Mercedes-Benz Vito
Vanaf €549 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Mercedes-Benz Vito zakelijk leasen bij DutchLease

Bent u op zoek naar een veelzijdige en efficiënte bedrijfswagen? Zakelijk lease de Mercedes-Benz Vito bij DutchLease, de leasemaatschappij voor het MKB. Met een zakelijk leasecontract bij DutchLease profiteert u van snelle, persoonlijke service en brengen wij u én uw bedrijf verder op de weg naar succes. Kies als ondernemer voor de Mercedes-Benz Vito, en u bent verzekerd van een echte alleskunner!.

Verschillende uitvoeringen

De Mercedes-Benz Vito is beschikbaar inverschillende uitvoerigen, zelfs een elektrische Mercedes Vito behoort tegenwoordig tot de opties. Kies uw model en uitrustingsniveau, uw carosserie, motor en afmetingen van uw voertuig en laat onze leaseadviseurs u adviseren. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een bus die bij u past.

 

Laden en dragen

Als ondernemer is het niet alleen van belang om goed na te denken over de indeling van uw bedrijfswagen, maar ook over de bijbehorende laad- en draagcapacitieit. De Mercedes-Benz Vito kan tot meer dan 1000 kilo gewicht dragen in de laadruimte. Daarnaast is de laadruimte praktisch ingericht, zo beschikt de Vito altijd over meerdere laadopeningen met een lage drempel voor het in- en uitruimen. Zo wordt elke klus voor uw onderneming een fluitje van een cent. 

De Mercedes-Benz Vito

  • Flexibel
  • Ruim
  • Zuinig in brandstofverbruik
  • Comfortabel
  • 5-sterren veiligheidsbeoordeling NCAP
  • Standaard rijk uitgerust
Mercedes-benz vito
Mercedes-benz vito navigatie
Mercedes-benz Vito on the road
Mercedes-Benz vito stuur

De Mercedes-Benz Vito leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Mercedes-Benz Vito 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de Mercedes-Benz Vito

Mercedes Vito sfeerverlichting

Sfeerverlichting in de cockpit

Zowel bestuurder als bijrijder voelen zich al gauw op hun gemak dankzij het warme sfeerlicht in de Mercedes Vito.
Mercedes Vito laadklep

EASY-PACK achterklep

Comfortabel in- en uitladen doet u simpelweg met de EASY-PACK achterklep. Met een toets op de sleutel of de bediening van de ontgrendelingsgreep opent de achterklep zich automatisch.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Ford Transit zakelijke lease

Ford Transit Connect

Vanaf €475 p/mnd*
De Ford Transit Connect is de ideale bedrijfsauto. Ontdek de praktische features en innovatieve hulpsystemen. De Transit Connect zorgt ervoor dat u elke werkdag goed begint en eindigt.
Volkswagen Crafter leasen

Volkswagen Crafter

Vanaf €625 p/mnd*
De vernieuwde Volkswagen Crafter biedt de ultieme werkplek met optimaal comfort en maximale veiligheid.
Caddy private lease bij DutchLease

Volkswagen Caddy

Vanaf €449 p/mnd*
De Caddy is uitgerust met talrijke innovaties uit de personenwagens van Volkswagen. Stel uw Caddy samen Vanaf €449 p/mnd*.