Volkswagen ID. Buzz Cargo elektrisch leasen

Maak kennis met de eerste van een nieuwe generatie VolkswagenBedrijfswagens: de nieuwe elektrische ID. Buzz Cargo. Het design is een eerbetoon aan de legendarische T1. Maar u haalt met de ID. Buzz Cargo voornamelijk de allernieuwste technologie uit deVolkswagen ID. modellen in huis. Dit onderstreept het duurzame en innovatieve karakter van uw onderneming. 

ID. Buzz, alle ruimte

De ID. Buzz Cargo heeft compacte afmetingen, maar een ruime inhoud. Met een laadruimte van 3,9 kubieke meter is hij gemaakt voor iedere klus. Daarnaast heeft de ID. Buzz Cargo een laadvermogen 650 kg en een trekgewicht van 1000 kg. Optioneel is de ID. Buzz te leveren met een tweede schuifdeur aan de bestuurderskant.

Next level elektrisch rijden met deze hypermoderne bus

Ervaar het next level elektrisch rijden van nu, de nieuwste technieken én het comfort van de ID. Buzz. Door de kleine draaicirkel is de bus makkelijk wendbaar en geschikt voor zowel avonturen in de stad of in de natuur.

Volkswagen ID. Buzz
Vanaf €835 p/mnd*
  • 100% elektrisch
  • Ruim 413 km actieradius
  • Accu in circa 30 minuten van 5% naar 80% opgeladen
  • Wendbaar door een kleine draaicirkel van 11,09 meter

Elektrische leaseauto's

Elektrisch rijden is niet alleen voordelig voor het milieu, er zitten ook vele fiscale voordelen aan vast. De nieuwste elektrische leaseauto's leveren betere prestaties en de actieradius wordt steeds hoger. Bij DutchLease helpen wij uw wagenpark vergroenen en leaset u de elektrische auto die u wenst. Advies over het leasen van elektrische auto's? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies, wij beantwoorden graag al uw vragen.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Volkswagen ID. Buzz

ID Buzz travel assist

Travel Assist

Het extra paar ogen dat iedere rit net iets veiliger maakt. De ID. Buzz is standaard voorzien van Travel Assist.
ID Buzz zakelijk leasen

Privé of zakelijk?

Of u nu privé of zakelijk rijdt, de ID. Buzz is geschikt voor iedere situatie. Bent u benieuwd naar de elektrische bedrijfswagen van Volkswagen? Bekijk dan de ID. Buzz.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Ford Transit Connect
Vanaf €469 p/mnd*
De Ford Transit Connect is de ideale bedrijfsauto. Ontdek de praktische features en innovatieve hulpsystemen.
Mercedes Vito
Vanaf €475 p/mnd*
De Mercedes Vito is de ultieme bedrijfswagen door zijn flexibiliteit en efficiëntie, én een mooi visitekaartje voor u als ondernemer!
Opel Vivaro-e
Van €659 p/mnd*
De eerste 100% elektrische bestelwagen van Opel, met een bereik tot 330 km.