Volkswagen Crafter zakelijk leasen

De combinatie van veiligheidssystemen en maximaal comfort, creëren samen de ultieme werkplek in de nieuwe Volkswagen Crafter. Door de verschillende innovatieve assistentiesystemen worden afstand en snelheid gemeten en wordt automatisch ingegrepen. Veiligheidssystemen zoals zijflankbescherming en elektromechanische Servotronic-besturing maken rijden in een stad haalbaar. 

 

De ideale bedrijfswagen voor elke situatie

Maximale functionaliteit in de laadruimte wordt bereikt door de optionele laadvloer en flexibel geplaatste dakdrager. De verschillende varianten die mogelijk zijn voor de laadruimte van de Volkswagen Crafter maken het mogelijk dat er voor elke situatie een geschikte wagen is. Ook in de berijderscabine zijn verscheidene opbergvakken om de bedrijfswagen ruimtelijk en comfortabel te houden.

Volkswagen Crafter
Vanaf €615 p/mnd*
  • Mistlampen voor incl bochtverlichting
  • Licht-en regensensor
  • Parkeersensoren voor- en achter
  • Verwarmbare voorruit
  • Verwarmbare ruitensproeiers
Volkswagen Crafter dashboard
Volkswagen Crafter laadruimte
Volkswagen Crafter voorkant
Volkswagen Crafter zijkant

De Volkswagen Crafter leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Volkswagen 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Volkswagen Crafter
Volkswagen Crafter assistentiesystemen

Innovatieve assistentiesystemen

Om zo veilig mogelijk te rijden onderweg heeft de Volkswagen Crafter verschillende assistentiesystemen om gevaar te vermijden. Denk aan cruise control en front assist noodassistentie.
Interieur Volkswagen Crafter

Maximaal comfort in de vernieuwde cabine

De Volkswagen Crafer is als eerste model voorzien van ergoComfort hydraulisch geveerde stoel, om optimaal comfort te creëren. De ultieme rijervaring wordt gerealiseerd door meerdere verstelmogelijkheden.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Ford Transit Connect
Vanaf €469 p/mnd*
De Ford Transit Connect is de ideale bedrijfsauto. Ontdek de praktische features en innovatieve hulpsystemen.

Mercedes Vito

Vanaf €475 p/mnd*
De Mercedes Vito is de ultieme bedrijfswagen door zijn flexibiliteit en efficiëntie, én een mooi visitekaartje voor u als ondernemer!

Volkswagen Caddy

Vanaf €649 p/mnd*
De Caddy is uitgerust met talrijke innovaties uit de personenwagens van Volkswagen. Stel uw Caddy samen Vanaf €649 p/mnd*.