Nissan Leaf
Vanaf €520 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Zakelijk lease de Nissan LEAF bij DutchLease

Meer bereik, meer vermogen en meer keuze. Al uw ritjes in deze auto rijdt u met nul uitstoot. handige snufjes zoals het e-Pedal en de ProPILOT maken het rijden een stuk prettiger én veiliger.

Geniet van volledig elektrisch rijden

De Nissan LEAF is het nieuwste model na een serie succesvolle voorgangers. De volledig elektrische LEAF heeft een intelligente accu, die met 62 kWh een stuk grotere actieradius biedt dan de eerdere zeer succesvolle versies. Daarnaast levert de elektromotor van de nieuwste LEAF aanzienlijk meer vermogen, namelijk 215 pk ten opzichte van 150 pk.

De Nissan Leaf

  • Volledig elektrisch
  • Snelladen: in 35 minuten naar 80%
  • Actieradius praktijk: 364 km
  • Actieradius zomer: 422 km
  • Actieradius winter: 306 km
Nissan Leaf
Nissan Leaf front laden
Nissan Leaf interieur
Nissan Leaf voor

Kosten voor elektrisch rijden

Elektrisch rijden is niet alleen goed voor de aarde, ook voor uw portemonnee. De prijs voor een liter benzine ligt op dit moment rond de €1,60 en de prijs voor 1 kWh voor een elektrische auto rond de €0,20. Wekt u zelf energie op met zonnepanelen, dan betaalt u maar €0,05 per kWh. De kans dat u met de overstap naar elektrisch rijden veel gaat besparen is dus groot. 

De Nissan Leaf zakelijk leasen? Kies uw leasevorm

Bent u op zoek naar een rijk uitgeruste auto voorzien van innovatieve technologie en en mooi design? Lease dan de Nissan LEAF bij DutchLease en profiteer van de vele voordelen die wij u bieden. Zo heeft u bij ons een vast aanspreekpunt vanuit binnen- en buitenland en krijgt u gelijkwaardig vervangend vervoer wanneer dit nodig is.

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de Nissan Leaf

Nissan Leaf zakelijk leasen bij DutchLease

Intelligent Power accupakket

Het Intelligent Power accupakket van de nieuwste Nissan LEAF heeft 288 cellen in plaats van 192, waardoor de energiedichtheid aanzienlijk stijgt. Dit heeft een 40% hogere actieradius tot gevolg. Zo kunt u nog meer genieten van elektrisch rijden.
Nissan Leaf zakelijk leasen bij DutchLease

Techniek

De Nissan LEAF beschikt over een e-Pedal. Het doel van de e-Pedal is om vermoeidheid tegen te gaan en het zorgt voor sterke focus tijdens het rijden. Daarnaast beschikt de Nissan LEAF over een snellaadfunctie, waardoor u onderweg slechts kort hoeft te stoppen.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Hyundai Ioniq Elektrisch DutchLease
Hyundai IONIQ Electric
Prijs op aanvraag
De Hyundai IONIQ Electric combineert de beste aerodynamica van zijn klasse met gebruiksvriendelijke oplaadmogelijkheden.
Volkswagen ID3 1st Plus DutchLease
Volkswagen ID.3
Vanaf €579 p/mnd*
Een Volkswagen, maar dan elektrisch met het gebruiksgemak en de comfort die u van een Volkswagen gewend bent. WLTP Actieradius van 424 km.
Kia e-Niro zakelijk leasen bij DutchLease
Kia e-Niro
Vanaf €606 p/mnd*
De eerste volledig elektrische auto van Kia in het b-segment is de Kia e-Niro. De e-Niro borduurt daarmee voort op het succes van de niet-elektrische Kia Niro.