.

Mercedes eSprinter
Vanaf €1070 p/mnd*
  • Keyless start
  • Elektrische stuurinrichting
  • In 20 minuten van 10% naar 80%

De Mercedes eSprinter leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Mercedes 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Vraag een vrijblijvende offerte aan of informeer bij onze leaseadviseurs naar de actuele levertijd. 

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Mercedes eSprinter

Verhoogde rijveiligheid

De Mercedes eSprinter is voorzien van de laatste rijveiligheidssystemen. De kan onder andere worden uitgerust worden met een dodehoek assistent, een achteruitrijcamera met weergave op de binnenspiegel, en een rijlichtassistent.

Flexibel laden

Het gecombineerde oplaadsysteem van de eSprinter biedt flexibiliteit met een oplaadvermogen tot 7,4 kW via wisselstroom (AC) en tot 20 kW via gelijkstroom (DC). Gelijkstroom opladen is ideaal voor onderweg vanwege de snelheid, terwijl wisselstroom opladen, wat langzamer is, meer geschikt is voor 's nachts.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Mercedes Vito
Vanaf €475 p/mnd*
De Mercedes Vito is de ultieme bedrijfswagen door zijn flexibiliteit en efficiëntie, én een mooi visitekaartje voor u als ondernemer!
Opel Vivaro-e
Van €659 p/mnd*
De eerste 100% elektrische bestelwagen van Opel, met een bereik tot 330 km.
Renault Master E-tech
Vanaf €1065 p/mnd*
De Renault Master E-Tech is de eerste 100% elektrische bedrijfswagen van Renault met veel ruimte, krachtige prestaties en geavanceerde technologieën.