Porsche Leasen bij DutchLease

Porsche zakelijke lease

Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

Een Porsche zakelijk leasen

Snel en voordelig een Porsche leaseauto zakelijk leasen? Met Porsche zakelijke lease bieden we u de mogelijkheid om een Porsche auto te leasen tegen aantrekkelijke tarieven en gunstige voorwaarden met full operational lease. Interesse? Vraag een offerte aan en binnen 24 uur ontvangt u een voorstel op maat.
Waarom DutchLease
  • Hoge klanttevredenheid: 8,4

  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

Porsche aanbod uitgelicht
Porsche Taycan
Vanaf €1219 p/mnd*
De Porsche Taycan is het eerste volledig elektrische model van Porsche. Een vierdeurs coupé, verkrijgbaar in verschillende carrosserievormen.
Porsche Macan Electric
Vanaf €1165 p/mnd*
De volledig elektrische Porsche Macan. Sportwagen in SUV verpakking. Met tot 639 pk en een actieradius tot 613 km (WLTP).
Porsche Macan
Vanaf €1659 p/mnd*
De Porsche Macan biedt sportwagenprestaties in een luxe SUV-vorm, met krachtige motoren en een ruim, stijlvol interieur.
Porsche Cayenne
Vanaf €1542 p/mnd*
De Porsche Cayenne is een krachtige SUV die pure luxe combineert met ongekende prestaties. Kies uit 6 uitvoeringen, met 3 efficiënte hybride varianten.
Porsche 911
Vanaf €2342 p/mnd*
De Porsche 911 combineert iconisch design, ongeëvenaarde prestaties en verrassend veel functionaliteit in één legendarische sportauto. Verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen.
Porsche Panamera
Vanaf €2148 p/mnd*
De Porsche Panamera is een sportieve sedan die luxe, comfort en krachtige prestaties combineert. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en hybride aandrijvingsopties.
Porsche zakelijk leasen
Lease extra voordelig een gebruikte Porsche
Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.

Porsche operational lease

Geniet van zorgeloos rijden met een Porsche via full operational lease: transparante voorwaarden en geen verrassingen wat betreft onverwachte kosten. DutchLease voorziet u van een toegewijde contactpersoon, die snel al uw vragen met betrekking tot zowel de auto als het leasecontract beantwoordt. Bij de keuze voor full operational lease profiteert u van diverse diensten:

  • Vast maandbedrag
  • Inclusief wegenbelasting
  • Inclusief reparaties en onderhoud
  • Inclusief autoverzekeringen met schadeverzekering inzittende
  • Geen grote investering in één keer of aanbetaling
  • Geen kostenpost op de balans. Rente en afschrijving zitten inbegrepen in de leaseprijs.

In feite is de door ons aangeboden leaseprijs een alles-in-één tarief, zonder verborgen kosten. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij het selecteren van het juiste zakelijke leasemodel van Porsche dat voldoet aan uw wensen en budget. Aarzel niet om advies te vragen bij een van onze medewerkers.

Porsche zakelijk lease en bijtelling

Wilt u de Porsche leaseauto ook privé rijden en rijdt u privé meer dan 500 kilometer per maand? Dan betaalt u bijtelling aan de overheid. De Porsche Taycan valt in het bijtellingspercentage van 16%. De exacte hoogte van de bijtelling is verder afhankelijk van het fiscale inkomen en de fiscale waarde van de auto. De bijtelling uitrekenen? Gebruik onze bijtellingscalculator. Zakelijke rijders die de auto alleen voor het werk gebruiken en privé minder dan 500 kilometer per jaar rijden, betalen geen bijtelling.

Porsche: het merk

Porsche, opgericht in 1931 en gevestigd in Stuttgart, Duitsland, is een toonaangevende fabrikant van sportwagens die wereldwijde bekendheid verwierf met de introductie van de Porsche 356. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een volwassen autofabrikant met een gevarieerd aanbod aan sportieve modellen. Hoewel Porsche oorspronkelijk bekend stond om zijn sportwagens, heeft het merk zijn focus verbreed om meerdere doelgroepen aan te spreken.

De line-up omvat nu verschillende modellen, waaronder de iconische 911, de veelzijdige Macan, de krachtige Cayenne, de luxueuze Panamera en de volledig elektrische Taycan. Het modellenaanbod varieert van sportauto's zoals de 718 Boxster en 718 Cayman tot lifestyle stationwagons en off-road varianten, zoals de Panamera Sport Turismo en Taycan met verschillende carrosserievormen. Porsche heeft zich met succes aangepast aan het veranderende autolandschap en blijft innovatieve en diverse voertuigen produceren.