Opel Corsa
Vanaf €395 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Opel Corsa zakelijk leasen bij DutchLease

De sportieve indruk die de Corsa maakt, wordt waargemaakt door zijn lage zitpositie en zijn lichte lichtgewicht constructie. De ingenieurs van Opel hebben de besturing en het onderstel verfijnd voor een nog fijnere rijervaring. De Opel Corsa zakelijk leasen kan bij de DutchLease tegen een aantrekkelijk tarief, met de uitstekende service die u van DutchLease gewend bent.

De vernieuwde en afgeslankte Corsa

Het lichtgewicht design draagt bij aan de rijdynamiek van de nieuwe vijfdeurs Corsa. De lichtste versie van de nieuwe generatie weegt minder dan 1.000 kilo en is daarmee bijna 10% lichter dan zijn voorganger.

De compacte Opel is ook erg aerodynamisch. De vormgeving is door de ingenieurs van Opel geoptimaliseerd in de windtunnel van de universiteit van Stuttgart. Zo is de Nieuwe Corsa onder andere voorzien van een automatische sluitende grilleopening voor als er geen motorkoeling vereist is. Deze innovatie zorgt er voor dat de De Opel Corsa een van de meest aerodynamische auto's in zijn klasse is.

Het weggedrag en de rijdynamiek profiteren van het lage zwaartepunt. Dit zorgt voor een dynamische en scherpe wegligging en meer rijplezier. 

De Opel Corsa
  • Sportieve vierdeurs coupé
  • Veel ruimte
  • Lichter en wendbaarder
  • Elektrische achterklep in standaard uitrusting

De Opel Corsa leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Opel Corsa 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

De details van de Opel Corsa

Horizontaal touch screen display

Met de Opel Corsa heb je de keuze tussen een 10-inch multimedia touchscreen en een 7-inch multimedia touchscreen, zo bereik je elke bestemming met gemak en zonder stress. De Corsa ondersteund ook Android auto en Apple Carplay.

Verfijnd interieur

Het interieur van de Opel Corsa is ontworpen met comfort en functionaliteit in gedachten. Met hoogwaardige materialen en slimme details voelt elke rit aan als een luxe ervaring. De ruime cabine biedt voldoende beenruimte en opbergmogelijkheden, zodat je altijd alles binnen handbereik hebt.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Peugeot e-208
Vanaf €495 p/mnd*
Sportieve en compacte hatchback met stille en krachtige aandrijflijn.
Cupra Born
Vanaf €549 p/mnd*
De nieuwe 100% elektrische CUPRA Born nu nog 16% leasen via DutchLease. Een auto voor de echte autoliefhebber. 420km actieradius WLTP.
Renault CLIO
Vanaf €375 p/mnd*
Deze opvallende CLIO heeft sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en vernieuwde Full LED-verlichting.