Nissan Leasen bij DutchLease

Nissan zakelijke lease

Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

Nissan zakelijk leasen

Een Nissan kan een mooie aanvulling zijn op uw wagenpark. DutchLease is dé leverancier van zakelijke leaseauto's, bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een Nissan zakelijk lease. Ook als u nog geen voorkeur heeft voor een model Nissan, denken wij graag met u mee over de inrichting van uw wagenpark. U krijgt bij ons een vast contactpersoon toegewezen die altijd voor u klaarstaat. Wilt u graag een ander merk zakelijk leasen? Vraag dan direct een offerte aan, deze ontvangt u binnen 24 uur!

Nissan zakelijke lease op maat

Via DutchLease heeft u de keuze uit diverse Nissan modellen. Bent u op zoek naar een compacte stadsauto, dan is de Nissan Micra wellicht iets voor u. Of wilt u liever een cross-over zoals de Nissan Qashqai, waarmee u zowel lange afstanden rijdt als comfortabel door de stad? Misschien rijdt u regelmatig lange afstanden en bent u op zoek naar een auto met een avontuurlijke uitstraling? Dan kunt u de X-trail overwegen. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag welke auto het beste bij uw wensen past en geven u, vrijblijvend, een duidelijke prijsindicatie.

Rijdt u graag zakelijk met 16% bijtelling?

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Met een lage bijtelling (16% bij geheel elektrisch) en vele fiscale voordelen worden elektrische auto's steeds vaker gekozen als zakelijke lease. Denk bijvoorbeeld aan de Nissan LEAF, die 100% elektrisch is. Bent u ook benieuwd hoe u uw wagenpark kunt vergroenen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Waarom DutchLease
  • Hoge klanttevredenheid: 8,5

  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

Nissan aanbod uitgelicht

Nissan LEAF e+

Vanaf €520 p/mnd*
De nieuwste Leaf e+ heeft door zijn 62 kWh accupakket een stuk grotere actieradius gekregen. Zo kunt u nog langer genieten van elektrisch rijden.

Nissan Ariya

Vanaf €529 p/mnd*
De Nissan Ariya bied een aantrekkelijk pakket van geavanceerde technologie, een groot bereik en een ruim interieur.

Nissan Qashqai

Vanaf €545 p/mnd*
De Nissan Qashqai is de ideale SUV met zijn hoge zit, comfortabale interieur en betrouwbaarheid.
Nissan Leaf zakelijk leasen bij DutchLease

Lease extra voordelig een gebruikte Nissan

Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.

Nissan leaseproducten

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken qua model en type Nissan voor uw zakelijke lease, is het natuurlijk van belang om een passend leaseproduct te vinden. DutchLease biedt verschillende manieren voor zakelijk leasen aan. Allemaal passen ze bij verschillende wensen en behoeften. Laat uw contactpersoon weten wat u graag zou zien voor uw wagenpark, en wij bieden ons advies voor uw persoonlijke situatie.


Nissan Full Operational Lease

Full Operational Lease is, zoals de naam al doet vermoeden, ons meest complete leaseproduct. Hiermee rijdt u namelijk 100% zorgeloos in uw nieuwe Nissan, omdat u een vastgesteld bedrag per maand betaalt. Dit bedrag wordt vooraf bepaald en is inclusief alle gemaakte kosten. Dit houdt in alle rente-, afschrijvings- en operationele kosten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onderhoud en reparaties met deze all risk-dekking. Het voordeel van deze zakelijke lease is dat u dus niet voor verrassingen komt te staan. 


Nissan Flexible Lease

Als u op zoek bent naar een flexibeler leaseproduct, dan is Flexible Lease aantrekkelijk. Dit product biedt u een kortlopend zakelijk leasecontract, wat u op kunt zeggen na 12 maanden. Met Flexible Lease profiteert u ook van de voordelen van Full Operational Lease. Dus een vast bedrag per maand inclusief alle gemaakte kosten. Flexible Lease geeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsactiviteiten op uw eigen tempo te realiseren. 


Nissan Occasion Lease

Wanneer u snel een zakelijke lease auto nodig hebt, is Occasion lease wellicht voor u geschikt. Met Occasion Lease, least u een jong-gebruikte occasion van minimaal 12 maanden tot maximaal 25 maanden oud, allemaal met een gunstige kilometerstand. Deze modellen zijn op voorraad en kunnen worden aangeboden tegen een scherp tarief, doordat de afschrijving al heeft plaatsgevonden. Deze voorraadmodellen zijn dus nog zo goed als nieuw! Een jonge occasion is met Stock Lease tegen een vast maandbedrag zakelijk te leasen. Dit bedrag is ook inclusief alle gemaakte kosten. De laatste meevaller bij Occasion Lease, is dat er bij deze modellen vaak nog gebruik gemaakt wordt van de oude bijtellingspercentages.

 

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Andere leasevormen
DutchLease heeft ook andere services en aanbiedingen. Bijvoorbeeld Additional Lease, Short Lease en Stock Management. Kijk bij onze overige producten of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Nissan zakelijk leasen bij de beste leasemaatschappij voor het MKB

Een Nissan zakelijk leasen of liever een andere leaseauto in uw wagenpark? Bij ons bent u aan het goede adres. U kunt bij ons alle modellen en merken zakelijk leasen voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag verschilt per leasemodel en leaseproduct. Wij gaan graag met u op zoek naar de beste zakelijke lease, passend bij uw wagenpark. DutchLease biedt u merken aan van BMW tot Audi en van SEAT tot Opel. DutchLease richt zich specifiek op MKB Nederland, hierdoor zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van wagenparken met, onder andere, Nissan zakelijk leasen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of voor meer informatie.