Van €375 voor €355

De Opel Astra zakelijk leasen bij DutchLease

De Astra is efficiënter, veelzijdiger en comfortabeler dan ooit. Boordevol innovatieve techniek en met een nieuwe generatie motoren, die tot 21% minder CO2 uitstoten en baanbrekend zuinig zijn.

Leasedeal bij Dutchlease

Profiteer nu van leasevoordeel bij Dutchlease. De comfortabele rijk uitgeruste Opel Astra is tijdelijk verkrijgbaar vanaf €355,- per maand op basis van 60 maanden en 20.000 kilometer per jaar.

Efficiënt, veelzijdig en comfortabel

De nieuwe Opel Astra is voorzien van een efficiënte benzinemotor met een vermogen van maar liefst 81 kW. Dit nieuwe model stoot tot wel 21% minder CO2 uit dat de voorganger en is standaard voorzien van start-stopsysteem, licht- en regensensor, een 7-inch scherm met touchscreen en een leren stuurwiel met bedieningsknoppen. Ook is de Astra leverbaar met een inductielader, waarmee je smartphone draadloos opgeladen kan worden, verwarmbare voorruit en voorstoelen met ventilatie- en massage functie. Dat is pas echt comfort!

Innovaties

Door de technologische innovaties wordt het rijden in deze Astra echt een luxe. Met Adaptieve Cruise Control zijn lange afstanden geen enkel probleem. De botswaarschuwing met automatische noodremfunctie, verkeersbordherkenning, (hoge resolutie) achteruitrijcamera en parkeersensoren bevorderen de verkeersveiligheid.

 

Van €375 voor €355

Full Operational Lease
Looptijd: 60 maanden
Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.


De Opel Astra

  • Baanbrekend zuinig
  • Vernieuwd maar toch vertrouwd
  • Voor het hele gezin
  • Echt autorijden
  • Rijk uitgerust
De Opel Astra in beeld
Het interieur van de Opel Astra
DetailsLinksTitel
Opel Astra dashboard
DetailsLinksTekst
DetailsRechtsTitel
Opel Astra navigatie
DetailsRechtsTekst
*