De Renault Arkana zakelijk leasen bij DutchLease

Op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle SUV met Coupé-lijn voor zakelijk gebruik? De Renault Arkana biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en professionele rijervaring. Met zijn ruime design, geavanceerde rijassistentie en flexibele interieur is de Arkana de ideale keuze voor zakelijke lease. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs.

Renault Arkana zakelijk leasen

De Renault Arkana is de perfecte combinatie van stijl, comfort en efficiëntie voor uw zakelijke rijbehoeften. Deze opvallende SUV met verschillende uitvoeringen, de evolution, techno en esprite Alpine, is ontworpen om indruk te maken en biedt alles wat u nodig heeft voor een soepele en comfortabele rijervaring, zowel in de stad als op de snelweg.

 

Stijlvol en praktisch

Met ruimte voor vijf passagiers en een bagageruimte van 513 liter biedt de Renault Arkana volop comfort en praktisch gebruiksgemak voor zakelijke leaserijders. Of u nu met collega's op pad gaat of zakelijke benodigdheden vervoert, de Arkana biedt voldoende ruimte en flexibiliteit voor al uw behoeften. Daarnaast zorgt het zuinige verbruik van slechts 4,7 liter per 100 km ervoor dat u efficiënt en kosteneffectief kunt rijden. Met zijn krachtige 8-versnellings automaat en voorwielaandrijving levert de Arkana een vermogen van 105 kW, waardoor u altijd soepel en dynamisch onderweg bent.

Renault Arkana

Vanaf €535 p/mnd*
  • SUV met Coupé-lijn
  • Ruimte en flexibiliteit
  • Full Hybrid
  • Geavanceerde rijassistentie
Renault Arkana voorkant
Renault Arkana cabine
Renault Arkana interieur
Renault Arkana achterkant

De Renault Arkana zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Renault Arkana 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Renault Arkana

Renault Arkana easy link

Multimediasysteem

Met het Renault Easy Link-multimediasysteem en het aanpasbare 10,2" digitale dashboard biedt de Renault Arkana een intuïtieve en veilige rijervaring. Het 9,3" touchscreen maakt naadloze verbinding met Android Auto™ en Apple CarPlay™ mogelijk, terwijl belangrijke gegevens altijd binnen handbereik zijn. Zo combineert de Arkana comfort en connectiviteit voor een productieve rit, elke keer weer.
Renault Arkana rijhulpsystemen

Human First-programma

De Renault Arkana is voorzien van 20 geavanceerde rijhulpsystemen. Het Human First-programma heeft onderandere active driver assist, cruise control, hill start assist én nog veel meer.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Renault TALISMAN
Prijs op aanvraag
Een innovatieve sedan met prachtige functionaliteiten. De Renault TALISMAN is nu in prijs verlaagd!
Nissan Qashqai
Vanaf €545 p/mnd*
De Nissan Qashqai is de ideale SUV met zijn hoge zit, comfortabale interieur en betrouwbaarheid.
Ford Kuga
Vanaf €509 p/mnd*
De Ford Kuga is een opmerkelijk efficiënte auto voorzien van de nieuwste technologie.