Volkswagen T-Roc

Vanaf €424 p/mnd*

Volkswagen T-Roc zakelijk leasen via DutchLease

De nieuwste telg uit de Volkswagen familie is nu ook te leasen bij Dutchlease. De T-Roc is het eigenwijze broertje van de Volkswagen Tiguan. Hij is door zijn ontelbare personalisatie-opties voor iedereen naar eigen smaak aan te passen. En net als de Tiguan ook uitstekend geschikt voor verschillende terreinen.

Keuze uit verschillende uitvoeringen

De T-Roc is leverbaar met verschillende uitrustingen zoals de Style die standaard onder andere uitgerust is met 16 inch Chester velgen, driespaaks multifunctioneel-stuurwiel, parkeersensoren voor en achter en comfortstoelen voor. Voor de sportieve rijder is er de Sport uitvoering met onder andere 17 inch Kulmback velgen, sport-comfortstoelen voor, digitaal instrumentenpaneel en rijprofielinstelling (bij 4 motion uitvoeringen).

 

Vanaf €424 p/mnd*

Bijtellingspercentage: 22%
Netto vanaf bijtelling: €217,- p/mnd*
Fiscale waarde: €29.068,-


De Volkswagen T-Roc

  • Stoer design
  • Vol veiligheidssystemen
  • Volledig naar smaak samen te stellen
  • Meer kofferruimte dan de Golf

De Volkswagen T-Roc in beeld

De Volkswagen T-Roc

Volledig naar smaak aan te passen

Lease de Volkswagen T-Roc zakelijk bij DutchLease

De Volkswagen T-Roc is volledig naar eigen smaak te passen. Er is keuze uit meer dan 10 verschillende exterieur kleuren, door dit te combineren met 3 verschillende kleurkeuzes voor het dak zijn er ontzettend veel combinaties mogelijk en rijdt u in uw unieke T-Roc. Het interieur kunt u hier qua kleuren naadloos op aansluiten. Maar het is natuurlijk ook mogelijk uw eigen unieke combinatie te maken. Voor het interieur kan er gekozen worden uit stof- of leder in verschillende kleuren.

Zo blijf jij altijd in de lead

Zakelijk lease de Volkswagen T-Roc via DutchLease

Omdat u graag in control bent is de Volkswagen T-Roc standaard uitgerust met systemen die autorijden nog veiliger maken. Daarnaast kunt u de T-Roc uitrusten met systemen als Side Assist. Side Assist houdt middels sensoren de omgeving rondom uw auto in de gaten en waarschuwt u wanneer dat nodig is. Proactieve inzittendenbescherming dat bij een dreigend ongeval dak en ramen sluit, maximale remdruk opbouwd en de veiligheidsgordels vast aantrekt om inzittenden extra te beschermen.

*Lease tarief Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk T-Roc Style op basis van full operational lease, 60 maanden met 20.000 km per jaar

 

Leasing is ontzorgen en ontzorgen is mijn drive!"

Ook toe aan échte service?

Allard staat voor u klaar!