Opel leasen bij DutchLease

Bent u ondernemer van een midden of kleinbedrijf en wilt u een Opel leasen? Neem contact met ons op en samen vinden wij een Opel die perfect past bij uw onderneming en uw wagenpark. DutchLease is gespecialiseerd in het ontzorgen van ondernemers bij het inrichten en managen van het wagenpark. Vraag een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een offerte.


Een Opel leasen die past bij uw bedrijf

Een nieuwe Opel leasen voor een vast bedrag per maand? Dat kan! Dutchlease is een universele autoleasemaatschappij. Dit houdt in, dat u alle modellen en merken bij ons kunt leasen. Vanaf het eerste contact met DutchLease zorgen wij ervoor dat u gekoppeld wordt aan een vast contactpersoon, waardoor wij u op een persoonlijke en snelle wijze kunnen voorzien van een deskundig advies. Bij uw vaste contactpersoon kunt u altijd terecht met vragen, opmerkingen en verzoeken.

Opel Grandland X zakelijk lease
Opel Grandland X 1.2 Turbo S&S 96kW Business+.
Van €489 voor €454
Tijdelijk extra voordelig beschikbaar en snel te rijden! De Grandland X 120 Jaar Edition is standaard rijk uitgerust waardoor het een perfecte auto is voor de zakelijke lease rijder.
Opel Ampera-e zakelijk leasen mkb
Opel Ampera-e
Vanaf €612 p/mnd*
De Opel Ampera-e is 100% elektrisch en heeft een actieradius van 423 km (WLTP) op één acculading. Direct uit voorraad leverbaar.
Opel Karl
Prijs op aanvraag
De Opel Karl is standaard rijk uitgerust met opties die je vaak niet ziet bij een auto uit deze klasse. Diverse extra opties maken hem nog plezieriger.

De Duitse autofabrikant Opel

Opel is een Duitse autofabrikant die in 1899 zijn eerste auto produceerde. Per jaar worden er door Opel ruim 1 miljoen motorvoertuigen geproduceerd. Opel onderscheidt zich van zijn concurrenten door auto's van kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs. Wilt u een grotere auto met meer zitplaatsen? Dan sluit de Opel Zafira misschien wel perfect aan op uw wensen. Of misschien gaat u wel voor de populaire Opel Astra. Indien u op zoek bent naar een auto met een luxe, zakelijke uitstraling met coupé-achtige lijnen dan kunt u kiezen voor de Opel Insignia Grand Sport. Een Opel leasen met snel, persoonlijk en gedreven advies van een expert. Dat is wat Dutchlease uniek maakt. 

Snel, persoonlijk en gedreven een Opel leasen bij DutchLease

Bij Dutchlease kunt u ieder merk, model en uitvoering leasen. Maar dan bent u er nog niet. Om een auto te leasen moet u ook kiezen voor een leasevorm. Populaire leasevormen die wij aanbieden zijn Full Operational Lease, Flexible Lease en Stock Lease. Zo kunt u profiteren van volledige service en continuïteit van vervoer en duidelijkheid betreft de maandelijkse leaseprijs. Uw vaste contactpersoon kijk samen met u welke leasevorm het beste aansluit op uw wensen.  

Klanttevredenheid DutchLease

De tevredenheid van onze klanten is voor ons heel belangrijk. Onze klanten hebben ons tot nu toe beoordeeld met een 9,1 gemiddeld, waar wij erg trots op zijn. Maar we blijven op zoek naar manieren om onze klanten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. Door goed te luisteren, en wensen te signaleren waar onze klanten zich nog niet eens van bewust zijn.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacten. Wij zijn de bereiken via telefoon, mail of u kunt online het contactformulier invullen.

Rijden met 8% bijtelling
Bekijk elektrische leasemodellen

Wilt u weten of uw autoregeling marktconform is? Wij zoeken het graag voor u uit."

Ook toe aan échte service?

Huibert staat voor u klaar!