ŠKODA Superb Combi

Prijs op aanvraag

Lease de ŠKODA Superb Combi zakelijk

De Superb Combi staat bekend om haar comfort, luxe en de grote hoeveelheid ruimte. Met maximaal 1.950 liter aan bagageruimte is de Superb Combi de grootste in haar klasse. Ideaal voor het gezinsleven, maar door het strakke design en de slimme assistenten biedt de Skoda Superb Combi ook zakelijk veel mogelijkheden.

Aan ruimte én design geen tekort

De Superb is zowel van buiten als van binnen een stijlicoon. Zo zijn de buitenspiegels voorzien van LED-boarding spots en heeft de Skoda een panoramisch glazen schuif-/kanteldak. Zo bent u van alle gemakken voorzien.

Prijs op aanvraag

Bijtellingspercentage: 22%
Netto vanaf bijtelling: € 269,- p/mnd
Fiscale waarde: € 34.070


De Superb Combi

  • Strak en tijdloos design
  • Handige opbergvakken en houders
  • Grootste bagageruimte in zijn klasse
  • Infotainment systeem
  • Assistentiesystemen
De Skoda Superb Combi in beeld
De Skoda Superb Combi

Virtual Pedal

De Skoda Superb Combi zakelijk leasen bij DutchLease
Via een voetbeweging opent de achterklep van de Superb Combi vanzelf. Volle handen zijn dus geen probleem meer. En door de laadruimte past er genoeg in.

Parapluhouder

Zakelijk lease de De Skoda Superb Combi bij DutchLease
Een zeer unieke functionaliteit die de Skoda Superb Combi heeft toegevoegd is de parapluhouder, die in de voorportieren zitten. Een originele Superb paraplu houd u altijd droog, waar u ook heen moet.

Onze ervaring stelt ons in staat klanten snel en professioneel te helpen. Voor welk merk of model dan ook, wij maken een mooie offerte en voorzien u van persoonlijk advies."

Ook toe aan échte service?

Jan staat voor u klaar!