Porsche 911 zakelijk leasen

Wanneer u op zoek bent naar een onderscheidende auto die zowel prestatie als stijl levert, is de Porsche 911 de ideale keuze. Deze iconische sportauto biedt niet alleen maximale performance, maar ook een tijdloos design dat gezien mag worden bij elke zakelijke gelegenheid. Dankzij de veelzijdige uitvoeringen kunt u altijd een model vinden dat perfect aansluit bij uw professionele behoeften en persoonlijke stijl. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

De Porsche 911 als uw zakelijke partner

De Porsche 911, verkrijgbaar in de carrosserievormen Coupé, Cabriolet en Targa, biedt een scala aan unieke kenmerken die elk model onderscheiden. Met een vermogensbereik dat start bij 385 pk voor de basis, 4 en T versies, tot 450 pk in de S en 4S uitvoeringen, en tot 480 pk in de GTS en 4 GTS, levert deze auto uitmuntende prestaties op de weg en maakt tegelijkertijd een krachtig statement bij aankomst. Ontworpen met een focus op snelheid, efficiëntie en comfort, voldoet de Porsche 911 aan de hoge eisen van de moderne zakelijke gebruiker. Kiezen voor de Porsche 911 betekent kiezen voor een lifestyle; of u nu gaat voor de elegantie van de coupé, het plezier van open rijden met de cabriolet, of de unieke stijl van de targa, het straalt allemaal premium zakelijk rijden.

Iconisch design

De strakke lijnen en gespierde achterkant van de Porsche 911 zorgen voor een krachtige uitstraling. De GTS-modellen bieden visueel extra flair met een nieuw ontworpen front, voorzien van opvallende verticale aerodynamische elementen en adaptieve koelluchtkleppen. De nieuwe matrix-LED koplampen, inclusief alle verlichtingsfuncties zoals de 4-punts dagrijverlichting, maken de 911 herkenbaar van verre afstand, wat het expressieve en typische Porsche-design benadrukt.

Porsche 911

Vanaf €2342 p/mnd*
  • Tijdloos Porsche design
  • Boxermotoren
  • Porsche Doppelkupplung (PDK)
  • Coupé, Cabriolet of Targa
Porsche 911 zakelijk leasen
Porsche 911 zakelijk leasen
Porsche 911 zakelijk leasen
Porsche 911 zakelijk leasen

De Porsche 911 zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Porsche 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Porsche 911
Porsche 911 zakelijk leasen

Interieur van de 911

Het interieur van de Porsche 911 zit als gegoten. De standaard sportstoelen bieden stevige steun, zelfs tijdens snelle bochten, terwijl de Sportstoelen Plus extra zijdelingse steun leveren. Op de achterstoelen is ruimte voor twee kleine kinderen of uw bagage. Alles is prachtig afgewerkt en opties als stoelverwarming, een uitgebreid infotainmentsysteem of high-end Burmester audio zijn beschikbaar.
Porsche 911 zakelijk leasen

Maximale performance

De Porsche 911 levert topprestaties dankzij de krachtige 6-cilinder boxermotoren en de uiterst precieze Porsche Doppelkupplung (PDK) die voor soepele schakelacties zorgt. Verbeterde rijdynamiek systemen zorgen voor uitzonderlijke handling en stabiliteit, waardoor elke rit in de 911 een opwindende ervaring is.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Porsche Taycan
Vanaf €1219 p/mnd*
De Porsche Taycan is het eerste volledig elektrische model van Porsche. Een vierdeurs coupé, verkrijgbaar in verschillende carrosserievormen.
Audi e-tron GT
Vanaf €1399 p/mnd*
De Audi e-tron GT is als vierdeurs coupé het sportieve topmodel onder de elektrische Audi's en onderhuids het broertje van de Porsche Taycan.
Porsche Macan Electric
Vanaf €1165 p/mnd*
De volledig elektrische Porsche Macan. Sportwagen in SUV verpakking. Met tot 639 pk en een actieradius tot 613 km (WLTP).