Volkswagen Transporter zakelijk leasen 

De Volkswagen Transporter werd 70 jaar geleden geïntroduceerd om aan de wensen van echte vakmensen tegemoet te komen. Zes generaties lang is hier weinig aan veranderd. Afgezien van de innovatieve technische innovaties, een verbeterd comfort, een vergrote veiligheid en extra kilometers op één liter dan. Want koop je een Volkswagen Transporter, dan krijg je dus méér maar dan van hetzelfde.

Nieuwe transporter

De Volkswagen Transporter is de meest verkochte bedrijfswagen in zijn klasse. Een digitaal dashboard, nóg zuinigere motoren en voorzien van up to date comfort. De Transporter 6.1 beschikt voor het eerst over elektromechanische stuurbekrachtiging. Onder de zitting aan de passagierszijde biedt de mogelijkheid extra lange objecten mee te vervoeren. 

Standaard rijker uitgerust

Standaard voorzien van centrale vergrendeling, LED interieurverlichting, elektrisch bedienbare ramen en elektrisch te bedienen verwarmbare spiegels.

 

Volkswagen Transporter
niet leverbaar
  • Digitale cockpit
  • Nieuwste generatie infotainmentsystemen
  • Vernieuwde TDI motoren
  • Zeer rijke standaarduitrusting
  • Hightech bestuurdersassistentie
Volkswagen Transporter camera
Volkswagen Transporter dashboard
Volkswagen Transporter exterieur
Volkswagen Transporter stoelen

De Volkswagen Transporter leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Volkswagen 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.
*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Mercedes Vito
Vanaf €475 p/mnd*
De Mercedes Vito is de ultieme bedrijfswagen door zijn flexibiliteit en efficiëntie, én een mooi visitekaartje voor u als ondernemer!
Volkswagen Crafter
Vanaf €615 p/mnd*
De vernieuwde Volkswagen Crafter biedt de ultieme werkplek met optimaal comfort en maximale veiligheid.
Ford Transit Connect
Vanaf €469 p/mnd*
De Ford Transit Connect is de ideale bedrijfsauto. Ontdek de praktische features en innovatieve hulpsystemen.