Volkswagen ID.5 zakelijk leasen

Op zoek naar een volledig elektrische SUV? Als u kiest voor het zakelijk leasen van de Volkswagen ID.5 dan zit u goed. De Volkswagen ID.5 is het nieuwste lid van de ID family en is een elegante, stijvolle en volledig elektrische SUV. Rijden met een bovengemiddelde performance? Dan is de ID.5 GTX met twee elektromotoren de perfecte uitvoering.

ID.5 zakelijk lease uitvoeringen

Met de nieuwe ID.5 heeft u de kracht van een SUV, de efficiëntie van een ID. en de acceleratie van een sportauto. De elektrische motoren zorgen voor volle kracht vanaf de eerste seconde dat u wegrijdt. Naast de standaard uitvoering en de Pro (performance) van de ID.5 is ook de GTX beschikbaar voor zakelijke lease. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat alle vier de wielen worden aangedreven, waardoor je meer tractie hebt.

Volkswagen ID.5
Vanaf €699 p/mnd*
  • 12 inch touchscreen multimediasysteem
  • IQ.Light LED Matrix
  • Lane Assist
  • Sleutelloos vergrendel- en startsysteem
  • Draadloos je telefoon opladen
Volkswagen ID5
Volkswagen ID5
Volkswagen ID5
Volkswagen ID5

Actieradius Volkswagen ID.5

De Volkswagen ID.5 heeft een WLTP gemeten actieradius van 430 km en is in 32 minuten opgeladen. De praktische actieradius komt in de winter neer op 305 km (afhankelijk van rijden op de snelweg of in de stad) en in de zomer tussen 395 en 430 km.

MEB-platform

De Volkswagen ID.5 is gebouwd op het MEB-platform, het platform is ontwikkeld voor elektrische Volkswagens van de ID. Family. De vloer van het platform bestaat uit platte batterijen aangesloten aan de elektromotoren. Door het MEB-platform wordt er meer ruimte gecreëerd voor uw mede passagiers.

Technisch en innovatief

De Volkswagen ID.5 zit vol nieuwe technieken en innovaties waardoor u nog prettiger van a naar b gaat. De ID. LIGHT LED Matrix koplampen gaan vanzelf aan als u naar uw auto loopt.  

Volkswagen ID.5 zakelijk leasen en bijtelling

Overweegt u om de Volkswagen ID.5 leaseauto ook voor privégebruik in te zetten? Als u privé meer dan 500 kilometer per maand rijdt, bent u bijtelling verschuldigd aan de overheid. De Volkswagen ID.5 is een elektrische auto, waardoor de bijtelling voorlopig nog 16% is voor de eerste €30.000 van de cataloguswaarde. De exacte hoogte van de bijtelling hangt verder af van uw fiscale inkomen en de fiscale waarde van de auto. Wilt u de bijtelling nauwkeurig berekenen? Maak gebruik van onze handige bijtellingscalculator. Zakelijke rijders die de auto uitsluitend voor zakelijke doeleinden gebruiken en privé minder dan 500 kilometer per jaar rijden, zijn vrijgesteld van bijtelling.

Volkswagen ID.5 zakelijk leasen bij DutchLease

Wilt u de Volkswagen ID.5 zakelijk leasen? Dan least u deze complete SUV bij DutchLease 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico voor een vast bedrag per maand. Dan weet u precies waar u aan toe bent en kunt u zich focussen op andere belangrijke zaken binnen uw bedrijf. Neem contact met ons op voor de actuele levertijd en een vrijblijvende leaseofferte.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Volkswagen ID.5

VW AR
Augmented Reality Head-up Display
Met het Augmented Reality Head-up Display in het Multimedia Pakket Plus krijgt u de informatie direct in uw voorruit geprojecteerd. De navigatie aanwijzingen worden getoond aan de hand van waar u zich bevindt, dus precies op de plaats waar u dit nodig heeft.
VW ID.5 scherm
12 inch multimediasysteem
De 12 inch multimediasysteem kunt u volledig intuïtief met touch-knoppen bedienen of met uw stem.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Citroën Ë-C4
Van €575, voor €475 p/mnd*
De nieuwe Citroën Ë-C4! Comfortabel, stil en 100% elektrisch.
Volkswagen ID.3
Vanaf €545 p/mnd*
Een Volkswagen, maar dan elektrisch met het gebruiksgemak en de comfort die u van een Volkswagen gewend bent. WLTP Actieradius van 424 km.
Volkswagen ID.4
Vanaf €649 p/mnd*
De Volkswagen ID.4 combineert het beste van twee werelden: het rijplezier van elektrische mobiliteit en de kracht van een SUV.