Mercedes-Benz Vito zakelijk leasen

De Mercedes-Benz Vito leasen met full operational lease? Dan kiest u voor een veelzijdige en efficiënte bedrijfswagen. Met een zakelijk leasecontract van DutchLease profiteert u van onze snelle, persoonlijke service en brengen wij u én uw bedrijf verder op de weg naar succes. Lease als ondernemer de Mercedes-Benz Vito zakelijk en u bent verzekerd van een echte alleskunner!

Zakelijk lease de Vito in diverse uitvoeringen

Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar van deze ideale bedrijfswagen. Zelfs een elektrische Mercedes eVito behoort tot de opties. Kies uw model en uitrustingsniveau, de carrosserie, motor en afmetingen van uw Mercedes-Benz Vito en laat onze leaseadviseurs u adviseren. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een bus die bij u past.


Laad- en draagcapaciteit

Als ondernemer is het niet alleen van belang om goed na te denken over de indeling van uw bedrijfswagen, maar ook over de bijbehorende laad- en draagcapaciteit. De Mercedes-Benz Vito kan tot meer dan 1.000 kilo gewicht dragen in de laadruimte. Daarnaast is de laadruimte praktisch ingericht, zo beschikt de Vito altijd over meerdere laadopeningen met een lage drempel voor het in- en uitruimen. Zo wordt elke klus voor uw onderneming een fluitje van een cent.

Mercedes-Benz Vito

Vanaf €475 p/mnd*
 • Professionele bedrijfswagen
 • Ruim en flexibel
 • MBUX multimediasysteem
 • Standaard rijk uitgerust
 • Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: Vito en eVito
Mercedes Vito leasen
Mercedes Vito leasen
Mercedes Vito leasen
Mercedes Vito leasen

Mercedes-Benz Vito zakelijke lease

De Mercedes Vito zakelijk leasen kan bij DutchLease met Full Operational Lease of Flex lease. Bij beide leasevormen wordt u compleet ontzorgd. Wij regelen voor u alle zaken rondom de aanschaf en het gebruik van de Mercedes Vito. Alle services op een rij:

 • Een vast maandbedrag
 • Inclusief wegenbelasting
 • Inclusief reparaties en onderhoud
 • Inclusief autoverzekeringen met schadeverzekering voor inzittenden
 • Geen grote initiële investering of aanbetaling vereist
 • Geen zorgen over kosten op de balans, aangezien rente en afschrijving zijn inbegrepen in de leaseprijs

Wilt u graag flexibel zijn met de looptijd van het zakelijk leasecontract? Dan is flex lease voor u de oplossing. Met flex lease profiteert u van alle voordelen van full operational lease, maar dan met een flexibele looptijd. Zo kiest u als ondernemer voor vrijheid én bent u goed voorbereid op eventuele veranderingen in de toekomst, zoals bijvoorbeeld de milieumaatregelen en zero-emissiezones. Heeft u hier vragen over? Onze leaseadviseurs helpen u graag met een advies op maat.

Mercedes Vito zakelijke lease

Benieuwd wat DutchLease voor u kan betekenen bij het zakelijk leasen van de Mercedes-Benz Vito? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat. Bij ons bent u verzekerd van een all-in leaseprijs zonder verassingen achteraf. Kortom: wij ontzorgen u voor 100%. Wel zo gemakkelijk toch?

De details van de Mercedes-Benz Vito

Mercedes Vito leasen

Intuïtief bedieningscomfort

Het MBUX multimediasysteem in de Vito en eVito brengt de digitale wereld naar de bestuurder met een 10,25-inch touchscreen, touch control buttons op het stuur en spraakgestuurde bediening 'Hey Mercedes', waardoor werk intuïtief en plezierig kan worden uitgevoerd.
Mercedes Vito laadklep

EASY-PACK achterklep

Comfortabel in- en uitladen doet u simpelweg met de EASY-PACK achterklep. Met een toets op de sleutel of de bediening van de ontgrendelingsgreep opent de achterklep zich automatisch.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Ford Transit Connect

Vanaf €469 p/mnd*
De Ford Transit Connect is de ideale bedrijfsauto. Ontdek de praktische features en innovatieve hulpsystemen.

Volkswagen Crafter

Vanaf €615 p/mnd*
De vernieuwde Volkswagen Crafter biedt de ultieme werkplek met optimaal comfort en maximale veiligheid.

Volkswagen Caddy

Vanaf €649 p/mnd*
De Caddy is uitgerust met talrijke innovaties uit de personenwagens van Volkswagen. Stel uw Caddy samen Vanaf €649 p/mnd*.