De Opel Corsa zakelijk leasen bij DutchLease

Stap in de nieuwe Opel Corsa, waar plezier, prijswinnend design en geavanceerde technologie samenkomen. Ervaar het opwindende rijplezier en ontdek de keuze tussen benzine, hybride en 100% elektrisch rijden. Een wereld vol mogelijkheden wacht op u. De Opel Corsa zakelijk leasen kan bij DutchLease tegen een aantrekkelijk tarief, met de uitstekende service die u van DutchLease gewend bent.

Het nieuwe Corsa-design

De nieuwe Opel Corsa combineert perfecte proporties, oog voor detail en een gedurfde uitstraling. Het kenmerkende Opel Vizor-design siert de voorzijde met een naadloze integratie van grille, LED-koplampen en het Opel-logo. Het zijaanzicht heeft karakteristieke lijnen, inclusief een 'onderbroken' C-stijl en een beschikbaar zwart dak. Met de toevoeging van Grafik Grey lak en aandacht voor kleine details is de Corsa nu nog stijlvoller en moderner.

Geavanceerde technologie

Opel Drive Assist in de nieuwe Corsa biedt geavanceerde veiligheidsfuncties, waaronder Active Lane Centering voor automatische bijsturing om de auto op de rijbaan te houden, verkeersbordherkenning voor real-time snelheidslimietinformatie, en een automatisch noodremsysteem dat dreigende ongevallen detecteert en indien nodig ingrijpt. Het noodremsysteem wordt automatisch geactiveerd bij snelheden tussen 5 en 140 km/h. Deze functies verhogen de veiligheid en rijervaring op de weg.

Keuze tussen benzine, hybride en 100% elektrisch rijden

De nieuwe Opel Corsa is gedurfder, emotioneler en intuïtiever dan ooit, met geheel nieuwe elektrische en hybride aandrijflijnen die het compacte segment naar een hoger niveau tillen. De Corsa Electric biedt een indrukwekkende actieradius tot 402 km (WLTP) dankzij een verbeterde batterij, terwijl de Corsa ook het eerste Opel-model is met 48-volt hybride technologie. Deze veelzijdigheid biedt ongeëvenaarde keuze, van volledig elektrisch en hybride tot zeer efficiënte brandstofmotoren.

Opel Corsa
Vanaf €395 p/mnd*
  • Compact en vol karakter
  • Digitaal en intuïtief
  • Krachtig en efficiënt
  • Ruimte in overvloed
  • Actieradius Opel Corsa Electric: 402km (WLTP)
Opel Corsa zakelijk leasen
Opel Corsa zakelijk leasen
Opel Corsa zakelijk leasen
Opel Corsa zakelijk leasen

De Opel Corsa leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Opel Corsa 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Opel Corsa
Opel Corsa zakelijk leasen

Ergonomie en connectiviteit

Geniet van het ergonomisch vormgegeven interieur en intuïtieve digitale instrumentendisplay in de nieuwe Opel Corsa. Deze auto biedt geavanceerde connectiviteitsfuncties voor naadloze integratie van digitaal en fysiek leven. De Corsa ondersteund ook Android auto en Apple Carplay.
Opel Corsa zakelijk leasen

Verfijnd interieur

Het interieur van de Opel Corsa is ontworpen met comfort en functionaliteit in gedachten. Met hoogwaardige materialen en slimme details voelt elke rit aan als een luxe ervaring. De ruime cabine biedt voldoende beenruimte en opbergmogelijkheden, zodat u altijd alles binnen handbereik heeft.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Peugeot e-208
Vanaf €495 p/mnd*
Sportieve en compacte hatchback met stille en krachtige aandrijflijn.
CUPRA Born
Vanaf €465 p/mnd*
De nieuwe 100% elektrische CUPRA Born nu nog 16% leasen via DutchLease. Een auto voor de echte autoliefhebber. 420km actieradius WLTP.
Renault CLIO
Vanaf €375 p/mnd*
Deze opvallende CLIO heeft sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en vernieuwde Full LED-verlichting.