Volkswagen leasen
Volkswagen zakelijke lease
Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

Een Volkswagen zakelijk leasen

Overweegt u een Volkswagen zakelijk te leasen? Bij DutchLease bent u in dat geval aan het goede adres. DutchLease biedt alle modellen van Volkswagen voor zakelijk lease. Van een Volkswagen Polo tot een e-Golf, wij gaan graag met u op zoek naar de Volkswagen die perfect bij u, en eventueel uw wagenpark past. Wij voorzien u graag van advies en denken met u mee. Zo creëert u een wagenpark dat past bij uw bedrijf.

Volkswagen zakelijk leasen bij de beste leasemaatschappij voor het mkb

DutchLease is een allround leasemaatschappij. Dit betekent dat u alle merken en modellen bij ons kunt leasen voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag verschilt per leaseauto en leaseproduct. U kunt dit geheel aanpassen naar uw eigen wensen. Onze leaseadviseurs staan voor u klaar, zodat een Volkswagen zakelijk leasen optimaal aansluit bij het realiseren van het ideale wagenpark. Wij richten ons specifiek op het mkb. Door ons jarenlang te richten op mkb lease hebben wij onszelf kunnen specialiseren en kunnen wij u nog beter bedienen.

Waarom DutchLease

  • Hoge klanttevredenheid: 8,5

  • 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

Volkswagen aanbod uitgelicht
Volkswagen ID3 1st Plus DutchLease

Volkswagen ID.3 1ST Plus

Vanaf €583 p/mnd*
Een Volkswagen, maar dan elektrisch met het gebruiksgemak en de comfort die u van een Volkswagen gewend bent. WLTP Actieradius van 424 km.
Volkswagen Taigo teaser
Volkswagen Taigo
Vanaf €425 p/mnd*
Sportief, praktisch en comfortabel: de gloednieuwe Volkswagen Taigo heeft het allemaal.
Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4

Vanaf €620 p/mnd*
De Volkswagen ID.4 combineert het beste van twee werelden: het rijplezier van elektrische mobiliteit en de kracht van een SUV.
Operational Lease de Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

Vanaf €475 p/mnd*
De bestseller van Volkswagen zit vol innovaties en nieuwste technieken die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken.
Volkswagen e-Golf zakelijk lease

Volkswagen e-Golf

Prijs op aanvraag
Met de e-Golf rijdt u niet alleen van A naar B, maar gaat u ook puur elektrisch de stad uit. De elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 300 km.
Lease de Volkswagen Passat Variant zakelijk via DutchLease

Volkswagen Passat

Vanaf €659 p/mnd*
De Passat Variant maakt rijden nog veiliger en comfortabeler met zijn 12 veiligheidssystemen en assistenten.
Volkswagen ID5

Volkswagen ID.5

Vanaf €619 p/mnd*
De Volkswagen ID.5 combineert het beste van twee werelden: de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé.
Volkswagen Polo zakelijk leasen

Volkswagen Polo

Vanaf €385 p/mnd*
De nieuwe Volkswagen Polo. De veiligste Polo ooit in een sportief, karaktervol design.
Operational Lease de Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross

Vanaf €435 p/mnd*
De nieuwe Volkswagen T-Cross, de kleinste SUV van Volkswagen zet veiligheid op de eerste plek en helpt u waar nodig.
Lease de Volkswagen T-Roc zakelijk bij DutchLease

Volkswagen T-Roc

Vanaf €475 p/mnd*
Stoer, krachtig, en een mooi formaat: de gloednieuwe Volkswagen T-Roc is vanaf nu verkrijgbaar bij DutchLease.
Volkswagen Golf DutchLease

Lease extra voordelig een gebruikte Volkswagen

Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.

Volkswagen leaseproducten

Naast de keuze voor een bepaald model en type Volkswagen is de keuze voor een leaseproduct uiteraard een belangrijk aandachtspunt. Dit is immers waarin u het verschil kunt maken op uw balans. Omdat iedereen verschillende wensen en behoeften heeft, biedt DutchLease verschillende leaseproducten aan.


Volkswagen Full Operational Lease

Met Volkswagen Full Operational Lease rijdt u 100% zorgeloos in uw nieuwe auto. Per maand betaalt u een vast bedrag inclusief onverwachte kosten. Het vaste maandbedrag wordt vooraf vastgesteld en bestaat uit alle rente- afschrijvings- en operationele kosten. Onderhoud, reparaties en een all risk-dekking zitten dus in het maandbedrag inbegrepen. Het voordeel van Volkswagen Full Operational Lease is dus dat u niet voor verrassingen komt te staan.


Volkswagen Flexible Lease

Een product wat u meer flexibiliteit biedt is Flexible Lease. Dit product biedt kortlopende leasecontracten, op te zeggen na 12 maanden. Met Flexible Lease profiteert u ook van de voordelen van Full Operational Lease, waarbij u een vast bedrag per maand betaalt inclusief alle kosten. Volkswagen Flexible Lease geeft u de mogelijkheid om op uw eigen tempo uw bedrijfsactiviteiten te realiseren.


Volkswagen Occasion Lease

Een jong gebruikte Volkswagen is met Occasion Lease heel interessant. Auto's van minimaal 12 maanden maar maximaal 25 maanden oud met een gunstige kilometerstand, worden als voorraadmodel aangeboden tegen een scherp tarief. Omdat de afschrijving al heeft plaatsgevonden, rijdt u tegen een mooi bedrag in een zo goed als nieuwe Volkswagen. Een jonge occasion is met Volkswagen Occasion Lease tegen een vast maandbedrag zakelijk te leasen. Een ander voordeel van Occasion Lease zijn de oude bijtellingspercentages, welke bij sommige auto's erg voordelig uit kunnen pakken voor uw maandelijkse kosten.

 

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

Andere leasevormen
DutchLease heeft ook andere services en aanbiedingen. Bijvoorbeeld Additional Lease, Short Lease en Stock Management. Kijk bij onze overige producten of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Volkswagen Golf leasen
Volkswagen Golf
De bestseller van Volkswagen vol met innovaties

Volkswagen Bedrijfswagen zakelijk leasen

Voor ondernemers in bepaalde branches is het bezit van een bedrijfswagen noodzakelijk. Volkswagen heeft drie bedrijfswagens die uw werkzaamheden vereenvoudigen. Van klein naar groot biedt Volkswagen de Volkswagen Caddy, de Volkswagen Transporter en de Volkswagen Crafter. Welke kenmerken vindt u belangrijk aan een bedrijfswagen? Neem een kijkje in ons aanbod Volkswagen Bedrijfswagens en kies de bedrijfswagen waarmee u uw werk sneller gedaan krijgt.

Opertational lease volkswagen bedrijfswagen bij Dutchlease
Volkswagen Bedrijfswagens

Elektrische Volkswagen zakelijk leasen

Een elektrische auto leasen wordt steeds populairder. Voor volledig elektrische auto's geldt namelijk een bijtelling van 16%. Een elektrische Volkswagen zakelijk leasen bij DutchLease betekent dus niet alleen een maatschappelijk voordeel maar ook een financieel voordeel.


Elektrische Volkswagen leaseauto's van dit moment

De bekendste elektrische leaseauto van Volkswagen is de e-Golf. De Volkswagen e-Golf leasen betekent het leasen van een volledig elektrische auto. Maar ook de e-up! is volledig elektrisch. Een aantal hybride auto's, gedeeltelijk elektrisch, zijn de Volkswagen Passat GTE en de Volkswagen Passat Variant GTE. Lees meer over de details van elektrisch rijden zoals laadpalen, de actieradius, populaire elektrische auto's en alles wat er bij komt kijken.


Toekomstige elektrisch Volkswagen modellen

Het duurt nog even voordat ze er allemaal zijn, maar Volkswagen breidt sterk uit met het aanbod elektrische auto's. Er zijn al 4 modellen bekend die vanaf 2020 geproduceerd gaan worden, waarbij de ID.3 1st het eerst aan bod is. Vraag direct een offerte aan, of neem voor meer informatie contact op met uw leaseadviseur.