Volkswagen T-Roc zakelijk leasen via DutchLease

De sportieve en eigenwijze Volkswagen T-Roc laat gegarandeerd een indruk achter. Door zijn ontelbare personalisatie-opties is de T-Roc voor iedereen naar eigen smaak aan te passen. Geschikt voor verschillende terreinen, wendbaar in de stad en altijd veilig. Vraag een offerte aan.

Keuze uit verschillende uitvoeringen

De T-Roc is leverbaar in meerdere uitvoeringen. Zo is de T-Roc Style standaard al rijk uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control, parkeersensoren voor en achter en comfortstoelen voor. Deze uitvoering kunt u ook upgraden naar vier andere modellen, waaronder drie Sport uitvoeringen. Zo maakt u zakelijk leasen nog net iets interessanter voor u jezelf, zonder in te leveren op gemak, veilig en comfort.

Volkswagen T-Roc
Vanaf €485 p/mnd*
  • Stoer design
  • Vol veiligheidssystemen
  • Volledig naar smaak samen te stellen
  • Meer kofferruimte dan de Golf
Volkswagen T-Roc
Volkswagen T-roc detail
Volkswagen T-Roc deur
Volkswagen T-Roc interieur

De Volkswagen T-Roc leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Volkswagen T-Roc 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

De details van de Volkswagen T-Roc

Lease de Volkswagen T-Roc zakelijk bij DutchLease

Volledig naar smaak aan te passen

De T-Roc biedt u keuze uit meer dan 10 exterieurkleuren. Combineer dit met 3 kleuropties voor het dak of een contrastkleur voor de buitenspiegels en u rijdt een unieke T-Roc. Het interieur kunt u hier naadloos op laten aansluiten, met een aparte kleur voor de stoelen of het dashboard.
Zakelijk lease de Volkswagen T-Roc via DutchLease

Zo blijf jij altijd in de lead

De Volkswagen T-Roc standaard uitgerust met systemen die autorijden nog veiliger maken, zoals Adaptive Cruise Controle, rijstrookassistentie (Lane Assist) en afstandwaarschuwing (Front Assist). Optioneel kunt u de T-Roc uitbreiden met een dodehoek sensor (Blind Spot) en proactieve inzittendebescherming.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Peugeot 3008
Vanaf €569 p/mnd*
Een uniek en dynamisch karakter, gekenmerkt door een spectaculair interieur en strakke lijnen.
Mazda CX-3
Prijs op aanvraag
De Mazda CX-3 is een veelzijdige crossover en vormt een combinatie van karakter, comfort en rijplezier. Ontworpen rondom de bestuurder.
Volkswagen T-Cross
Vanaf €465 p/mnd*
De nieuwe Volkswagen T-Cross, de kleinste SUV van Volkswagen zet veiligheid op de eerste plek en helpt u waar nodig.