Volkswagen Golf
Vanaf €389 p/mnd*
Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf, de bestseller van Volkswagen is een compacte, betrouwbare middenklasser. De Golf is in 1974 op de markt gekomen als een opvolger van de succesvolle Kever. Standaard is de nieuwe Volkswagen Golf voorzien van Led achterlichten en de laatste technologie.

Compacte middenklasser

Zelf de regie over hoe uw Golf eruit komt te zien? De Volkswagen Golf is samen te stellen in 15 kleuren, 18 verschillende interieuren en 22 verschillende velgen. Wat betreft de keuze voor motoren heeft u de keuze uit 24 motoren, van zuinig tot zeer krachtig. De Golf heeft niet alleen een mooi uiterlijk, maar er is ook gedacht aan zuinig rijden. De auto rijdt ongeveer 1 op 20 en is daarmee een van de zuinigste auto's in zijn klasse.

Vanaf €389 p/mnd*

Bijtellingspercentage: 22%
Netto vanaf bijtelling: €194,- p/mnd*
Fiscale waarde: €25.920,-


De Volkswagen Golf

  • Active info display
  • Draadloos opladen
  • Led achterlichten
  • Slimme opbergmogelijkheden
  • Gesture Control
*Lease tarief Volkswagen Golf VII 1.0 TSI 115pk 5D Comfortline op basis van full operational lease, 60 maanden met 20.000 km per jaar
De Volkswagen Golf in beeld
Het interieur van de Volkswagen Golf

Gesture Control

Volkswagen Golf leasen bij DutchLease

Het radio-navigatiesysteem 'Discover Pro' is nu nog gebruiksvriendelijker en makkelijker te gebruiken met de innovatieve Gesture Control. Eenvoudig switchen tussen radio en navigatie met simpele handbewegingen.

 

18 verschillende interieuren

Zakelijk lease de Volkswagen Golf bij DutchLease

Om de vernieuwde Volkswagen Golf helemaal samen te stellen naar uw persoonlijke smaak kunt u kiezen uit wel 18 verschillende interieuren. Het Clark-interieur met Top-sportstoelen is er een van.

* Lease tarief Volkswagen Golf 1.0TSI 100pk Hand Comfortline op basis van full operational lease, 48 maanden met 20.000 km per jaar.

Kiest u voor Full Operational Lease bij DutchLease? Dan heeft u bij ons, in tegenstelling tot veel andere leasemaatschappijen, onbeperkt recht op winterbanden gedurende de looptijd van uw leasecontract."

Ook toe aan échte service?

Robert staat voor u klaar!