Opel Leasen bij DutchLease
Opel zakelijke lease
Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

Opel leasen bij DutchLease

Bent u ondernemer van een midden of kleinbedrijf en wilt u een Opel leasen? Neem contact met ons op en samen vinden wij een Opel die perfect past bij uw onderneming en uw wagenpark. DutchLease is gespecialiseerd in het ontzorgen van ondernemers bij het inrichten en managen van het wagenpark. Vraag een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een offerte.

Een Opel leasen die past bij uw bedrijf

Een nieuwe Opel leasen voor een vast bedrag per maand? Dat kan! DutchLease biedt alle merken en modellen, in combinatie met alle leasevormen. Vanaf het eerste contact met DutchLease zorgen wij ervoor dat u gekoppeld wordt aan een vast contactpersoon, waardoor wij u op een persoonlijke en snelle wijze kunnen voorzien van een deskundig advies. Bij uw vaste contactpersoon kunt u altijd terecht met vragen, opmerkingen en verzoeken.

Waarom DutchLease
  • Hoge klanttevredenheid: 8,5

  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

Opel aanbod uitgelicht
Opel Astra
Vanaf €519 p/mnd*
De Astra is efficiënter, veelzijdiger en comfortabeler dan ooit. Boordevol innovatieve techniek en met een nieuwe generatie motoren, die tot 21% minder CO2 uitstoten1 en baanbrekend zuinig zijn.

Opel Grandland X

Vanaf €570 p/mnd*
De Grandland X is standaard rijk uitgerust waardoor het een perfecte SUV is voor de zakelijke lease rijder.
Opel Crossland
Vanaf €465 p/mnd*
Zonder X, maar nog steeds even groot. De nieuwe Crossland heeft een verfijnd SUV-design en zeeën van ruimte.
Opel occasion
Lease extra voordelig een gebruikte Opel
Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.
Opel Mokka
Vanaf €475 p/mnd*
De volledig vernieuwde Mokka heeft als eerste model de nieuwe Opel Vizor look. Ook beschikbaar als de 100% elektrische Mokka-e.
Opel Corsa
Vanaf €395 p/mnd*
De Opel Corsa heeft een opvallend design dat zowel modern als tijdloos is. Met zijn gestroomlijnde carrosserie, kenmerkende Opel-grille en elegante lijnen trekt deze auto gegarandeerd de aandacht op de weg.
Opel Vivaro-e
Van €659 p/mnd*
De eerste 100% elektrische bestelwagen van Opel, met een bereik tot 330 km.

De Duitse autofabrikant Opel

Opel is een Duitse autofabrikant die in 1899 zijn eerste auto produceerde. Per jaar worden er door Opel ruim 1 miljoen motorvoertuigen geproduceerd. Opel onderscheidt zich van zijn concurrenten door auto's van kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs. Wilt u een meer praktische en ruimere auto? Dan sluit de Opel Crossland misschien wel perfect aan op uw wensen. Of misschien gaat u wel voor de populaire Opel Astra. Indien op zoek bent naar een ideale stads- of gezinsauto, dan kunt u kiezen voor de Opel Mokka. Een compacte SUV met een eigentijds ontwerp en moderne technologieën die efficiënte prestaties combineert met een comfortabele rijervaring. Een Opel leasen met snel, persoonlijk en gedreven advies van een expert. Dat is wat Dutchlease uniek maakt. 


Snel, persoonlijk en gedreven een Opel leasen bij DutchLease

Bij Dutchlease kunt u ieder merk, model en uitvoering leasen. Maar dan bent u er nog niet. Om een auto te leasen moet u ook kiezen voor een leasevorm. Populaire leasevormen die wij aanbieden zijn Full Operational Lease, Flexible Lease en Occasion Lease. Zo kunt u profiteren van volledige service en continuïteit van vervoer en duidelijkheid betreft de maandelijkse leaseprijs. Uw vaste contactpersoon kijk samen met u welke leasevorm het beste aansluit op uw wensen.  

 

 

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Elektrische auto leasen
Elektrische auto leasen?
Duurzaam en voordelig zakelijk rijden

Klanttevredenheid DutchLease

De tevredenheid van onze klanten is voor ons heel belangrijk. Onze klanten hebben ons tot nu toe beoordeeld met een 8,5 gemiddeld, waar wij erg trots op zijn. Maar we blijven op zoek naar manieren om onze klanten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. Door goed te luisteren, en wensen te signaleren waar onze klanten zich nog niet eens van bewust zijn.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacten. Wij zijn de bereiken via telefoon, mail of u kunt het contactformulier invullen.