Homepage website

Zakelijk leasen bij DutchLease

Zakelijk elektrische auto leasen

Uw wagenpark verduurzamen of zelf een elektrische auto rijden? Steeds vaker kiezen zakelijke rijders voor elektrisch leasen. Het is niet alleen duurzaam, maar u profiteert ook van aantrekkelijke (belasting)voordelen. En hoe zit het met praktische zaken als laadpalen en bijtelling? Ontdek alles wat u moet weten over zakelijk elektrisch leasen.

Onze meest gekozen elektrische leaseauto's

SKODA ENYAQ
Škoda Enyaq iV
Vanaf €669,- p/mnd*
Volvo XC40
Volvo XC40 Recharge P8
Vanaf €680 per maand*
Tesla Model Y
De Tesla Model Y
Vanaf €695 p/mnd*

Uw wagenpark verduurzamen 

Rijden bij u de eerste elektrische auto's al rond of is het een ontwikkeling die u nog liever even parkeert? Wat is het beleid van uw organisatie? En wat levert het op? Er zijn verschillende manieren om stapsgewijs over te stappen op elektrisch rijden. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen nieuwe elektrische leasecontracten af te sluiten. Of u vervangt uw bedrijfswagens geleidelijk met elektrische auto's. 

Heeft u een mobiliteitsvraag of wilt u uw  wagenpark verduurzamen maar weet u niet waar u moet beginnen? Onze accountmanagers en leaseadviseurs helpen u graag verder. 

Waarom DutchLease?

DutchLease is onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services, de grootste leasemaatschappij van Nederland. Met ruim 50 jaar ervaring zijn wij dé leasepartner voor alle ondernemers. Bij DutchLease kunt u rekenen op een persoonlijk mobiliteitsplan passend bij uw situatie.

  • Ruim 50 jaar lease-ervaring
  • Vast contactpersoon
  • Grootste leasemaatschappij
  • Persoonlijke service
  • Klantbeoordeling: 8,6

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste DutchLease nieuws? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.

Lease deals bij DutchLease
Profiteer van onze zakelijke leasedeals
Snel rijden tegen een scherp tarief