De Opel Astra zakelijk leasen bij DutchLease

De Opel Astra valt op met zijn gestroomlijnde en eigentijdse ontwerp. Elk detail is zorgvuldig vormgegeven om een harmonieuze balans tussen esthetiek en functionaliteit te bereiken. Met strakke lijnen, geaccentueerde contouren en dynamische vormen straalt de Opel Astra een onmiskenbare klasse uit.

Efficiënt, veelzijdig en comfortabel

De Opel Astra is voorzien van een efficiënte benzinemotor met een vermogen van maar liefst 81 kW. Dit model is standaard voorzien van start-stopsysteem, licht- en regensensor, een 7-inch scherm met touchscreen en een leren stuurwiel met bedieningsknoppen. Ook is de Astra leverbaar met een inductielader, waarmee je smartphone draadloos opgeladen kan worden, verwarmbare voorruit en voorstoelen met ventilatie- en massage functie.

Opel Astra
Vanaf €519 p/mnd*
  • Baanbrekend zuinig
  • Vernieuwd maar toch vertrouwd
  • Voor het hele gezin
  • Echt autorijden
  • Rijk uitgerust
Opel Astra zakelijk leasen
Opel Astra bij DutchLease
Lease de Astra
Astra zakelijk leasen

Innovaties

Door de technologische innovaties wordt het rijden in deze Astra echt een luxe. Met Adaptieve Cruise Control zijn lange afstanden geen enkel probleem. De botswaarschuwing met automatische noodremfunctie, verkeersbordherkenning, (hoge resolutie) achteruitrijcamera en parkeersensoren bevorderen de verkeersveiligheid.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Opel Astra

Opel Astra leasen

Intelli-Lux® Pixel koplampen

Intelli-Lux® Pixel-koplampen. Elke koplamp bestaat uit maar liefst 168 LED-segmenten die onafhankelijk van elkaar worden in- en uitgeschakeld, om in elke situatie de optimale verlichting te bieden.
Opel Astra leasen

Multimedia

Dit is informatie en ontspanning in optima forma. Het nieuwe, volledig digitale Pure Panel® is voorzien van een 10-inch infoscherm en een 10-inch kleuren-touchscreen dat draadloos communiceert met je smartphone via Apple CarPlay™ of Android Auto™.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volkswagen Golf
Vanaf €510 p/mnd*
De bestseller van Volkswagen zit vol innovaties en nieuwste technieken die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken.
Ford Focus
Vanaf €519 p/mnd*
Ontdek de nieuwe Ford Focus. Meer techniek, meer connectiviteit, meer design en meer ruimte.
Audi A3 Sportback Plug in Hybride
Vanaf €544 p/mnd*
De Audi A3 Sportback staat bekend om het sportieve en toch elegante design. Niet alleen stoer maar ook comfortabel om in te rijden.