Porsche Macan zakelijk leasen

De Porsche Macan belichaamt de essentie van een sportieve compacte SUV, met zijn rijke standaarduitrusting en kenmerkende Porsche performance. Deze nieuwste generatie behoudt het unieke sportwagenkarakter, zichtbaar in de dynamische aflopende 'flyline' die zijn profiel tekent. Vernieuwde elementen zoals het opvallende front, de stijlvolle side blades en de herontworpen achterzijde met een zwart diffusorgedeelte versterken zijn krachtige uitstraling, waardoor de Macan onmiskenbaar en onweerstaanbaar blijft. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

Porsche Macan: Sportwagen in SUV verpakking

De Porsche Macan is beschikbaar in vier uitvoeringen: de Macan, Macan T, Macan S en Macan GTS. Elke uitvoering heeft zijn eigen unieke eigenschappen. De Macan is de instapversie met een 2 liter benzinemotor die 265 pk levert. De Macan S biedt meer sportiviteit met 380 pk. De Macan GTS is de topversie met 440 pk en de meest dynamische rijeigenschappen dankzij de dynamische ophanging.

Comfortabele ruimte

De Porsche Macan is niet alleen krachtig en sportief, maar ook praktisch. Ontworpen om comfortabel plaats te bieden aan vijf passagiers en 458 liter aan bagage. Of u nu naar zakelijke bijeenkomsten rijdt of een wintersport plant, de Macan biedt voldoende ruimte voor al uw behoeften. En dat met het rijplezier dat alleen een Porsche u elke dag kan geven.

Porsche Macan

Vanaf €1659 p/mnd*
  • Sportauto in SUV Verpakking
  • Ook met efficiënte viercilinder
  • Rijplezier van de bovenste plank
Porsche Macan zakelijk leasen
Porsche Macan zakelijk leasen
Porsche Macan zakelijk leasen
Porsche Macan zakelijk leasen

De Porsche Macan zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Porsche 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Porsche Macan

Porsche Macan zakelijk leasen

Interieur van de Macan

Het interieur van de Macan is vormgegeven met een focus op dynamisch rijden, waarbij de bestuurder naadloos in de auto wordt geïntegreerd. De sportieve voorstoelen bieden een authentiek Macan-gevoel: u zit hoger, maar voelt zich toch verbonden met de weg. Alles is perfect geplaatst voor optimale zichtbaarheid en gebruiksgemak, dankzij doordachte ergonomie.
Porsche Macan zakelijk leasen

Kracht en efficiëntie

De vernieuwde Porsche Macan onderscheidt zich door geavanceerde motoren zoals de 2,0-liter turbo-lijnmotor en de 2,9-liter V6 bi-turbomotor, die topprestaties leveren met verbeterde efficiëntie. De standaard 7-traps Porsche Doppelkupplung (PDK) garandeert extreem snel schakelen, zowel automatisch als handmatig, voor een dynamische en plezierige rijervaring.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
BMW iX3
Vanaf €895 p/mnd*
De eerste volledig elektrische SUV van BMW. Als omgebouwde X3 heeft hij niet de looks, maar wel de voordelen van een elektrische auto.
Audi Q6 e-tron
Vanaf €934 p/mnd*
De Audi Q6 e-tron heeft een perfecte balans tussen kracht en duurzaamheid. Het is een veelzijdige auto en ideaal voor zakelijke lease.
Porsche Macan Electric
Vanaf €1165 p/mnd*
De volledig elektrische Porsche Macan. Sportwagen in SUV verpakking. Met tot 639 pk en een actieradius tot 613 km (WLTP).