De Renault Trafic zakelijk leasen

De Renault Trafic is een comfortabele en gebruiksvriendelijke bedrijfswagen die ontworpen is voor optimaal laadvolume. Dankzij het handige doorlaatluik in de scheidingswand kunt u spullen tot 4,15 meter meenemen.  Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

Comfortabel werken, waar en wanneer u wilt

Een klein bureau, multimediasysteem én 88l opbergruimte in de cabine oftewel alles wat u nodig heeft voor een mobiel kantoor. Door de middelste stoel neer te klappen creëert u en handig bureau waar plaats is voor een laptop of werkdocumenten van A4-formaat. De easy life-lade heeft een inhoud van 7 liter. Zo heeft u al uw documenten binnen handbereik de Renault Trafic.

 

Luxe en efficiëntie voor onderweg

De nieuwe Renault Trafic is ontworpen als veelzijdige oplossing voor professionals, met een dynamisch exterieur, geoptimaliseerde laadruimte, en een comfortabel en connected interieur. De laadruimte biedt een recordlengte van 4,15 m en een volume tot 8,9 m3, met handige details zoals 18 bevestigingspunten. Het interieur is voorzien van een kleurenscherm en luxe details. Praktische elementen, waaronder opbergruimte en een neerklapbare centrale rugleuning, maken de Trafic ideaal voor professionals onderweg, een combinatie van luxe en functionaliteit.

Renault Trafic

Vanaf €609 p/mnd*
  • Optimale laadruimte
  • Laadlengte van 4,15 meter
  • Laadvolume van 8,9 m3 maximaal
Renault Trafic zakelijk leasen
Renault Trafic zakelijk leasen
Renault Trafic zakelijk leasen
Renault Trafic zakelijk leasen

De Renault Trafic leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Renault Trafic 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Renault Trafic

Renault Trafic zakelijk leasen

Easy Life-lade

Heb altijd al uw documenten geordend en bij de hand. Zo kunt u uw mobiele kantoor, die u creëert door de middelste stoel naar voren te klappen, optimaal gebruiken.
Renault Trafic zakelijk leasen

Optimale laadruimte

In de scheidingswand onder de passagiersstoel zit een doorlaatluik. Dit zorgt voor en maximale laadlengte van 4,15 meter in de laadruimte met een maximale laadvolume van 8,9m3.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volkswagen Polo
Vanaf €415 p/mnd*
De nieuwe Volkswagen Polo. De veiligste Polo ooit in een sportief, karaktervol design.
SEAT Leon ST
Vanaf €649 p/mnd*
De SEAT Leon is een sportieve en stijlvolle stationwagen met strak design.
Ford Focus
Vanaf €519 p/mnd*
Ontdek de nieuwe Ford Focus. Meer techniek, meer connectiviteit, meer design en meer ruimte.