Een Volkswagen zakelijk leasen

Overweegt u een Volkswagen zakelijk lease? Bij DutchLease bent u in dat geval aan het goede adres. DutchLease is een universele leasemaatschappij en biedt alle modellen van Volkswagen voor zakelijk lease. Van een Volkswagen Polo tot een e-Golf, wij gaan graag met u op zoek naar de Volkswagen die perfect bij u, en eventueel uw wagenpark past. Wij voorzien u graag van advies en denken met u mee. Zo creëert u een wagenpark dat past bij uw bedrijf.

 

De modellen

Volkswagen e-Golf zakelijk lease

Volkswagen e-Golf

Prijs op aanvraag
Met de e-Golf rijdt u niet alleen van A naar B, maar gaat u ook puur elektrisch de stad uit. De elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 300 km.
Volkswagen e-up zakelijk lease

Volkswagen e-up!

Prijs op aanvraag
De Volkswagen e-up! is een compacte, pittige stadsauto verpakt in een nieuw 100% elektrisch model met een actieradius van wel 115 km!
Operational Lease de Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

Vanaf €419 p/mnd
De bestseller van Volkswagen zit vol innovaties en nieuwste technieken die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken.
Volkswagen ID.3 1st leasen bij DutchLease

Volkswagen ID.3

Prijs op aanvraag
De Volkswagen ID.3 is het eerste model in een reeks van nieuwe, volledig emmissievrije Volkswagens.
Operational Lease de Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross

Prijs op aanvraag
De nieuwe Volkswagen T-Cross, de kleinste SUV van Volkswagen zet veiligheid op de eerste plek en helpt u waar nodig.
Lease de Volkswagen T-Roc zakelijk bij DutchLease

Volkswagen T-Roc

Vanaf €455 p/mnd*
Stoer, krachtig, en een mooi formaat: de gloednieuwe Volkswagen T-Roc is vanaf nu verkrijgbaar bij DutchLease.
Volkswagen Polo zakelijk leasen

Volkswagen Polo

Vanaf €355 p/mnd*
De nieuwe Volkswagen Polo. De veiligste Polo ooit in een sportief, karaktervol design.
Lease de Volkswagen Passat Variant zakelijk via DutchLease

Volkswagen Passat Variant

Prijs op aanvraag
De Passat Variant maakt rijden nog veiliger en comfortabeler met zijn 12 veiligheidssystemen en assistenten.

Volkswagen leaseproducten

Naast de keuze voor een bepaald model en type Volkswagen is de keuze voor een leaseproduct uiteraard een belangrijk aandachtspunt. Dit is immers waarin u het verschil kunt maken op uw balans. Omdat iedereen verschillende wensen en behoeften heeft, biedt DutchLease verschillende leaseproducten aan.

 

Volkswagen Full Operational Lease

Met Volkswagen Full Operational Lease rijdt u 100% zorgeloos in uw nieuwe auto. Per maand betaalt u een vast bedrag inclusief onverwachte kosten. Het vaste maandbedrag wordt vooraf vastgesteld en bestaat uit alle rente- afschrijvings- en operationele kosten. Onderhoud, reparaties en een all risk-dekking zitten dus in het maandbedrag inbegrepen. Het voordeel van Volkswagen Full Operational Lease is dus dat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Volkswagen Flexible Lease

Een product wat u meer flexibiliteit biedt is Flexible Lease. Dit product biedt kortlopende leasecontracten, op te zeggen na 12 maanden. Met Flexible Lease profiteert u ook van de voordelen van Full Operational Lease, waarbij u een vast bedrag per maand betaalt inclusief alle kosten. Volkswagen Flexible Lease geeft u de mogelijkheid om op uw eigen tempo uw bedrijfsactiviteiten te realiseren.

 

Volkswagen Stock Lease

Een jong gebruikte Volkswagen is met Stock Lease heel interessant. Auto's van minimaal 12 maanden maar maximaal 25 maanden oud met een gunstige kilometerstand, worden als voorraadmodel aangeboden tegen een scherp tarief. Omdat de afschrijving al heeft plaatsgevonden, rijdt u tegen een mooi bedrag in een zo goed als nieuwe Volkswagen. Een jonge occasion is met Volkswagen Stock Lease tegen een vast maandbedrag zakelijk te leasen. Een ander voordeel van Stock Lease zijn de oude bijtellingspercentages, welke bij sommige auto's erg voordelig uit kunnen pakken voor uw maandelijkse kosten.

 

Andere leaseproducten

Wilt u meer weten over de leaseproducten die wij u aan kunnen bieden? Neem contact op met een van onze collega's of bekijk welke leaseproducten het beste bij u en uw wensen passen. 

Volkswagen Golf
De bestseller van Volkswagen vol met innovaties

Elektrisch rijden bij Volkswagen zakelijk leasemodellen

Een elektrische auto leasen wordt steeds populairder. Voor volledig elektrische auto's geldt namelijk een bijtelling van 4%. Bij hybride auto's is dit nog 22%. Een elektrische Volkswagen zakelijk leasen bij DutchLease betekent dus niet alleen een maatschappelijk voordeel maar ook een financieel voordeel.

 

Elektrische Volkswagen leaseauto's van dit moment

De bekendste elektrische leaseauto van Volkswagen is de e-Golf. De Volkswagen e-Golf leasen betekent het leasen van een volledig elektrische auto. Maar ook de e-up! is volledig elektrisch. Een aantal hybride auto's, gedeeltelijk elektrisch, zijn de Volkswagen Passat GTE en de Volkswagen Passat Variant GTE. Lees meer over de details van elektrisch rijden zoals laadpalen, de actieradius, populaire elektrische auto's en alles wat er bij komt kijken.

 

Toekomstige elektrisch Volkswagen modellen

Het duurt nog even, maar Volkswagen gaat uitbreiden met het aanbod van elektrische auto's. Er zijn al 4 modellen bekend die vanaf 2020 geproduceerd gaan worden. De toekomstige elektrische modellen zijn de Volkswagen I.D., I.D. BUZZ., I.D. CROZZ. en de I.D. VIZZION. Benieuwd naar andere merken die binnenkort ook met elektrische modellen komen? Lees dan ons artikel over nieuwe elektrische auto's.

 

Volkswagen bedrijfswagen zakelijk leasen

Voor ondernemers in bepaalde branches is het bezit van een bedrijfswagen noodzakelijk. Volkswagen heeft drie bedrijfswagens die uw werkzaamheden vereenvoudigen. Van klein naar groot biedt Volkswagen de Volkswagen Caddy, de Volkswagen Transporter en de Volkswagen Crafter. Welke kenmerken vindt u belangrijk aan een bedrijfswagen? Neem een kijkje in ons aanbod Volkswagen bedrijfswagens en kies de bedrijfswagen waarmee u uw werk sneller gedaan krijgt. 

Volkswagen Bedrijfswagens

Volkswagen zakelijk leasen bij de beste leasemaatschappij

DutchLease is een universele leasemaatschappij. Dit betekent dat u alle merken en modellen bij ons kunt leasen voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag verschilt per leaseauto en leaseproduct. U kunt dit geheel aanpassen naar uw eigen wensen. DutchLease biedt u merken aan van BMW tot Audi en van Volkswagen tot Renault. Alles is mogelijk. Wij staan voor u klaar, zodat een Volkswagen zakelijk leasen optimaal aansluit bij het realiseren van het ideale wagenpark. Wij richten ons specifiek op MKB Nederland. Door ons jarenlang te richten op MKB lease hebben wij onszelf kunnen specialiseren en kunnen wij u nog beter bedienen.

 

Kiest u voor Full Operational Lease bij DutchLease? Dan heeft u bij ons, in tegenstelling tot veel andere leasemaatschappijen, onbeperkt recht op winterbanden gedurende de looptijd van uw leasecontract."

Ook toe aan échte service?

Robert staat voor u klaar!