Nissan LEAF e+

Vanaf €529 p/mnd*

Zakelijk lease de Nissan LEAF e+ bij DutchLease

Meer bereik, meer vermogen en meer keuze. Al uw ritjes in deze auto rijdt u met nul uitstoot. handige snufjes zoals het e-Pedal en de ProPILOT maken het rijden een stuk prettiger én veiliger. 

Geniet van volledig elektrisch rijden

De Nissan LEAF e+ is het nieuwste model na een serie succesvolle voorgangers. De volledig elektrische LEAF e+ heeft een intelligente accu, die met 62 kWh een stuk grotere actieradius biedt dan de eerdere zeer succesvolle versies. Daarnaast levert de elektromotor van de nieuwste LEAF aanzienlijk meer vermogen, namelijk 215 pk ten opzichte van 150 pk.

Kosten voor elektrisch rijden

Elektrisch rijden is niet alleen goed voor de aarde, ook voor uw portemonnee. De prijs voor een liter benzine ligt op dit moment rond de €1,60 en de prijs voor 1 kWh voor een elektrische auto rond de €0,20. Wekt u zelf energie op met zonnepanelen, dan betaalt u maar €0,05 per kWh. De kans dat u met de overstap naar elektrisch rijden veel gaat besparen is dus groot.

De Nissan Leaf zakelijk leasen? Kies uw leasevorm

Bent u op zoek naar een rijk uitgeruste auto voorzien van innovatieve technologie en en mooi design? Lease dan de Nissan LEAF bij DutchLease en profiteer van de vele voordelen die wij u bieden. Zo heeft u bij ons een vast aanspreekpunt vanuit binnen- en buitenland en krijgt u gelijkwaardig vervangend vervoer wanneer dit nodig is. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. 

Vanaf €529 p/mnd*

Prijs op basis van de 
Nissan Leaf Electric 40kWh N-Connecta

Andere leasevorm of looptijd?

Neem contact met ons op en wij maken een persoonlijke en vrijblijvende leaseofferte.
Deze ontvangt u van ons binnen 24 uur.

 

Nissan LEAF e+

  • Helemaal elektrisch
  • Snelladen is een optie
  • 80% snelladen in 35 minuten
  • Actieradius praktijk: 364km
  • Actieradius zomer: 422km
  • Actieradius winter: 306km
  • Actieradius NEDEC: 500km
  • Actieradius WLTP: 385km
Elektrisch leasen komt met fiscaal voordeel
Onze leaseadviseurs en accountmanagers adviseren u graag

De Nissan LEAF e+

De Nissan LEAF e+

Intelligent Power accupakket

De volledig elektrische Nissan Leaf bij DutchLease

Het Intelligent Power accupakket van de nieuwste Nissan LEAF e+ heeft 288 cellen in plaats van 192, waardoor de energiedichtheid aanzienlijk stijgt. Dit heeft een 40% hogere actieradius tot gevolg. Zo kunt u nog meer genieten van elektrisch rijden.

Techniek

Zakelijk lease de volledig elektrische Nissan Leaf bij DutchLease

De Nissan LEAF beschikt over een e-Pedal. Het doel van de e-Pedal is om vermoeidheid tegen te gaan en het zorgt voor sterke focus tijdens het rijden. Daarnaast beschikt de Nissan LEAF e+ over een snellaadfunctie, waardoor u onderweg slechts kort hoeft te stoppen. Bekijk hier de actuele Nederlandse laadpalen. Wilt u een laadpaal bij u in de buurt installeren? Bekijk hoe dit werkt.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Zakelijk lease de volledige elektrische Audi e-tron
Audi e-tron
8% bijtelling op elektrische modellen
De nieuwe Audi e-tron is een autoriteit in het elektrisch rijden. Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch.
Operational lease de Peugeot 3008
Peugeot 3008
Vanaf €475 p/mnd*
Een uniek en dynamisch karakter, gekenmerkt door een spectaculair interieur en strakke lijnen. Auto van het jaar 2017!
Opel Ampera-e zakelijk leasen mkb
Opel Ampera-e
Vanaf €612 p/mnd*
De Opel Ampera-e is 100% elektrisch en heeft een actieradius van 423 km (WLTP) op één acculading. Direct uit voorraad leverbaar.

Wilt u niet te lang stilstaan bij de organisatie van uw wagenpark? Bij ons heeft u altijd één vast contactpersoon die op de hoogte is van uw situatie en u snel kan helpen."

Ook toe aan échte service?

Lennert staat voor u klaar!