Toyota Aygo zakelijk leasen bij DutchLease
Zakelijke tankpas

Een tankpas is ideaal voor zakelijk gebruik

Een tankpas is dé brandstof oplossing voor zakelijk leasen. Van ZZP’er tot MKB’er of juist beheerder van een fleet: ondernemers zijn erg tevreden met een zakelijke tankpas. Lees verder en ontdek hoe het werkt en wat de voordelen voor uw bedrijf zijn.

Hoe werkt een zakelijke tankpas?

Een zakelijke tankpas is handig voor elk type bedrijf, maar ook voor de medewerkers. Zo bepaalt u van te voren de tank limiet per medewerker. Aan het einde van de maand ontvangt u één factuur, waar alle kosten in verwerkt zijn.  Geen losse bonnetjes, geen omslachtige administratie en geen verloren tijd meer: handig voor u en voor uw medewerkers. 

Een tankpas voor zakelijk leasen bij DutchLease

Is de brandstof opgenomen in uw contract? Dan ontvangt u een Multi Tank Card. Hiermee tankt u in Nederland bij alle tankstations. Maar ook in de rest van Europa kunt u met de Multi Tank Card bij meer dan 30,000 tankstations en tolwegen betalen. 
Wilt u een declaratie indienen, accepteren of tankgegevens inzien? Download dan de MultiTankcard Next app. Hier vindt u alle informatie rondom de brandstof van uw leaserijders.  

Elektrische laadpassen

Is uw wagenpark (deels) elektrisch? Daar heeft DutchLease net zo’n handige oplossingen voor. Zo werken wij samen met verschillende energieleveranciers. Als u bij ons een elektrisch leasecontract afsluit, is deze inclusief een laadabonnement. Met zo’n laadabonnement kan u uw elektrische auto gemakkelijk opladen in heel Nederland (en Europa). Lees hier meer over elektrisch laden.

Voordelen zakelijke tankpas
  • Het bespaart tijd en moeite voor uw bedrijf en uw medewerkers: maak een einde aan bonnetjes en brandstof voorschieten
  • Administratief overzichtelijk: alle informatie over de bestuurder, de kilometerstand, de locatie van tanken, het bedrag en de datum gebundeld
  • Controle over uitgave: door op voorhand en limiet in te stellen
Volkswagen ID.3 zakelijk leasen
Alles over elektrisch leasen
Duurzaam, voordelig en gemakkelijk