De Opel Combo zakelijk leasen

De Opel Combo zakelijk leasen? Met zijn compacte exterieur en ruime interieur is de Combo de ideale bedrijfswagen, geschikt voor al uw transportbehoeften. De Combo is de perfecte keuze om moeiteloos aan de eisen van uw bedrijf te voldoen en tegelijkertijd een professionele uitstraling te behouden. Bij de Opel Combo gaan betrouwbaarheid en efficiëntie hand in hand.

Royale maten van de Opel Combo

Compact aan de buitenkant, ongelofelijk ruim aan de binnenkant: de Combo biedt een laadlengte tot 2.131 mm en een royaal laadvolume van 3,9 m3, hierdoor is de Combo perfect voor al je vervoersbehoeften. Met wijd openslaande achterdeuren is het eenvoudig om grotere pakketten te laden, en het indrukwekkende laadvermogen tot 975 kg maakt de Combo geschikt voor zware ladingen.

Uitstekende toegang tot laadruimte

Bij de Opel Combo ervaart u uitstekende toegang tot de laadruimte, door middel van de twee asymmetrische achterdeuren die tot 180º opengaan. Voor optimale toegang kunt u ook door de brede schuifdeur aan de passagierskant makkelijk bij de laadruimte.

 

Opel Combo

Van €475, voor €409 p/mnd*
  • Verkrijgbaar in twee lengtes
  • Een laadvermogen tot 975kg
  • Uitstekende toegang tot de laadruimte
  • Brede schuifdeur aan passagierskant
Opel Combo zakelijk leasen
Opel Combo zakelijk leasen
Opel Combo zakelijk leasen
Opel Combo zakelijk leasen

De Opel Combo zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Combo zorgeloos met Full Operational Lease. Kiest u voor deze leasevorm, dan nemen wij alles uit handen: zorg voor financiering, onderhoud, verzekering én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Opel Combo
Opel Combo zakelijk leasen

Extra opbergvakken

Dankzij het praktische extra opbergvak in de cabine van de Opel Combo heeft u altijd voldoende ruimte om uw spullen netjes op te bergen.
Opel Combo zaklijk leasen

Snel weer op pad

De verkeersbordherkenning van de Opel Combo geeft direct een melding op het display bij veranderingen van de maximumsnelheid, zo kunt u eenvoudig uw snelheid aanpassen. Dit systeem zorgt ervoor dat je te allen tijde op de hoogte bent van de geldende snelheidsbeperkingen tijdens het rijden.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Ford Transit Connect

Vanaf €469 p/mnd*
De Ford Transit Connect is de ideale bedrijfsauto. Ontdek de praktische features en innovatieve hulpsystemen.

Mercedes Vito

Vanaf €475 p/mnd*
De Mercedes Vito is de ultieme bedrijfswagen door zijn flexibiliteit en efficiëntie, én een mooi visitekaartje voor u als ondernemer!

Volkswagen Crafter

Vanaf €615 p/mnd*
De vernieuwde Volkswagen Crafter biedt de ultieme werkplek met optimaal comfort en maximale veiligheid.