Volkswagen ID.5
Prijs op aanvraag
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Volkswagen ID.5 Zakelijk leasen bij DutchLease

Een volledig elektrische SUV? Met de Volkswagen ID.5 leasen zit u goed. De Volkswagen ID.5 is het nieuwste lid van de ID family en is een elegante, stijvolle en volledig elektrische SUV. Rijden met een bovengemiddelde performance? Dan is de ID.5 GTX met twee elektromotoren de perfecte uitvoering.

De ID.5 GTX

Naast de standaard uitvoering en de Pro (performance) van de ID.5 is er ook de GTX beschikbaar. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat alle vier de wielen worden aangedreven, waardoor je meer tractie hebt.

MEB-platform

De Volkswagen ID.5 is gebouwd op het MEB-platform, het platform ontwikkeld voor elektrische Volkswagens van de ID. Family. De vloer van het platform bestaat uit platte batterijen aangesloten aan de elektromotoren. Door het MEB-platform wordt er meer ruimte gecreëerd voor uw mede passagiers.

Actieradius

De Volkswagen ID.5 heeft een WLTP gemeten actieradius van 430 km en is voor 390 km actieradius opgeladen in 32 min.  De praktische actieradius komt in de winter neer op 305 km (afhankelijk van rijden op de snelweg of in de stad) en in de zomer tussen de 395 km.

Volkswagen ID.5
  • 12 inch touchscreen multimediasysteem
  • IQ.Light LED Matrix
  • Lane Assist
  • Sleutelloos vergrendel- en startsysteem
  • Draadloos je telefoon opladen
Volkswagen ID5
Volkswagen ID5
Volkswagen ID5
Volkswagen ID5

De Volkswagen ID.5 zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Volkswagen ID.5 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Neem contact met ons op voor de actuele levertijd en een vrijblijvende leaseofferte.

Technisch en innovatief

De Volkswagen ID.5 zit vol nieuwe technieken en innovaties waardoor u nog prettiger van a naar b gaat. De ID. LIGHT LED Matrix koplampen gaan vanzelf aan als u naar uw auto loopt.

De kracht van een SUV

Met de nieuwe ID.5 heeft u de  kracht van een SUV, de efficiëntie van een ID. en de acceleratie van een sportauto. De elektrische motoren zorgen voor volle kracht vanaf de eerste seconde dat u wegrijdt.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de Volkswagen ID.5

VW AR
Augmented Reality Head-up Display
Met het Augmented Reality Head-up Display in het Multimedia Pakket Plus krijgt u de informatie direct in uw voorruit geprojecteerd. De navigatie aanwijzingen worden getoond aan de hand van waar u zich bevindt, dus precies op de plaats waar u dit nodig heeft.
VW ID.5 scherm
12 inch multimediasysteem
De 12 inch multimediasysteem kunt u volledig intuïtief met touch-knoppen bedienen of met uw stem.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volkswagen ID.4
Volkswagen ID.4
Vanaf €649 p/mnd*
De Volkswagen ID.4 combineert het beste van twee werelden: het rijplezier van elektrische mobiliteit en de kracht van een SUV.
Volkswagen ID3 1st Plus DutchLease
Volkswagen ID.3
Vanaf €579 p/mnd*
Een Volkswagen, maar dan elektrisch met het gebruiksgemak en de comfort die u van een Volkswagen gewend bent. WLTP Actieradius van 424 km.
Volkswagen e-Golf zakelijk lease
Volkswagen e-Golf
Prijs op aanvraag
Met de e-Golf rijdt u niet alleen van A naar B, maar gaat u ook puur elektrisch de stad uit. De elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 300 km.