Volkswagen Transporter

Prijs op aanvraag

Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter werd 70 jaar geleden geïntroduceerd om aan de wensen van echte vakmensen tegemoet te komen. Zes generaties lang is hier weinig aan veranderd. Afgezien van de innovatieve technische innovaties, een verbeterd comfort, een vergrote veiligheid en extra kilometers op één liter dan. Want koop je een Volkswagen Transporter, dan krijg je dus méér maar dan van hetzelfde.

De nieuwste generatie motoren

De nieuwste motorengeneratie biedt u met elke motor een bijzonder laag brandstofverbruik - en dat zonder aan rijplezier in te boeten. 

Connectiviteit

Via de USB-poort kunnen externe media (zoals MP3-speler) aangesloten worden. Bovendien maakt de Bluetooth-functie voor mobiele telefoons handsfree bellen mogelijk.

Prijs op aanvraagDe Transporter

  • Vergrote veiligheid
  • Comfort
  • Grootste laadruimte in zijn klasse
  • Vermoeidheidsherkenning

De Volkswagen Transporter in beeld

De nieuwe cabine van de Volkswagen Transporter

Tweezits bijrijdersbank met opbergvak

DutchLease private lease de Volkswagen Transporter

Alle Transporter pick-ups en chassis worden standaard geleverd met een 2-zits bijrijdersbank. Indien gewenst wordt de rugleuning voorzien van een uitklapbaar opbergvak.

 

Car-Net

Private lease de Volkswagen Transporter bij DutchLease

Car-Net, de mobiele online diensten van Volkswagen die ervoor zorgen dat u onderweg verbonden bent. Guide & Inform bevat toepassingen die u tijdens de reis beter informeren door altijd de meest actuele informatie naar uw bedrijfswagen te sturen. App-Connect zorgt ervoor dat u tijdens het rijden gebruik kunt maken van geselecteerde apps op uw smartphone.

Wilt u weten of uw autoregeling marktconform is? Wij zoeken het graag voor u uit."

Ook toe aan échte service?

Huibert staat voor u klaar!