De Toyota Yaris Cross zakelijk leasen bij DutchLease

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte compagnon voor uw zakelijke avonturen? De Toyota Yaris Cross is niet alleen een slimme keuze, maar een slimme investering voor uw bedrijf. Met zijn krachtige prestaties en zuinige hybride motor, is de Yaris Cross de ideale metgezel voor zakelijke lease. Met een brandstofverbruik van slechts 4,5 liter per 100 km en een vermogen van 85 kW (116 pk), biedt de Hybrid 115 Active niet alleen indrukwekkende prestaties, maar ook kostenbesparingen die uw bedrijf ten goede komen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs.

Toyota Yaris Cross zakelijk leasen

De Toyota Yaris Cross biedt een scala aan uitvoeringen die perfect aansluiten op uw zakelijke behoeften. Het standaard model, de Toyota Yaris Cross Hybrid 115 Active, komt met een reeks unieke features die uw rijervaring verbeteren. Denk aan geavanceerde veiligheidstechnologieën, een comfortabel interieur en een intuïtief infotainmentsysteem. Wilt u net dat beetje extra? Kies dan voor een van de andere uitvoeringen, zoals de Hybrid 130 Executive met zijn vermogen van 96 kW (130 pk) en verfijnde afwerking.

De ideale metgezel

Met ruimte voor vijf passagiers en een bagageruimte van maar liefst 397 liter, biedt de Toyota Yaris Cross alle ruimte die u nodig hebt voor zakelijke en persoonlijke avonturen. Of u nu onderweg bent naar een belangrijke zakelijke bijeenkomst of een weekendje weg met het gezin, deze compacte SUV staat altijd voor u klaar. Met zijn indrukwekkende specificaties, waaronder een zuinig verbruik van 4,5 liter per 100 km en een krachtige motor, is de Yaris Cross niet alleen een verstandige keuze, maar ook een plezier om in te rijden. Ontdek vandaag nog wat deze veelzijdige auto voor uw bedrijf kan betekenen.

Toyota Yaris Cross
Vanaf €491 p/mnd*
  • Zuinige hybride motor
  • Toyota Safety Sense 3
  • Pre-Collision System
  • Smart Digital Key
Toyota Yaris Cross zakelijk leasen
Toyota Yaris Cross zakelijk leasen
Toyota Yaris Cross zakelijk leasen
Toyota Yaris Cross zakelijk leasen

De Toyota Yaris Cross leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Toyota 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Toyota Yaris Cross
Toyota Yaris Cross zakelijk leasen

Digitaal instrumentarium

Met het 12,3” digitale instrumentarium van de Toyota Yaris Cross heeft u alles onder controle. Dit geavanceerde systeem biedt toegang tot alle belangrijke gegevens die u nodig hebt, gepresenteerd op een helder en overzichtelijk scherm. Pas de weergave aan naar eigen inzicht, zodat u altijd de informatie binnen handbereik hebt die voor u het meest relevant is.
Toyota Yaris Cross zakelijk leasen

Smart Digital Key

Met de Smart Digital Key kunt u de portieren van uw Yaris Cross openen met uw smartphone, zonder deze uit uw jas of tas te hoeven halen. Deze handige functie biedt u ultiem gemak en zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig toegang heeft tot uw auto, waar u ook bent.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Ford Puma
Vanaf €515 p/mnd*
Ontdek de nieuwe Ford Puma, vol nieuwe innovaties en comfort.
Hyundai Kona Electric
Vanaf €579 p/mnd*
De volledig elektrisch aangedreven Hyundai KONA heeft een actieradius van wel 484km op een volle batterij. Expressief vanuit iedere hoek met een dynamisch design.
Nissan LEAF e+
Vanaf €520 p/mnd*
De nieuwste Leaf e+ heeft door zijn 62 kWh accupakket een stuk grotere actieradius gekregen. Zo kunt u nog langer genieten van elektrisch rijden.