De Renault CLIO zakelijk leasen bij DutchLease

De Renault CLIO is een mooie gezinsauto met veel verschillende mogelijkheden. De auto biedt veel opbergmogelijkheden, neerklapbare stoelen en een grote bagageruimte. Daarnaast beschikt de auto over Easy Park Assist, parkeersensoren en een Handsfree Card, waarmee het openen, starten en sluiten van de auto automatisch gaat.

Veiligheid en gemak

Er zijn oneindig veel uitrustingsmogelijkheden met de Renault CLIO. Deze compacte auto heeft elementen uit het hogere segment. Hiermee wordt rijden niet alleen veiliger, maar ook een stuk gemakkelijker.


Samenstellen

De populaire CLIO is verkrijgbaar met verschillende motoren en opties. U kunt de verleidelijke CLIO zo samenstellen dat deze aan uw wensen voldoet.

Renault CLIO

Vanaf €375 p/mnd*
  • Panoramisch vast glazen dak
  • Geïntegreerde technologie
  • Noodstop bekrachtiging
  • Bagageruimte van 443 dm3
  • Regen- en lichtsensoren
Renault Clio achter
Renault Clio detail
Renault Clio exterieur
Renault Clio interieur

De Renault CLIO leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Renault CLIO 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Renault CLIO

Renault Clio interieur

Achteruitijcamera

De camera toont een achteraanzicht op het scherm met hulplijnen voor het inschatten van afstanden bij het achteruitrijden
Renault Clio dashboard

Altijd verbonden

Via Apple CarPlay of Android Auto kunt u gemakkeijk uw mobiel verbinden en uw apps bedienen met het centrale EASY LINK scherm. Zo bent u altijd verbonden.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volkswagen Polo
Vanaf €415 p/mnd*
De nieuwe Volkswagen Polo. De veiligste Polo ooit in een sportief, karaktervol design.
Opel Corsa
Vanaf €395 p/mnd*
De Opel Corsa heeft een opvallend design dat zowel modern als tijdloos is. Met zijn gestroomlijnde carrosserie, kenmerkende Opel-grille en elegante lijnen trekt deze auto gegarandeerd de aandacht op de weg.
Ford Focus
Vanaf €519 p/mnd*
Ontdek de nieuwe Ford Focus. Meer techniek, meer connectiviteit, meer design en meer ruimte.