Volkswagen Tiguan zakelijk leasen

De Volkswagen Tiguan is de best verkochte crossover SUV van Europa, de superpopulaire SUV van Volkswagen is niet te missen op de weg. De nieuwe Volkswagen Tiguan is flink aangescherpt door Volkswagen vergeleken met zijn vorige versie, met compleet vernieuwde LED koplampen en grotere horizontale spijlen.

Comfortabel rijden

De Volkswagen Tiguan heeft een kofferbak inhoud van 615 liter, met de achterbank neergeklapt is de nieuwe Tiguan goed voor een inhoud van 1.655 liter. Dit maakt de Volkswagen Tiguan erg praktisch. De nieuwe Tiguan is niet alleen goed voor lange afstanden, maar ook erg handig voor het ophalen van uw kinderen of boodschappen. Het is een grote, ruime auto met een elegant design. Met een breedte van 1.839MM en hoogte van 1.668MM is de auto niet te groot om door een binnenstad te rijden.

Veiligheid

Aan veiligheid komt de Volkswagen Tiguan niks te kort. De Volkswagen Tiguan is uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen van Volkswagen. Zo heeft de Volkswagen Tiguan een Lane Assist functie, hiermee blijft de auto netjes binnen de rijstroken tijdens het rijden en corrigeert die automatisch wanneer u afwijkt van de rijstrook. Ook met de afstandsregelaar van Volkswagen blijft u ten alle tijden netjes op afstand van uw voorligger, dit geeft u een gerust gevoel tijdens het rijden wanneer u even niet oplet.

Volkswagen is ver voor zijn tijd op gebied van veiligheidssystemen. Zo heeft de nieuwe Tiguan ook een nieuwe functie die voor het eerst werd geïntroduceerd op de Volkswagen Passat, genaamd Travel Assist. Met dit systeem kan de nieuwe Tiguan zelf accelereren, afremmen en sturen tot snelheden van 210km/h. In combinatie met een DSG- automaat van Volkswagen werkt dit systeem vanuit stilstand, in combinatie met een handbak werkt dit systeem vanaf 30 km/h.

Interieur

De nieuwe Volkswagen Tiguan beschikt over het nieuwste infotainment systeem van Volkswagen, de zogeheten MIB3. Dit vernieuwde infotainment systeem is onder meer te besturen met uw stem en door draadloos uw telefoon te verbinden met het systeem zijn de meeste apps op uw telefoon beschikbaar op de auto. Hiermee bent u altijd online, ook tijdens het autorijden, zonder uw handen en ogen van het stuur te houden. In samenwerking met het audio merk Harman/Kardon is er een nieuw audiosysteem ontwikkeld, met 12 speakers verdeeld over verschillende plekken in de auto kunt u genieten van uw favoriete nummers met een van de beste audiokwaliteiten.

Volkswagen Tiguan
Vanaf €619 p/mnd*
  • 12,3-inch digital cockpit
  • Travel Assist
  • 12 speakers van Harman & Kardon
  • Draadloos uw telefoon opladen
Volkswagen Tiguan interieur
Volkswagen Tiguan interieur
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan

De Volkswagen Tiguan zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Volkswagen Tiguan 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Neem contact met ons op voor de actuele levertijd en een vrijblijvende leaseofferte.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan infotainment systeem

Infotainment systeem

Met het nieuwste infotainment systeem van Volkswagen bent u altijd verbonden met het internet. De infotainment systeem beschikt over een hoop online services waar u en uw medepassagiers van kunnen genieten. Op de digitale dashboard ziet u met We Connect niet alleen real-time navigatie op uw display, maar leert u ook alles over uw rijstijl, lees u het laatste nieuws en luister uw favoriete album.
Volkswagen Tiguan lichten systeem

Intelligente IQ.LIGHT LED Matrix

De intelligente IQ.LIGHT LED Matrix koplampen maakt uw Tiguan helemaal af. Op basis van uw snelheid, locatie en eigen voorkeuren passen ze zich automatisch aan en leiden ze u door het donker. De LED-verlichting volgt zelfs de richting van de weg én het stuur.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's

BMW 2 Serie

Vanaf €599 p/mnd*
De charismatische voorzijde, de verhoogde portieren en de verhoogde daklijn zorgen voor ruimte en comfort.

Mercedes GLA

Vanaf €680 p/mnd*
Compacte SUV. Genoeg ruimte voor lange ritten, compact genoeg om wendbaar te zijn in de stad.

Audi Q4 e-tron

Vanaf €815 p/mnd*
De nieuwe Audi Q4 e-tron is het sportieve en krachtige elektrische model van Audi. Zakelijk lease hem bij DutchLease.