Volkswagen ID.5 zakelijk leasen

Op zoek naar een volledig elektrische SUV? Als u kiest voor het zakelijk leasen van de Volkswagen ID.5 dan zit u goed. De Volkswagen ID.5 is het nieuwste lid van de ID family en is een elegante, stijvolle en volledig elektrische SUV. Rijden met een bovengemiddelde performance? Dan is de ID.5 GTX met twee elektromotoren de perfecte uitvoering.

 

ID.5 zakelijk lease uitvoeringen

Met de nieuwe ID.5 heeft u de kracht van een SUV, de efficiëntie van een ID. en de acceleratie van een sportauto. De elektrische motoren zorgen voor volle kracht vanaf de eerste seconde dat u wegrijdt. Naast de standaard uitvoering en de Pro (performance) van de ID.5 is ook de GTX beschikbaar voor zakelijke lease. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat alle vier de wielen worden aangedreven, waardoor je meer tractie hebt.

 

 
Volkswagen ID.5
Vanaf €739 p/mnd*
  • 12 inch touchscreen multimediasysteem
  • IQ.Light LED Matrix
  • Lane Assist
  • Sleutelloos vergrendel- en startsysteem
  • Draadloos je telefoon opladen
Volkswagen ID5
Volkswagen ID5
Volkswagen ID5
Volkswagen ID5

De Volkswagen ID.5 zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Volkswagen ID.5 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Neem contact met ons op voor de actuele levertijd en een vrijblijvende leaseofferte.

Technisch en innovatief

De Volkswagen ID.5 zit vol nieuwe technieken en innovaties waardoor u nog prettiger van a naar b gaat. De ID. LIGHT LED Matrix koplampen gaan vanzelf aan als u naar uw auto loopt.

De kracht van een SUV

Met de nieuwe ID.5 heeft u de  kracht van een SUV, de efficiëntie van een ID. en de acceleratie van een sportauto. De elektrische motoren zorgen voor volle kracht vanaf de eerste seconde dat u wegrijdt.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

De details van de Volkswagen ID.5

VW AR
Augmented Reality Head-up Display
Met het Augmented Reality Head-up Display in het Multimedia Pakket Plus krijgt u de informatie direct in uw voorruit geprojecteerd. De navigatie aanwijzingen worden getoond aan de hand van waar u zich bevindt, dus precies op de plaats waar u dit nodig heeft.
VW ID.5 scherm
12 inch multimediasysteem
De 12 inch multimediasysteem kunt u volledig intuïtief met touch-knoppen bedienen of met uw stem.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Citroën Ë-C4
Vanaf €575 p/mnd*
De nieuwe Citroën Ë-C4! Comfortabel, stil en 100% elektrisch.
Volkswagen ID.3
Vanaf €579 p/mnd*
Een Volkswagen, maar dan elektrisch met het gebruiksgemak en de comfort die u van een Volkswagen gewend bent. WLTP Actieradius van 424 km.
Volkswagen ID.4
Vanaf €649 p/mnd*
De Volkswagen ID.4 combineert het beste van twee werelden: het rijplezier van elektrische mobiliteit en de kracht van een SUV.