De Renault Megane E-Tech electric zakelijk leasen bij DutchLease

De Renault Megane E-Tech electric is 100% electrisch heeft een unieke crossover-stijl en is uitgerust met de compacte carrosserie van een hatchback. Deze krachtige crossover heeft een zeer stijlvolle look door de strakke aerodynamische lijnen. De auto is voorzien van 20" lichtmetalen wielen met full LED-verlichting, iriserende 3D-strook aan de achterzijde van de auto. De warme titanium accenten en het uitmuntend en origineel design maken dat deze auto niet onopgemerkt blijft! 

Comfort en veiligheid

De Megane E-Tech electric is ergonomisch en biedt veel binnenruimte. De brede structuur en een extra smal openR-dashboard creëert meer beenruimte achterin en 33 liter extra laadruimte. Daarnaast beschikt de auto over intelligente rijhulpsystemen die u waarschuwen bij onverwachte bewegingen op de weg en full easy park assist waarbij de auto zelf instuurt. U hoeft alleen maar het gaspedaal te bedienen waarmee parkeren een 'piece of cake' wordt.  

Samenstellen

De Megane E-Tech electric is verkrijgbaar met verschillende motoren en opties. Zo kunt u de comfortabele Megane E-Tech electric naar eigen wens samenstellen.

Megane E-Tech electric

Vanaf €605 p/m*
  • Puur design met 20"lichtmetalen wielen, full LED-verlichting en iriserende 3D strook achterzijde
  • 40 kWh ultradunne batterij en een compacte elektrische motor van 160 kWh
  • Maximale veiligheid door middel van 26 rijhulp- en veiligheidssystemen
  • Zelfregulerende batterij- en motor temperatuur
  • Éen van lichtste uitvoeringen in elektrisch segment
Renault Megane e-Tech zijkant
Renault Megane e-Tech dashboard
Renault Megane e-Tech achterzijde interieur
Renault Megane e-Tech voorzijde
Renault Megane e-Tech voorzijde

De Renault Megane e-Tech electric leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Renault Megane e-Tech electric zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract voor de uitvoering Renault Megane e-Tech 40KWH 220BHP Evolution Optimum Charge met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.
Details van de Renault Megane e-Tech
Renault Meagne e-Tech dashboard

Een totaal nieuwe rijervaring

In de Renault Megane e-Tech draait het volledig om de bestuurder. De bedieningselementen zijn geïntegreerd in het compacte stuur om veiliger te rijden en ruimte te besparen. De nieuwe stuurbekrachtiging en het lage zwaartepunt zorgen voor nauwkeuriger rijgedrag.
Renault Megane e-Tech achterzijde interieur

Comfort, ergonomisch en ruim

Bij het ontwerp van het interieur is de nadruk gelegd op extra comfortabel reizen. Daarnaast staat het exclusieve platform waar de Megane e-Tech electric op een volledig vlakke vloer. Door de verbrede structuur en een nieuw extra-smal openR-dashborad is er extra binnenruimte en 33 liter meer laadruimte gecreëerd.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volkswagen Polo
Vanaf €415 p/mnd*
De nieuwe Volkswagen Polo. De veiligste Polo ooit in een sportief, karaktervol design.
SEAT Leon ST
Vanaf €495 p/mnd*
De SEAT Leon is een sportieve en stijlvolle stationwagen met strak design.
Ford Focus
Vanaf €519 p/mnd*
Ontdek de nieuwe Ford Focus. Meer techniek, meer connectiviteit, meer design en meer ruimte.