Volkswagen Crafter Leasen

Prijs op aanvraag

Volkswagen Crafter

De combinatie van veiligheidssystemen en maximaal comfort, creëren samen de ultieme werkplek in de nieuwe Volkswagen Crafter. Door de verschillende innovatieve assistentiesystemen worden afstand en snelheid gemeten en wordt automatisch ingegrepen. Veiligheidssystemen zoals zijflankbescherming en elektromechanische Servotronic-besturing maken rijden in een stad haalbaar. 

De ideale bedrijfswagen voor elke situatie

Maximale functionaliteit in de laadruimte wordt bereikt door de optionele laadvloer en flexibel geplaatste dakdrager. De verschillende varianten die mogelijk zijn voor de laadruimte van de Volkswagen Crafter maken het mogelijk dat er voor elke situatie een geschikte wagen is. Ook in de berijderscabine zijn verscheidene opbergvakken om de bedrijfswagen ruimtelijk en comfortabel te houden.

Prijs op aanvraag

 


De Volkswagen Crafter

  • Ultieme connectiviteit
  • Verbeterde veiligheidssystemen
  • Optimaal comfort
  • Betrouwbaar en efficiënt
De Volkswagen Crafter in beeld
De Volkswagen Crafter

Innovatieve assistentiesystemen

De Volkswagen Crafter leasen bij DutchLease

Om zo veilig mogelijk te rijden onderweg heeft de Volkswagen Crafter verschillende assistentiesystemen om gevaar te vermijden. Denk aan cruise control en front assist noodassistentie.

 

Maximaal comfort in de vernieuwde cabine

Zakelijk lease de Volkswagen Crafter bij DutchLease

De Volkswagen Crafer is als eerste model voorzien van ergoComfort hydraulisch geveerde stoel, om optimaal comfort te creëren. De ultieme rijervaring wordt gerealiseerd door meerdere verstelmogelijkheden.

Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Zakelijk Lease de Skoda Kodiaq

ŠKODA Kodiaq

Prijs op aanvraag
De grootste SUV van ŠKODA is ontworpen voor de stad, maar zeker ook voor de natuur. De Kodiaq biedt u de nieuwste innovaties en veiligheid.

Seat Ibiza

Vanaf €359 p/mnd*
De nieuwe SEAT Ibiza zorgt dat circuit DNA en een sportief, stads karakter perfect samengaan. Met het grote assortiment kan uw SEAT Ibiza volledig voldoen aan uw wensen!
Caddy private lease bij DutchLease

Volkswagen Caddy

Prijs op aanvraag
De Caddy is uitgerust met talrijke innovaties uit de personenwagens van Volkswagen. De motoren van de bedrijfswagen zijn schoner en zuiniger dan zijn voorganger.

Hoe ondernemerschap werkt is voor ons niet vreemd. Onze ervaring zetten wij dan ook graag in om samen met u tot mooie oplossingen te komen."

Ook toe aan échte service?

Michel staat voor u klaar!