Volkswagen ID.3 1ST Plus
Vanaf €140 bijtelling p/mnd*
 • Full Operational Lease
 • Looptijd: 60 maanden
 • Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Volkswagen ID.3 zakelijk leasen

Een lage bijtelling betalen en duurzaam rijden, met de Volkswagen ID.3 leasen zit u goed. De Volkswagen ID.3 is de eerste volledig elektrische auto van Volkswagen, en daarmee de eerste ID. telg uit de ID. familie van Volkswagen: een reeks van volledig emissievrije Volkswagens.

De ID.3 Plus standaard extra comfort

De Plus gaat nog een stap verder in comfort. Instappen gaat zonder sleutel en zelfs de verlichting wordt voor je geregeld. De Plus bevat standaard 19-inch lichtmetalen velgen en is voorzien van een achteruitrijcamera.

Rij gegarandeerd met 8% bijtelling

De Volkswagen ID.3 leasen maakt duurzaam rijden mogelijk. Niet alleen is elektrisch rijden duurzaam, het is ook financieel een stuk voordeliger. Tot nu toe is elektriciteit goedkoper dan benzine en ook de bijtelling voor elektrische auto's blijft voorlopig 8%. Echter betaalt u als zakelijke leaserijder wel meer bijtelling voor auto's boven de €45.000. Zakelijk leaserijders betalen voor de waarde boven de €45.000 22% bijtelling. Tot de €45.000 betaalt u tot eind 2020 nog 8% bijtelling. Reageer snel en rij gegarandeerd in een ID.3 1ST Plus uitvoering met 8% bijtelling.

De Volkswagen ID.3 1ST Plus
 • 19 inch velgen "Andoya"
 • Achteruitrijcamera
 • Adaptive Cruise Control
 • DAB+ digitale radio
 • IQ.LIGHT LED Metrix koplampen
 • Keyless entry
 • LED achterlichten met dynamische richtingaanwijzer
 • Natural Voice Control Navigatiesysteem incl. streaming en internet
 • Parkeersensoren
 • Sfeerverlichting interieur in 30 kleuren
 • Zijruiten achter en achterruit getint
Volkswagen ID3 DutchLease velgdetail
Volkswagen ID3 DutchLease dashboard
Volkswagen ID3 DutchLease versnellingspook
Volkswagen ID3 DutchLease logo detail

Tot 420 kilometer* op een volle accu

De unieke eerste editie van de auto heeft een 58 kWh sterke accu. Daarmee rijd je tot wel 420 kilometer* op één volle acculading. Is je accu bijna leeg? Met snelladen op gelijkstroom laad je in 30 minuten genoeg bij om 290 kilometer* te rijden.

*Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

Volkswagen ID.3

Volledig elektrisch rijden met de Volkswagen ID.NEO

Revolutionair MEB platform

Met het revolutionaire Modular Electric Drive Kit zitten accu's in de vloer van de auto. Doordat de accu's extra plat zijn gemaakt blijft er genoeg ruimte voor de baggage en passagiers over, zonder dat de actieradius hier onder lijdt.
Volledig elektrisch rijden met de Volkswagen ID.NEO

Leverbaar in 4 kleuren

De gelimiteerde ID.3 1ST is leverbaar in vier kleuren: Gletscher White, Moonstone Grey, Makena Turquoise en Mangan Grey.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Kia e-Niro zakelijk leasen bij DutchLease

Kia e-Niro

Prijs op aanvraag
De eerste volledig elektrische Kia in het b-segment is de Kia e-Niro. De Kia e-Niro is een behoorlijk succes aan het worden in Nederland. De e-Niro borduurt daarmee voort op het succes van de niet-elektrische Kia Niro.
Hyundai Kona DutchLease Teaser
Hyundai Kona Electric
Vanaf €595 p/mnd*
De nieuwe elektrische auto van Hyundai: de KONA Electric, volledig elektrisch, een actieradius van 482 km en 8% bijtelling.
Volkswagen e-Golf zakelijk lease
Volkswagen e-Golf
Prijs op aanvraag
Met de e-Golf rijdt u niet alleen van A naar B, maar gaat u ook puur elektrisch de stad uit. De elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 300 km.