De Volvo V60 zakelijk leasen bij DutchLease

Dé meest comfortabele keuze voor een zakelijke lease auto. Met de Volvo V60 rijdt u én uw gezin gegarandeerd in een opperste staat van luxe van A naar B. En tussendoor even de benen strekken, daarvoor hoeft u uw Volvo niet uit.

Wie Volvo zegt, zegt station

Volvo is de koning van de stations en dat onderstreept deze V60 volledig. Door de uiterst efficiënt ontworpen wielophanging, die veel minder ruimte binnen afneemt, heeft hij maar liefst 529 liter aan kofferbakinhoud. Hiermee is hij beduidend groter dan zijn concurrenten in dezelfde klasse. Daarbij is niet gecompenseerd in de beenruimte achter: daar kan een volwassen man comfortabel zitten. Door de meer rechthoekige lijnen van de V60, is ook aan hoofdruimte geen gebrek.

Volvo V60

Vanaf €675 p/mnd*
  • Standaard zeer luxe uitgerust
  • Bowers & Wilkins speakers
  • 529 liter aan kofferbakruimte
  • Uitgerust met alle veiligheidssytemen
Volvo V60 voorkant
Volvo V60 koplampen
Volvo V60 achterkant
Volvo V60 wielen

Scandinavische luxe

Met standaard luxe stoelen, aparte climate control achter en perfect geplaatste speakers is de V60 geen doorsnee station. De Scandinavische roots komen terug in het interieur, waar warme kleuren en natuurlijke materialen als hout en leer het ingetogen karakter van Zweedse luxe onderstrepen.

 

Veiligheid boven alles

De betrouwbaarheid van Volvo komt ook in de V60 duidelijk naar voren. Het standaard aanwezige City Safety systeem, springt in om aanrijdingen met fietsers en voetgangers te voorkomen of de impact te minimaliseren. Dit systeem assisteert u zowel overdag als 's nachts.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Volvo V60

Volvo V60 zakelijk rijden

Altijd geconnect

De V60 is met internet verbonden door het Sensus infotainmentsysteem. Het touchscreen in portretstand is gemakkelijk te bedienen en biedt toegang tot tal van functies. Ook de integratie met Apple CarPlay en Android Auto is standaard aanwezig.
Volvo V60 leasen

Clean en klassiek

Waar de V90 lang en laag is, benadrukt Volvo bij de V60 een dynamischer beeld. De LED-koplampen hebben het iconische ‘Thor’s Hammer’ design en de nieuwe grill geeft hem een subtiel stoer uiterlijk. Clean en klassiek, zonder saai te zijn.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Audi A4 Avant
Vanaf €725 p/mnd*
De nieuwe Audi A4 Avant maakt topklasse bereikbaar. Deze fraaie verschijning met veel gebruiksgemak heeft u een hoop te bieden.
BMW 3 Serie
Vanaf €725 p/mnd*
De vernieuwde BMW 3 Serie wordt gekenmerkt door de horizontale lijnen in het design die zorgen voor een gespierd, dynamisch karakter.
Volkswagen Passat
Vanaf €705 p/mnd*
De Passat Variant maakt rijden nog veiliger en comfortabeler met zijn 12 veiligheidssystemen en assistenten.