De Opel Mokka zakelijk leasen bij DutchLease

De Opel Mokka is vernieuwd! En hoewel de X uit zijn naam is verdwenen, blijft de Mokka na zijn redesign een onvervalste cross-over. Met een compleet nieuw uiterlijk, dat wel. Zo is de Mokka het eerste model dat de Opel Vizor heeft gekregen: een statement neus waarin koplampen, logo en grill zijn verwerkt. Een prachtige vernieuwing met een vleugje Opel. En het beste nieuws: de Mokka is nu óók te leasen als 100% elektrische Mokka-e. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met één van onze leaseadviseurs.

Bron van vernieuwing

Met de introductie van de Opel Vizor (het beeld van een vizier aan de voorkant) is ook de dynamische lijn van de Mokka op de schop gegaan. Deze auto is lager dan zijn voorganger en oogt stoerder doordat de wielen nu op de buitenste hoeken zijn geplaatst. De Mokka geeft ondanks zijn compactere vormgeving nog altijd genoeg ruimte én comfort aan een gezin, inclusief 350 liter bagageruimte. De bestuurdersstoel is zelfs leverbaar met massagefunctie.

Ga voor duurzaam met de Mokka-e

Met oog op de toekomst heeft Opel de Mokka direct een elektrisch broertje gegeven: de Mokka-e. De Mokka-e beschikt over 136 pk en een 50 kWh batterij die een gecombineerd bereik van 290km** haalt. Aan een normale laadpaal is de Mokka-e in 5 uur weer klaar voor gebruik. Bij een snellader kan hij in 30 minuten tot 80% opladen.

De Opel Mokka

  • Compleet nieuw design
  • Compacter dan zijn voorganger
  • 120 kilo lichter dan de vorige Mokka-X
  • Standaard led-verlichting voor en achter
Opel Mokka achterkant
Opel Mokka voorkant
Opel Mokka detail
Opel Mokka elektrisch

Lease de Opel Mokka of Opel Mokka-e zakelijk met persoonlijke service

Zowel de Opel Mokka als Mokka-e zijn zakelijk zeer interessant. Kiest u voor DutchLease, dan kunt u de Mokka zakelijk leasen met de persoonlijke service van DutchLease. Zo ontvangt u een binnen 24 uur een offerte op maat en heeft u altijd één contactpersoon.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Opel Mokka

Opel Mokka dashboard

Pure Panel dashboard

Naast de front is ook het dashboard in dezelfde stijl vernieuwd, met het Pure Panel. Dit informatiecluster van twee displays is van alle gemakken voorzien en hiermee lijken alle losse elementen in het dashboard met elkaar verbonden te zijn.
Opel Mokka veiligheid

Veiligheid ten top

Zoals het een echte gezinsauto betaamd, beschikt de Mokka over een automatisch noodremsysteem dat bij snelheden tot 50 km/u ingrijpt. Tot 30 km/u brengt het de auto volledig tot stilstand. Daarboven remt het de auto sterk af, waardoor de impact van een eventuele aanrijding flink verminderd wordt. Daarnaast is de Mokka naar wens aan te vullen met adaptive cruise control en advanced park assist.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Mazda CX-3
Prijs op aanvraag
De Mazda CX-3 is een veelzijdige crossover en vormt een combinatie van karakter, comfort en rijplezier. Ontworpen rondom de bestuurder.
Ford Puma
Vanaf €515 p/mnd*
Ontdek de nieuwe Ford Puma, vol nieuwe innovaties en comfort.
Volkswagen T-Cross
Vanaf €465 p/mnd*
De nieuwe Volkswagen T-Cross, de kleinste SUV van Volkswagen zet veiligheid op de eerste plek en helpt u waar nodig.