De Volvo C40 zakelijk leasen

Met de Volvo C40 heeft Volvo een een sportieve vijfdeurs coupé suv ontwikkeld. De C40 is een volledige elektrische Volvo en is het broertje van de XC40. Een vlotte auto met een kenmerkend uiterlijk. De Volvo C40 zakelijk leasen kan bij de DutchLease tegen een aantrekkelijk tarief, met de uitstekende service die u van DutchLease gewend bent.

Standaard uitrusting Volvo C40

De Volvo C40 heeft een tot 581 kilometer puur elektrisch bereik en is binnen 33 minuten weer opgeladen. De auto heeft onder andere Pixel LED koplampen met adaptieve bochtverlichting voor beter zicht tijdens het rijden. Google is standaard ingebouwd, met 'Hey Google' bedient u de functies voor entertainment of communicatie. 

Neem contact op met uw leaseadviseur of vraag een offerte aan voor het door u gewenste model. 

Volvo C40

Vanaf €725 p/mnd*
  • Volledig elektrisch
  • Google Assistent
  • Van 0 naar 100 km/u in 4,7 seconde
  • Rijk uitgerust met veiligheidsopties
Volvo C40
Volvo C40
Volvo C40 opladen
Volvo C40

Pure electric

De Volvo C40 is heel stil, maar wel krachtig. De Volvo C40 heeft namelijk een sterke accu en een dubbele elektromotor. Dit zorgt voor weinig geluid, geen uitstoot maar wel snelheid. Hij gaat in 4,7 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur. Om te zorgen dat de accu zo lang mogelijk meegaat, is het advies van Volvo om de accu tot 90 procent op te laden aan wisselstroom. En voorkom dat het accuniveau onder 20 procent zakt. Hierdoor blijft de actieradius groot genoeg voor de dagelijkse ritten.

 

Een veilige Volvo 

De Volvo C40 is rijk uitgerust met verschillende veiligheidsopties. Er zit een Blind Spot Information System op, deze herkent verkeersborden en de dode hoek. Een handige rijbaan assistent, zelfs in druk verkeer. De auto heeft slimme bescherming, waardoor u botsing helpt te voorkomen. De intelligente rijhulptechnologie merkt voertuigen, voetgangers, fietsers en grote dieren namelijk op.

 

De Volvo C40 leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Volvo 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

De details van de Volvo C40

Volvo interieur

Premium features

Praat met Google voor handsfree bediening in uw C40 Recharge. Via een vertrouwde interface bedient u de functies voor entertainment of communicatie – gewoon door uw stem te gebruiken. U heeft toegang tot apps op Google Play zodat u verbonden blijft met het digitale leven. Geniet daarnaast van het eersteklas audiosysteem van Harman Kardon voor de optimale geluidservaring.
Interieur Volvo C40

Rustgevend interieur

Geniet ook in de auto van het exclusieve karakter van de C40. De interieurverlichting is geïnspireerd op het Scandinavische landschap en zorgt voor een natuurlijke, rustgevende gloed. De ledervrije Connect-bekleding vult de eigentijdse uitstraling perfect aan.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
BMW 3 Serie
Vanaf €725 p/mnd*
De vernieuwde BMW 3 Serie wordt gekenmerkt door de horizontale lijnen in het design die zorgen voor een gespierd, dynamisch karakter.
Audi A4 Avant
Vanaf €725 p/mnd*
De nieuwe Audi A4 Avant maakt topklasse bereikbaar. Deze fraaie verschijning met veel gebruiksgemak heeft u een hoop te bieden.
Polestar 2
Vanaf €779 p/mnd*
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.