Citroën Ë-C4 bij DutchLease
Waarom is leasen dé oplossing voor uw wagenpark?

Zakelijk leasen als wagenparkbeheerder

Als ondernemer staat u voor een keuze: hoe financiert u uw bedrijfsauto’s en richt u uw wagenpark in? Is het beter om een bedrijfsauto te leasen of te kopen? Leasen heeft veel voordelen ten opzichte van auto’s kopen. Zo biedt het zekerheid, gemak en financiële vrijheid. Hierdoor heeft u de ruimte om zich te focussen op de kern van het bedrijf en te richten op de toekomst.

De voordelen van leasen

 • Financiële vrijheid
  DutchLease koopt de auto. Er is dus geen kapitaalinvestering nodig. Hierdoor heeft het bedrijf meer financiële vrijheid. Zo kunt u de euro's die u normaal gesproken investeert in uw wagenpark nu direct investeren
 • Zekerheid  & gemak 
  De leasemaatschappij regelt vrijwel alles voor u. Heeft de berijder pech onderweg? Dan komen pechhulp en kosten rondom hulpdiensten voor rekening van DutchLease. 
 • Budgetteerbaar
  Kiest u voor een van de populairste leasevormen: Full Operational Lease, Occasion Lease of Flexible Lease? Dan krijgt u één maandrekening. U staat nooit voor onverwachte kosten en weet precies wat de maandelijkse kosten zijn. Van onderhoudskosten tot aan reparaties: alles in inbegrepen in het maandbedrag. 

Wagenparkbeheer zo makkelijk mogelijk

DutchLease heeft veel oplossingen die wagenparkbeheer eenvoudiger maken. Zo is er een fleet platform waarin u alles snel en overzichtelijk regelt. Daarnaast bieden we ondersteuning op het gebied van facturatie en brandstofbeheer. 

Tevreden bestuurders

Berijders van leaseauto's van DutchLease zijn erg tevreden met het gemak en de snelle service. Via het fleet platform kunnen leaserijders zelf hun auto configureren, een leasetarief berekenen en het direct indienen. Wanneer ze eenmaal in de auto rijden, regelen ze alles makkelijk via onze BerijdersApp. Van inzicht in de kilometerstand en verbruik tot het melden van schade. Het is gemakkelijk en snel geregeld. 

Waarom DutchLease?

Samenwerken met DutchLease biedt veel voordelen:

 • Vast contactpersoon
 • Altijd een snelle reactie
 • Alle mogelijke modellen en merken
 • Meer dan 50 jaar lease-ervaring
BMW i3 Zakelijk leasen bij DutchLease
Vind de lease auto passend bij uw bedrijf
DutchLease biedt u alle merken en modellen