De Volkswagen Golf Variant zakelijk leasen bij DutchLease

Of u nu op zoek bent naar een gezinsauto met voldoende bagageruimte of een veelzijdige auto voor uw avonturen, de Golf Variant heeft het allemaal. Met zijn elegante ontwerp, geavanceerde technologie en uitstekende prestaties zal deze auto u zeker weten te imponeren. Stap in en ervaar de ultieme rijervaring die de Golf Variant te bieden heeft. De Volkswagen Golf Variant zakelijk leasen kan bij de DutchLease tegen een aantrekkelijk tarief, met de uitstekende service die u van DutchLease gewend bent.

Digitale innovaties

De Volkswagen Golf Variant biedt een hoogwaardig digitaal instrumentenpaneel genaamd Digital Cockpit, waarop essentiële rijinformatie zoals de toerenteller, snelheidsmeter en kilometerteller direct zichtbaar zijn. Daarnaast toont het ook andere nuttige informatie over uw auto. Bovendien kunt u met spraakbediening eenvoudig uw radio, telefoon of navigatie bedienen. Met Functions On Demand kunt u later extra opties aan uw Golf Variant toevoegen en uw uitrusting aanpassen, allemaal rechtstreeks vanuit uw auto.

Volkswagen Golf Variant
Vanaf €529 p/mnd*
  • Digital cockpit
  • Panorama dak
  • IQ.Light
Volkswagen Golf Variant bij DutchLease
Volkswagen Golf Variant bij DutchLease
Volkswagen Golf Variant bij DutchLease
Volkswagen Golf Variant bij DutchLease

Volkswagen Full Operational Lease

Een Volkswagen Golf Variant zakelijk leasen met Full Operational Lease garandeert 100% zorgeloos rijden. Per maand betaalt u een vast bedrag inclusief onverwachte kosten. Het vaste maandbedrag wordt vooraf vastgesteld en bestaat uit alle rente- afschrijvings- en operationele kosten. Onderhoud, reparaties en een all risk-dekking zitten dus in het maandbedrag inbegrepen. Het voordeel van Volkswagen Full Operational Lease is dus dat u niet voor verrassingen komt te staan.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Volkswagen Golf Variant
Volkswagen Golf Variant bij DutchLease

sfeervolle interieur verlichting

De Volkswagen Golf Variant is verkrijgbaar met sfeervolle interieur verlichting waarmee jij zelf de kleur kan bepalen.
Volkswagen Golf Variant bij DutchLease

Altijd voldoende ruimte

Met een indrukwekkend laadvolume van maximaal 1642 liter, een in hoogte verstelbare laadvloer en een lage laaddrempel wordt in- en uitladen extra gemakkelijk.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Audi A3 Sportback Plug in Hybride
Vanaf €544 p/mnd*
De Audi A3 Sportback staat bekend om het sportieve en toch elegante design. Niet alleen stoer maar ook comfortabel om in te rijden.
BMW 1 Serie
Vanaf €569 p/mnd*
De BMW 1 Serie is een onderscheidende zakelijke lease auto met een modern interieur en efficiente motoren.
Mercedes A-Klasse
Vanaf €580 p/mnd*
De meest compacte Mercedes en de eerste A-Klasse met plug-in-hybrid-technologie. De dynamiek en efficiëntie van een elektromotor gecombineerd met de actieradius van een verbrandingsmotor.