Volkswagen Caddy zakelijk leasen

Groot en toch compact: De Volkswagen Caddy scoort met zijn laadruimte en laadmogelijkheden. De Caddy is een bedrijfswagen voorzien van een laadvolume van 3,2 m3 en een schuifdeur van 70 cm, wat het laden en lossen een stuk eenvoudiger maakt. Heeft u meer lading te vervoeren dan in de bus past? Geen probleem, de Volkswagen Caddy trekt zonder moeite een aanhanger.

Strak design en innovatieve assistentiesystemen

Het design van de Volkswagen Caddy kenmerkt zich door exacte, dynamische lijnen. Het interieur heeft uiteenlopende opbergmogelijkheden die van buitenaf niet te zien maar voldoende ruimte bieden voor werkhandschoenen, lunchbox of laptop. Deze Volkswagen bedrijfswagen is uit te rusten met innovatieve infotainmentsystemen voorzien van verschillende functionaliteiten zoals Guide, Inform en navigatie.

Volkswagen Caddy
Vanaf €649 p/mnd*
  • Veel ruimte
  • Lichter en wendbaarder
  • Elektrische achterklep in standaard uitrusting
Volkswagen Caddy achter
Volkswagen Caddy interieur
Volkswagen Caddy voor
Volkswagen Caddy zij

De Volkswagen Caddy leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Volkswagen 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.
*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

De details van de Volkswagen Caddy

Volkswagen Caddy interieur

Geïnspireerd op personenwagens van Volkswagen

De Volkswagen Caddy is uitgerust met talrijke innovaties uit de personenwagens van Volkswagen. Het interieur en de assistentiesystemen zorgen voor optimaal rijcomfort. Hoogwaardige afwerking en slimme opbergmogelijkheden zijn kenmerkend voor de Volkswagen Caddy.
Volkswagen Caddy handgrepen

Het toppunt van functionaliteit

Door het intensieve gebruik van de deuren van de bestelwagen, heeft de Caddy zware scharnieren en grepen die deze belasting aankunnen. Of u nu een achterklep, achterdeuren of een brede schuifdeur wilt, het is allemaal mogelijk bij de Volkswagen Caddy.

Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Ford Transit Connect
Vanaf €469 p/mnd*
De Ford Transit Connect is de ideale bedrijfsauto. Ontdek de praktische features en innovatieve hulpsystemen.
Mercedes Vito
Vanaf €475 p/mnd*
De Mercedes Vito is de ultieme bedrijfswagen door zijn flexibiliteit en efficiëntie, én een mooi visitekaartje voor u als ondernemer!
Volkswagen Crafter
Vanaf €615 p/mnd*
De vernieuwde Volkswagen Crafter biedt de ultieme werkplek met optimaal comfort en maximale veiligheid.