Volkswagen ID. Buzz elektrisch leasen

ID. Buzz; de iconische Volkswagen bus in een hypermoderne uitvoering. Beleef de romantiek van toen met de techniek van nu! De ID. Buzz is volledig elektrisch, altijd verbonden met de wereld om ons heen en voorzien van alle features die het rijden extra comfortabel maken. Met een actieradius van ruim 400 kilometer en een accupakket van 77kWh kan de fun en het avontuur beginnen! Én u kunt hem nu helemaal zelf samenstellen. 

ID. Buzz, alle ruimte

Om de ID. Buzz zo praktisch mogelijk in te delen is er veel aandacht besteed aan slimme ruimtebesparende oplossingen. Hierdoor is er voldoende ruimte voor 5 inzittenden en is er daarnaast ook nog ruimte voor 1.121 liter bagage. Ruimte genoeg voor avontuur en het maken van mooie herinneringen.

Next level elektrisch rijden met deze hypermoderne bus

Ervaar het next level elektrisch rijden van nu, de nieuwste technieken én het comfort van de ID. Buzz. Door de kleine draaicirkel is de bus makkelijk wendbaar en geschikt voor zowel avonturen in de stad of in de natuur.

Volkswagen ID. Buzz
Vanaf €815 p/mnd*
  • 100% elektrisch
  • Ruim 413 km actieradius
  • Accu in circa 30 minuten van 5% naar 80% opgeladen
  • Wendbaar door een kleine draaicirkel van 11,09 meter

Elektrische leaseauto's

Elektrisch rijden is niet alleen voordelig voor het milieu, er zitten ook vele fiscale voordelen aan vast. De nieuwste elektrische leaseauto's leveren betere prestaties en de actieradius wordt steeds hoger. Bij DutchLease helpen wij uw wagenpark vergroenen en leaset u de elektrische auto die u wenst. Advies over het leasen van elektrische auto's? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies, wij beantwoorden graag al uw vragen.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Volkswagen ID. Buzz
ID Buzz travel assist

Travel Assist

Het extra paar ogen dat iedere rit net iets veiliger maakt. De ID. Buzz is standaard voorzien van Travel Assist.
ID Buzz Cargo zakelijk leasen

Privé of zakelijk?

Of u nu privé of zakelijk rijdt, de ID. Buzz is geschikt voor iedere situatie. Bent u benieuwd naar de elektrische bedrijfswagen van Volkswagen? Bekijk dan de ID. Buzz Cargo.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Opel Vivaro-e
Van €659 p/mnd*
De eerste 100% elektrische bestelwagen van Opel, met een bereik tot 330 km.
Volkswagen ID.5
Vanaf €699 p/mnd*
De Volkswagen ID.5 combineert het beste van twee werelden: de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé.
Audi Q4 e-tron
Vanaf €815 p/mnd*
De nieuwe Audi Q4 e-tron is het sportieve en krachtige elektrische model van Audi. Zakelijk lease hem bij DutchLease.