Brandstof

Voor zakelijke leasecontracten inclusief brandstofpas

Wanneer brandstof is opgenomen in uw leasecontract ontvangt u een brandstofpas van Multi Tank Card. 

Brandstofpas en/of pincode aanvragen

Heeft uw berijder een nieuwe brandstofpas en/of een nieuwe pincode nodig? Deze kunt u gemakkelijk online via onze leverancier Multi Tank Card aanvragen.

Brandstof beheren

Wanneer brandstof is opgenomen in het leasecontract dan kunt u de brandstofkosten van alle berijders online inzien. Het is ook mogelijk om gemaakte brandstofkosten te declareren.


Contact BerijdersDesk

Voor al uw vragen

De BerijdersDesk is voor u op diverse manieren bereikbaar op werkdagen tussen 08:00-17:30 uur. Bellen gaat uiteraard het snelst.

Elektrische laadpassen

Bij DutchLease werken we samen met verschillende energieleveranciers. Als u bij ons een elektrisch leasecontract afsluit, is deze inclusief een laadabonnement. Met zo’n laadabonnement kan u uw elektrische auto gemakkelijk opladen in heel Nederland (en Europa). Wij leveren de laadabonnementen van de volgende leveranciers:

ServiceHouse

Prijs per maand: €7,50
Prijs per kWh: Tarief laadpaalexploitant
Starttarief: €0 tot €0,61

New Motion

Prijs per maand: €7,50
Prijs per kWh: Tarief laadpaalexploitant
Starttarief: €0,35 cent

Eneco

Prijs per maand: €5,00
Prijs per kWh: €0,22 tot €0,71
Starttarief: €0 tot 0,61

Met een laadpas van deze aanbieders kan u gemakkelijk laden bij elke laadvoorziening in Nederland. Bij snelladen betaalt u vaak de prijs van de laadpaalexploitant. Openbaar snelladen is hierbij vaak een stuk duurder dan normaal laden.

Als u met de elektrische auto naar het buitenland gaat is het handig om meerdere laadpassen te hebben, óf goed te plannen waar u gaat laden. In het buitenland kan je namelijk nog niet bij elke openbare laadpaal laden met de laadpas van één leverancier. 

Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen tussen één van onze leveranciers.