De Nissan Ariya zakelijk leasen 

Bij DutchLease kunt u de Nissan Ariya leasen. Onze zakelijke lease biedt snelle en persoonlijke service om uw bedrijf te ondersteunen op weg naar succes. Lease nu de Nissan Ariya bij DutchLease. De Nissan Ariya is een elektrische crossover met een groot bereik en een ruim interieur.

Meer grip en comfort met Nissan e-4ORCE

De e-4ORCE all-wheel drive van de Nissan Ariya is een geavanceerd systeem dat zorgt voor een betere tractie en controle op de weg. Het systeem maakt gebruik van twee elektromotoren die onafhankelijk van elkaar kunnen werken om de aandrijfkracht naar de wielen te verdelen, wat resulteert in een betere grip en stabiliteit op gladde of ongelijke wegen.

Bovendien biedt het e-4ORCE systeem een soepele en responsieve rijervaring door het gebruik van regeneratief remmen, dat de bewegingsenergie van de auto omzet in elektrische energie om de accu op te laden. Dit helpt niet alleen om de actieradius van de auto te verlengen, maar het zorgt ook voor een soepeler en comfortabeler rijgedrag.

Met de e-4ORCE all-wheel drive en andere geavanceerde technologieën biedt de Nissan Ariya een indrukwekkende rijervaring en is hij klaar voor alle uitdagingen die de weg kan bieden.

Nissan Ariya
Vanaf €529 p/mnd*
  • Actieradius van 533km
  • Geavanceerde Nissan ProPILOT-technolie
  • Heads-up display
  • Veel ruimte
Nissan Ariya 3
Nissan Ariya 5
Nissan Ariya 6
Nissan Ariya 2

De Nissan Ariya leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Nissan 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Vraag een vrijblijvende offerte aan of informeer bij onze leaseadviseurs naar de actuele levertijd. 

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Nissan Ariya

Nissan Ariya 7

Nissan ProPILOT-technologie

De ProPILOT assist van Nissan is ontwikkeld om het rijden veiliger en comfortabeler te maken. Zo is de Nissan Ariya in staat om de stroom van het verkeer te volgen en een voorafbepaalde afstand van uw voorligger te houden. De technologie kan u zelfs volledig tot stilstand brengen bij files, en brengt u weer op snelheid als het verkeer voor u weer gaat rijden.
Nissan Ariya 1

Frunk - kofferbak aan de voorzijde

De Nissan Ariya is uitgerust met zowel met Apple carplay als Android auto, zo kan u altijd draadloos verboden blijven met uw telefoon. De Ariya beschikt ook over volledig geïntegreerde Alexa-functionaliteit hiermee kan u handsfree uw muziek en navigatie bedienen, maar ook eventuele smart apparaten in uw huis.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Nissan Qashqai
Vanaf €545 p/mnd*
De Nissan Qashqai is de ideale SUV met zijn hoge zit, comfortabale interieur en betrouwbaarheid.
Volkswagen ID.4
Vanaf €649 p/mnd*
De Volkswagen ID.4 combineert het beste van twee werelden: het rijplezier van elektrische mobiliteit en de kracht van een SUV.
Škoda Enyaq
Vanaf €585,- p/mnd*
De Enyaq is de nieuwste elektrische SUV met een vooruitstrevend design, evenwichtig en zelfverzekerd.