De Volkswagen Golf
Vanaf €510 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Volkswagen Golf 8 zakelijk leasen bij DutchLease

De Volkswagen Golf, de bestseller van Volkswagen is een compacte, betrouwbare middenklasser. De Golf is in 1974 op de markt gekomen als een opvolger van de succesvolle Kever. Standaard is de nieuwe Volkswagen Golf voorzien van Led achterlichten en de laatste technologie.

Compacte middenklasser

Zelf de regie over hoe uw Golf eruit komt te zien? De Volkswagen Golf is samen te stellen in 15 kleuren, 18 verschillende interieuren en 22 verschillende velgen. Wat betreft de keuze voor motoren heeft u de keuze uit 24 motoren, van zuinig tot zeer krachtig. De Golf heeft niet alleen een mooi uiterlijk, maar er is ook gedacht aan zuinig rijden. De auto rijdt ongeveer 1 op 20 en is daarmee een van de zuinigste auto's in zijn klasse.

De Volkswagen Golf 8
  • Active info display
  • Draadloos opladen
  • Led achterlichten
  • Slimme opbergmogelijkheden
  • Gesture Control
Volkswagen Golf voor
Volkswagen Golf interior 2
Volkswagen Golf licht
Volkswagen Golf achter

Volkswagen Full Operational Lease

Een Volkswagen Golf zakelijk leasen met Full Operational Lease garandeert 100% zorgeloos rijden. Per maand betaalt u een vast bedrag inclusief onverwachte kosten. Het vaste maandbedrag wordt vooraf vastgesteld en bestaat uit alle rente- afschrijvings- en operationele kosten. Onderhoud, reparaties en een all risk-dekking zitten dus in het maandbedrag inbegrepen. Het voordeel van Volkswagen Full Operational Lease is dus dat u niet voor verrassingen komt te staan.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de Volkswagen Golf

Volkswagen Golf leasen bij DutchLease

Gesture control

Het radio-navigatiesysteem 'Discover Pro' is nu nog gebruiksvriendelijker en makkelijker te gebruiken met de innovatieve Gesture Control. Eenvoudig switchen tussen radio en navigatie met simpele handbewegingen.
Zakelijk lease de Volkswagen Golf bij DutchLease

18 verschillende interieuren

Om de vernieuwde Volkswagen Golf helemaal samen te stellen naar uw persoonlijke smaak kunt u kiezen uit wel 18 verschillende interieuren. Het Clark-interieur met Top-sportstoelen is er een van.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Audi A3 Sportback DutchLease

Audi A3 Sportback Plug in Hybride

Vanaf €544 p/mnd*
De Audi A3 Sportback staat bekend om het sportieve en toch elegante design. Niet alleen stoer maar ook comfortabel om in te rijden.
BMW 1 Serie leasen bij DutchLease
BMW 1 Serie
Vanaf €569 p/mnd*
De BMW 1 Serie is een onderscheidende zakelijke lease auto met een modern interieur en efficiente motoren.
Mercedes A Klasse leasen
Mercedes A-Klasse
Vanaf €580 p/mnd*
De meest compacte Mercedes en de eerste A-Klasse met plug-in-hybrid-technologie. De dynamiek en efficiëntie van een elektromotor gecombineerd met de actieradius van een verbrandingsmotor.