De Volvo XC60 zakelijk leasen

De Volvo XC60 is een comfortabele SUV met twee beschikbare Plug-in Hybride aandrijflijnen. Zweedse klasse gecombineerd met duurzaamheid en het praktisch gemak van een SUV. De zakenauto voor de avontuurlijke en stijlvolle leaserijder. Wilt u meer weten over het zakelijk leasen van de Volvo XC60? Neem contact op met onze leaseadviseurs  voor een offerte op maat.

Een echte allrounder

Met een actieradius van ca 82 km (WLTP) en als T8 met een vermogen tot 455 pk staat de XC60 zijn mannetje. De XC60 heeft altijd vierwielaandrijving en een maximaal geremd trekgewicht van 2.250 kg. Naast dat de Volvo XC60 een ruime standaard bagageruimte van 468 liter heeft kan dit, door middel van het neerklappen van de achterste stoel, vergroot worden naar een bagageruimte tot 1.281 liter. De hybride-techniek heeft geen nadelige invloed op de laadruimte. 


Comfort en luxe

Volvo staat bekend om zijn mooie interieurs. Ook de XC60 is daar geen uitzondering op. Een plek waar u zich thuisvoelt, met goede stoelen, een prachtig dashboard en infotainment verzorgd door Google. Fijnproevers kiezen voor het optionele Bowers & Wilkins audiosysteem met 15 hifi-luidsprekers en 1.410 watt vermogen.

Volvo XC60
Vanaf €849 p/mnd*
  • 81 km puur elektrisch bereik
  • Grote bagageruimte
  • Verborgen opbergruimte
  • Fantastisch geluid
Volvo XC60 zakelijk leasen
Volvo XC60 zakelijk leasen
Volvo XC60 zakelijk leasen
Volvo XC60 zakelijk leasen

De Volvo XC60 zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease leaset u deze Volvo 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Volvo XC60

Volvo XC60 zakelijk leasen

Elektrisch panorama dak

Het panoramadak van de XC60 laat meer daglicht toe tot uw interieur. Met één druk op de knop opent u het panoramadak van de XC60. Op zonnige dagen kunt u het elektrische zonnescherm van geperforeerd textiel dichtschuiven, zo behoudt u comfortabel zicht tijdens het rijden.
Volvo XC60 zakelijk leasen

Draadloos opladen & kristallen pook

Nooit meer gedoe met draden tijdens het laden van uw telefoon. Met de draadloze telefoonoplader kunt u onderweg zonder afleiding snel uw telefoon laden. Ook heeft de Volvo XC60 een exclusieve kristallen versnellingspook gemaakt door Orrefors speciaal voor Volvo.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Hyundai Tucson
Vanaf €545 p/mnd*
De Tucson is de nieuwste hybride cross-over SUV van Hyundai.
Mazda CX-5
Vanaf €575 p/mnd*
De Mazda CX-5 is een crossover ontwikkeld met SkyActiv technologie, wat meer vermorgen oplevert en een lagere CO2-uitstoot.
BMW iX3
Vanaf €895 p/mnd*
De eerste volledig elektrische SUV van BMW. Als omgebouwde X3 heeft hij niet de looks, maar wel de voordelen van een elektrische auto.