De Volkswagen Golf 8 zakelijk leasen bij DutchLease

De bestseller van Volkswagen: de compacte en luxe Golf 8. Wilt u de Volkswagen Golf 8 leasen met zakelijke lease? Dat kan! Lees hier meer over de mogelijkheden. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs.

Golf 8 met full operational lease

Zakelijk de Volkswagen Golf 8 rijden, zonder zorgen over financiering, onderhoud, verzekering en afschrijving? Lease dan de Golf 8 bij DutchLease voor een vast all-in maandbedrag. Laat ons weten wat uw wensen zijn over de looptijd, kilometrage, opties en uitvoering. Wij maken voor u een persoonlijke offerte op maat voor een scherpe prijs.

 

Luxe middenklasser

Zelf de regie over hoe uw Golf eruit komt te zien? De Volkswagen Golf is samen te stellen in 15 kleuren, 18 verschillende interieurs en 22 verschillende velgen. Wat betreft de keuze voor motoren heeft u de keuze uit 24 motoren, van zuinig tot zeer krachtig. De Golf heeft niet alleen een mooi uiterlijk, maar beschikt ook over veel handige functies. Zoals bijvoorbeeld lane assist, park assist, personalisatie en voice control.

Volkswagen Golf 8
Vanaf €510 p/mnd*
  • Active info display
  • Draadloos opladen
  • Led achterlichten
  • Slimme opbergmogelijkheden
  • Gesture Control
Volkswagen Golf voor
Volkswagen Golf interior 2
Volkswagen Golf licht
Volkswagen Golf achter

De Volkswagen Golf 8 kenmerken

De Volkswagen Golf 8 is de achtste generatie van de iconische Golf-serie en biedt verschillende verbeteringen en bijzonderheden ten opzichte van zijn voorgangers. De Golf 8 is uitgerust met geavanceerde technologische functies, waaronder een digitaal instrumentenpaneel (Digital Cockpit), een groot touchscreen infotainmentsysteem en uitgebreide connectiviteitsopties, waardoor het een moderne en intuïtieve rijervaring biedt.

 

Volkswagen Full Operational Lease

Een Volkswagen Golf 8 zakelijk leasen met Full Operational Lease garandeert 100% zorgeloos rijden. Per maand betaalt u een vast bedrag inclusief onverwachte kosten. Het vaste maandbedrag wordt vooraf vastgesteld en bestaat uit alle rente- afschrijvings- en operationele kosten. Onderhoud, reparaties en een all risk-dekking zitten dus in het maandbedrag inbegrepen.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Volkswagen Golf
Volkswagen Golf leasen bij DutchLease

Gesture control

Het radio-navigatiesysteem 'Discover Pro' is nu nog gebruiksvriendelijker en makkelijker te gebruiken met de innovatieve Gesture Control. Eenvoudig switchen tussen radio en navigatie met simpele handbewegingen.
Zakelijk lease de Volkswagen Golf bij DutchLease

18 verschillende interieurs

Om de vernieuwde Volkswagen Golf helemaal samen te stellen naar uw persoonlijke smaak kunt u kiezen uit wel 18 verschillende interieurs. Het Clark-interieur met Top-sportstoelen is er een van.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Audi A3 Sportback Plug in Hybride
Vanaf €544 p/mnd*
De Audi A3 Sportback staat bekend om het sportieve en toch elegante design. Niet alleen stoer maar ook comfortabel om in te rijden.
BMW 1 Serie
Vanaf €569 p/mnd*
De BMW 1 Serie is een onderscheidende zakelijke lease auto met een modern interieur en efficiente motoren.
Mercedes A-Klasse
Vanaf €580 p/mnd*
De meest compacte Mercedes en de eerste A-Klasse met plug-in-hybrid-technologie. De dynamiek en efficiëntie van een elektromotor gecombineerd met de actieradius van een verbrandingsmotor.